- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.627
- 798
- Konu Sahibi TRENDY1234
E duvarlar sahit demissiniz?Hak
hakaret ettim dedim mi ben tekrar okuyun isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E duvarlar sahit demissiniz?Hak
hakaret ettim dedim mi ben tekrar okuyun isterseniz
duvarlar neye şahit peki?E duvarlar sahit demissiniz?
cidden mievlenmeden önce edinilen malda hakkınız var istersen kiranı bile ödetirsin kira sözlşmesnde yeteri kadar madurluk varsa..evlenmeden önce aldığı mal a tedbir konuluo eski kanunu söylemiş arkadaş
arkadaşlar ikinizede özel yazdımcidden mi..bunu bilmiyordum..benimde eski eşimin üzerine evi ve arabası var.fakat evlenmeden önce edinilmiş mallardı onlar...konu sahibinin yaşadığının aynısını yaşadım..sadece ben darpa uğramadım..onun attığı yalanlara da kanıtları yok , benim söylediğim şeylerede kanıt pek yok...artık hakimin insiyatifinde. bir celse falan kaldı sonucun çıkmasına.....davayı ilk açarken avukatım üzerine malı var mı ona göre tedbir koyduralım demişti. bende nafaka ve tazminat için maddi durumunun iyi oldugunu kanıtlayabilmek için böyle birşey yaptığımızı sanmıştım...şuan mahkemeden o malların bölünmesi kararı çıkma ihtimali mi var ?
ben şok
Evet. Buradan edindiğiniz eksik bilgi ile gidip de avukatınıza tavır yapmayın.Tekrar söylüyorum evlenmeden önceki mallar evlilikten önce kiminse bu mallar yine ona aittir.Dava açılır açılmaz kendiliğinden tedbir konulmaz.Hakimden talep edilir duruma göre kabul yada reddeder.Hukukçu musunuz?
avukatına söyle yemin teklifinde bulunsun artık şerefi namusu üzerine de yalan söyleyecekse bişey diyemem. raporların varsa korkma sen de ona karşı kullan..Şahit listesi için ek süre istemişler muhtemelen bir ajansa gidip oyuncu arayacak
zaten tüm şahitler şerefi namusu ve inandığı kitaplar üzerine yemin ediyor tek tek konuşmaya başlamadan önce canım...ama yalan yinede söyleniyoravukatına söyle yemin teklifinde bulunsun artık şerefi namusu üzerine de yalan söyleyecekse bişey diyemem. raporların varsa korkma sen de ona karşı kullan..
Ya neyi uzatiyosunuz? Eksik yerler varsa net bilgi verin ki yardimci olabilelim biz de.. Iki uc yorumdur laf yetiştirme pesindesiniz kavgaci bi tavirla.. Ne oluyoruz pardon??B
duvarlar neye şahit peki?