• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manevi tazminat isteyen erkek

evlenmeden önce edinilen malda hakkınız var istersen kiranı bile ödetirsin kira sözlşmesnde yeteri kadar madurluk varsa..evlenmeden önce aldığı mal a tedbir konuluo eski kanunu söylemiş arkadaş

yakın arkadaşım eski sevgilisiyle davalık olmuştu. biz açmıştık davayı hakaret davası olarak. karşı tarafta bana ve anneme hakaret etti, erkekliğimi incitti diyerek dava açmıştı. 1 kez duruşmaya çıktılar sonra şahitler dinlenecek denildi ertelendi. bir süre sonra 2. davadan önce karşılıklı anlaşarak davayı geri çektiler. pislik olsunda nasıl olursa olsun

Çantamı koluma takıp gidecektim onun hesabı hakkımı arayınca kötü oldum olayı iyice ateşledi artık kendi düşünsün

evlenmeden önce edinilen malda hakkınız var istersen kiranı bile ödetirsin kira sözlşmesnde yeteri kadar madurluk varsa..evlenmeden önce aldığı mal a tedbir konuluo eski kanunu söylemiş arkadaş
cidden mi :KK57: ..bunu bilmiyordum..benimde eski eşimin üzerine evi ve arabası var.fakat evlenmeden önce edinilmiş mallardı onlar...konu sahibinin yaşadığının aynısını yaşadım..sadece ben darpa uğramadım..onun attığı yalanlara da kanıtları yok , benim söylediğim şeylerede kanıt pek yok...artık hakimin insiyatifinde. bir celse falan kaldı sonucun çıkmasına.....davayı ilk açarken avukatım üzerine malı var mı ona göre tedbir koyduralım demişti. bende nafaka ve tazminat için maddi durumunun iyi oldugunu kanıtlayabilmek için böyle birşey yaptığımızı sanmıştım...şuan mahkemeden o malların bölünmesi kararı çıkma ihtimali mi var ?:KK57: ben şok

cidden mi :KK57: ..bunu bilmiyordum..benimde eski eşimin üzerine evi ve arabası var.fakat evlenmeden önce edinilmiş mallardı onlar...konu sahibinin yaşadığının aynısını yaşadım..sadece ben darpa uğramadım..onun attığı yalanlara da kanıtları yok , benim söylediğim şeylerede kanıt pek yok...artık hakimin insiyatifinde. bir celse falan kaldı sonucun çıkmasına.....davayı ilk açarken avukatım üzerine malı var mı ona göre tedbir koyduralım demişti. bende nafaka ve tazminat için maddi durumunun iyi oldugunu kanıtlayabilmek için böyle birşey yaptığımızı sanmıştım...şuan mahkemeden o malların bölünmesi kararı çıkma ihtimali mi var ?:KK57: ben şok
arkadaşlar ikinizede özel yazdım

Hukukçu musunuz?
Evet. Buradan edindiğiniz eksik bilgi ile gidip de avukatınıza tavır yapmayın.Tekrar söylüyorum evlenmeden önceki mallar evlilikten önce kiminse bu mallar yine ona aittir.Dava açılır açılmaz kendiliğinden tedbir konulmaz.Hakimden talep edilir duruma göre kabul yada reddeder.
En doğru bilgiyi dosyanızın tamamını bilen avukatınızdan alırsınız.

avukatına söyle yemin teklifinde bulunsun artık şerefi namusu üzerine de yalan söyleyecekse bişey diyemem. raporların varsa korkma sen de ona karşı kullan..
zaten tüm şahitler şerefi namusu ve inandığı kitaplar üzerine yemin ediyor tek tek konuşmaya başlamadan önce canım...ama yalan yinede söyleniyor

Siz neyin peşindesiniz bende onu anlamadım ben hakaret ettim demedim. Eşimle evde yalnızdık arkadaşları neye şahitlik edecek dedim

Hiç bir şey olmaz merak etmeyin,suç bastırmak için karşı atak bu.Aynısını yaşadım 50 maddi,50 manevi olarak hem de.Kuruşumu alamadı,alamaz

Başlığı okuyunca komşum üye olmuş herhade dedim. Ama onlarda şiddet yoktu en azından maddi olarak. Psikolojik şiddeti saymazsak.
Boşanmak üzere olan arkadaşıöın eşide 100000 tl tazminat istemiş beyefendi. Erkek olmak başka, ADAM olabilmek başka şeyler. Arkadaşım evde yokken de kendi aldığı aşyaları tost makinesine kadar aldı, taşındı gitti. 4 yaşında kızı evine girince buzdolabının, çamaşır makinesinin yerinde olmadjğını görünce oturup ağlamış.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın , artık diyecek söz bulamıyorum.

Karşılıklı hakaretlerde tazminat ya da ceza söz konusu değildir. Eminim o da sana hakaret etmiştir.

Back
X