- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Sizde beni anlarsınız o zaman.bebek ac kaldığında nasıl ağladığını iyi bilirsiniz.bebegim o kadar ağlıyor ki için aciyor. Içinde süt olmayan memeyi neden vermekte ısrar edeyim değil mı? Zaten sit biriktikçe içecek olan yine bebeğim...anlamiyorum eşimin bu tepkisiniYani bende mama verdim zaman zaman. Sütüm yetmediğinde. O boş konuşan insanları bi boşverin. Herkes kendi derdine düşsün.
Eşiniz de son derece haksız.
yani ben sütümü tamamen kesip mama vermeyi bile düşündüm o açlık ağlamaları çooook kötü. Üstüne bizim bebek bir de gazlıydı. Eşinizin tepkisi saçmaSizde beni anlarsınız o zaman.bebek ac kaldığında nasıl ağladığını iyi bilirsiniz.bebegim o kadar ağlıyor ki için aciyor. Içinde süt olmayan memeyi neden vermekte ısrar edeyim değil mı? Zaten sit biriktikçe içecek olan yine bebeğim...anlamiyorum eşimin bu tepkisini
Canimm doymuyor gaz ağlaması başka oluyor açken başka.acken sanki dünyayı yıkacak o derece ağlıyor içim gidiyor.doktora söyledim mama verin dedi.kilo alımı iyi.yani kilosu yüksekti zaten doğduğunda.simdilik iyi gidiyordoktoru söyledi mi sütünüzün yetmediğini?
kilo alımı nasıl?
memede uzun süre durması ille doymadığından değil ki..
kafanıza göre mama vermeyin.
Kilo alimi normal seviyede şuan zaten iri bir bebek doğdu. Iri bebek olduğu için yetmiyor sürekli emmek yemek istiyor.doktor ver dedi.esim maddi yönü düşünmüyor.cunku hicbir zaman maddiyatçı olmadı.hele çocuğu için hiç olmaz.herseyi alır yapar.hatta ben artık alma yeter derim.bunlara rağmen eşimde mama ya aşırı bir önyargı var.mama dan nefret ediyor ve çok karşı.onun bu önyargısını kıramıyorumMama vermeden once doktora danismalisiniz. Mamaya asla karsi degilim ama gereksiz yere de veriyor olabilirsiniz bu sizin annelik icgudulerinizle anlayabileceginiz ve karar verebileceginiz bir sey degil. Doktorunuzla gorusun. Esinizi de sallamayiin
Edit;doktora sormussunuz simdi gordum yorumunuzu. Peki kilo alimlari ne durumda? Yeterli degil mi? Esiniz mamanin parasini dusunuyorsa ayip yani gercekten.
Sut arttirici birsuru takviye var onlari da deneyin
Neden sütum yetmiyorsa bu benim suçum mu?Bence kizmakta hakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?