Bebek Beslenmesi mamaya ne eklemeli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mecitah

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
10
1
6
32
Merhaba annisler benim bebeğim dört buçuk aylik sutum az doktor mama ver dedi ama bebeğim hiç bi mamayi kabul etmiyo mamanin içine bebe biskuvisi yada meyve puresi falan koyabilir miyim bilgisi olan var mı

Merhaba annisler benim bebeğim dört buçuk aylik sutum az doktor mama ver dedi ama bebeğim hiç bi mamayi kabul etmiyo mamanin içine bebe biskuvisi yada meyve puresi falan koyabilir miyim bilgisi olan var mı
Bebe bisküvisinde şeker var 1 yaş altı için uygun değil. Meyve püresi azıcık koyup deneyebilirsin. Ama bence mamaları iyice araştırın. İleride alerji olmasına neden olduğunu düşünüyorum. Bu bilimsel değil şahsi fikrim,onu da belirtiyim. Laktozsuz mamalar var örneğin.

Bebe bisküvisinde şeker var 1 yaş altı için uygun değil. Meyve püresi azıcık koyup deneyebilirsin. Ama bence mamaları iyice araştırın. İleride alerji olmasına neden olduğunu düşünüyorum. Bu bilimsel değil şahsi fikrim,onu da belirtiyim. Laktozsuz mamalar var örneğin.
Dün meyve puresini de denedim almadi:( pureyi yalnız verdim aldi mamada yine almadi bende mama taraftarı biri değilim ama bebeğim emmiyo sutum azaldı mecburi takviye yap dedi doktor ama yapamıyorum

Dün meyve puresini de denedim almadi:KK43: pureyi yalnız verdim aldi mamada yine almadi bende mama taraftarı biri değilim ama bebeğim emmiyo sutum azaldı mecburi takviye yap dedi doktor ama yapamıyorum
Ek gıdaya geçtiğimizde bazı pürelere mama koymak isterdim oğlum da mama koymazdı ağzına hiç. Sütünüzü sağsanız. Azsa bile çoğalabilir sağdıkça.

Back
X