Bebek Beslenmesi mama veriyorum üzgünüm..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bencede yediğimiz herşey ilaçlı hormonlu.buda süte geçiyor,eskiden böyle değilmiş tabi herşey doğalmış.bir kadının en büyük düşmanı bence yine kadın.bana aaaa niye emzirmedin diyenlere sende aynısını yaşa ve gör diyorum.umarım bebeğini mama ile besleyen anneler bu yazdıklarımızı okur.

Biliyormusunuz bu sadece türkiyede var.kadınlar mamayı zehir olarak görüyor.avrupa ülkelerinde böyle birşey yok.kimseyi kimin bebeğinin neyle beslendiği ilgilendirmiyor orda.bizdeki gibi bebekli bir anneyi görünce ilk soru emiyormu?vah tüh emseydi akkıllı olurdu tarzı saçmasapan yorumlar yok.bizde kadınlar yarış yapıyorlar ben bir damla bile mama vermedim şampiyonum diye.biz türk kadınları herşeyi abartmayı pek severiz.
Aynen öylee :) sadece anne sütü vererek her türlü kötülükten korumuş oluyoruz sanki yavrularımızı evet bebek için en değerli gıda anne sütü ama olmayınca olmuyo işte . Bi kadın olarak karşımızdaki anneyi anlamak yerine daha da üstüne gidip kendini kötü hissettiren anneleride anlayabilmiş değilim ama sanki bana artık kasıtlı yapılıyomuş gibi geliyo :KK43:

Ehh biraz zor tabi uykusuzluk, stres vs...iki kız, 5,5 aylıklar daha bir daha yine ALLAH bilir tabii de iki tane kafi diye düşünüyoruz açıkçası
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel , evet çok zorlanıyosunuzdur ama büyüdüklerinde birbirine kardeş , arkadaş olucaklar hiç yalnız kalmayacaklar sizde bu arada ikisini birden büyütmenin mutluluğunu yaşıycaksınız benim abiminde ikizleri var önce bayağı zorlandılar ama şuan kızlarımız 3 yaşında atlattılar sıkıntıları çok şükür darısı size inş. Benim oğlumda 5 aylık oldu . Nasıl gidiyo sizinkilerin gelişimi? Dönebiliyolarmı., diş çıkarma sıkıntılarınız başladımı sizinde ?

Maşallah Allah bağışlasın ne güzel , evet çok zorlanıyosunuzdur ama büyüdüklerinde birbirine kardeş , arkadaş olucaklar hiç yalnız kalmayacaklar sizde bu arada ikisini birden büyütmenin mutluluğunu yaşıycaksınız benim abiminde ikizleri var önce bayağı zorlandılar ama şuan kızlarımız 3 yaşında atlattılar sıkıntıları çok şükür darısı size inş. Benim oğlumda 5 aylık oldu . Nasıl gidiyo sizinkilerin gelişimi? Dönebiliyolarmı., diş çıkarma sıkıntılarınız başladımı sizinde ?
Sağol cnm teşekkür ederim. İnşallah zorluklarını aşıp eğlenceli kısımlarını da yaşarız bir an önce,yeğenlerinize ve size de maşallah:) bir ara diş yer yapıyordu herhalde az ateş ve öksürük oldu ama şimdi bir şey yok çok şükür,ama dişimiz henüz çıkmadı,sizin çıktı mı? daha dönemiyorlar biri daha tembel yüz üstünde bile kafayı kaldırmıyor pek...

Sağol cnm teşekkür ederim. İnşallah zorluklarını aşıp eğlenceli kısımlarını da yaşarız bir an önce,yeğenlerinize ve size de maşallah:) bir ara diş yer yapıyordu herhalde az ateş ve öksürük oldu ama şimdi bir şey yok çok şükür,ama dişimiz henüz çıkmadı,sizin çıktı mı? daha dönemiyorlar biri daha tembel yüz üstünde bile kafayı kaldırmıyor pek...
Oyy yerim ben onları ne kadar.büyük bi.mucizee yaa Allah bağışlasın... Yok bizde de henüz diş yok ama herşeyi ağzına atıyo kaşınıyo sanrım parçalıycak gibi yapıyo ağzına ne götürse sıpa. Benimkide sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyo ama geri sırtüstü.yapamıyo 29 temmuz doğumlu bnimki. Sizinkiler ne zaman doğdu? Tek yumurta ikizlerimi ,tüp bebekmi kendiliğinden mi oldu ;)

Oyy yerim ben onları ne kadar.büyük bi.mucizee yaa Allah bağışlasın... Yok bizde de henüz diş yok ama herşeyi ağzına atıyo kaşınıyo sanrım parçalıycak gibi yapıyo ağzına ne götürse sıpa. Benimkide sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyo ama geri sırtüstü.yapamıyo 29 temmuz doğumlu bnimki. Sizinkiler ne zaman doğdu? Tek yumurta ikizlerimi ,tüp bebekmi kendiliğinden mi oldu :KK66:
Seninkine de maşallah canm ne güzel hareketlenmiş,bizimkilerde her şeyi ağızlarına götürüyor mendili bile emziği çiğniyorlar:) 2 temmuz doğdular,aile de vardı ikiz anne tarafında,çift yumurtalar ama benzemiyorlar birbirlerine de bize de:) sizin erkek mi,kız mı?

Seninkine de maşallah canm ne güzel hareketlenmiş,bizimkilerde her şeyi ağızlarına götürüyor mendili bile emziği çiğniyorlar:) 2 temmuz doğdular,aile de vardı ikiz anne tarafında,çift yumurtalar ama benzemiyorlar birbirlerine de bize de:) sizin erkek mi,kız mı?
Ay daha güzel yaa sanki ikiz değilde farklılarmış.gibi ;) benimki.oğlan teyzesi . Açıkcası bende hep ikizdoğurayım bikezlik olsun kaygıyı atayım isterdim hep evt çok güzel bişey.ama biliyorum yorucuda ... Başarılar diliyorum size öpüyorum kuzularınıda :KK36:

Ay daha güzel yaa sanki ikiz değilde farklılarmış.gibi :KK66: benimki.oğlan teyzesi . Açıkcası bende hep ikizdoğurayım bikezlik olsun kaygıyı atayım isterdim hep evt çok güzel bişey.ama biliyorum yorucuda ... Başarılar diliyorum size öpüyorum kuzularınıda :KK36:
Maşallah bende öpüyorum paşayı,hepimize Allah kolaylık,kuzularımıza da sağlık versin inşallah:nazar::KK15:

merhaba, biz de mamaya başladık ama biraz gaz ve kaka sorunumuz var. hangi mamayı önerirsiniz

merhaba, biz de mamaya başladık ama biraz gaz ve kaka sorunumuz var. hangi mamayı önerirsiniz
Biz ilk başladığımızda aptamil kullandık memnunduk bi sorun olmamıştı bizde. İyide yaramıştı aptamil 6. Aydan sonra aldığımız yerde aptamil bulamayınca bebelac a geçtik şimdilik devam ediyoruz. İnternetten numune mama örnekleri isteyin deneyin ücretsiz. Milupa , bebelac, sma , hipp sitesinden isteyin o şekil karar verebilirsiniz.

Back
X