tr saatine göre saat 10da trt1 de ama sizin oy vermeniz için kendi ülkenizin milli kanalı lazım..
o halde burda einsfestival kanalinda saat 9 da baslamasi lazim...bekleyelim bakalim..tesekkürler bilgi icin..a.s.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tr saatine göre saat 10da trt1 de ama sizin oy vermeniz için kendi ülkenizin milli kanalı lazım..
hmm bilmem fazla dinlemedim onlari belki ondan anlamadim..bilmiyorumkismileBence Ermenistan ve Gürcistan güzeldi çok. Türkiye ı ıh...kafamçokkarıştı
sende haklisin...ayrica okadarda kötü deyildi..robot disinda..kaydirigubbakcemile3arkadaşlar fikirlerinizi anlayışla karşılıyorm, fakat naçizane demek istiyorum ki... Eğer ülkemizi destekleme şansımız warsa destekleyelım..hepımız blıyorz kı şşarkı yarışması olmaktan cıktı eurovision en azından diğer ülkeler için bu böyle... iyiside kötüsde bizim,ne çıkarsa çıksın ortaya bizi temsil etmek için orda o çocuklar turkbayragi
tabi bu benim fikrim..
bencede..biraz taklit edilmis sanki..hadisenin perfrmansı fiyaskydu zaten..
kizlar biz beyenmiyoruz manganin sarkisini ama...az önce almanlarin yorumunu okudum..sarkiya bayiliyorlar...cok beyenmisler...hihoyyyt
kendi sarkilarindanda daha cok beyenmisler
kizlar biz beyenmiyoruz manganin sarkisini ama...az önce almanlarin yorumunu okudum..sarkiya bayiliyorlar...cok beyenmisler...hihoyyyt
kendi sarkilarindanda daha cok beyenmisler
bilemicem artik..bu sarki favorim diye yazan bile olmus...evet ama almanlarin oturup bize oy atacagini hic sanmiyorum
yine atarsak kendi kendimize atariz oylari