Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

Rica ederim, e şey yapın kanalın internet sitesinde yayın akışına bakın vardır elbet.

Bence Ermenistan ve Gürcistan güzeldi çok. Türkiye ı ıh...kafamçokkarıştı

arkadaşlar fikirlerinizi anlayışla karşılıyorm, fakat naçizane demek istiyorum ki... Eğer ülkemizi destekleme şansımız warsa destekleyelım..hepımız blıyorz kı şşarkı yarışması olmaktan cıktı eurovision en azından diğer ülkeler için bu böyle... iyiside kötüsde bizim,ne çıkarsa çıksın ortaya bizi temsil etmek için orda o çocuklar turkbayragi
tabi bu benim fikrim..

arkadaşlar fikirlerinizi anlayışla karşılıyorm, fakat naçizane demek istiyorum ki... Eğer ülkemizi destekleme şansımız warsa destekleyelım..hepımız blıyorz kı şşarkı yarışması olmaktan cıktı eurovision en azından diğer ülkeler için bu böyle... iyiside kötüsde bizim,ne çıkarsa çıksın ortaya bizi temsil etmek için orda o çocuklar turkbayragi
tabi bu benim fikrim..
sende haklisin...ayrica okadarda kötü deyildi..robot disinda..kaydirigubbakcemile3
hadise dende daha iyilerdi..

kizlar biz beyenmiyoruz manganin sarkisini ama...az önce almanlarin yorumunu okudum..sarkiya bayiliyorlar...cok beyenmisler...hihoyyyt
kendi sarkilarindanda daha cok beyenmisler

Son düzenleme:
robot kız kaskını düşürmese bir de ışıklandırmalar daha güzel olsa daha iyi olur

yunanlilar yine kemence caliyor
onlar bizim kültürümüze daha iyi sahip cikiyor
bizde avrupali müzigi yapicaz diye ugrasiyoruz:sinifsinif:

her sene türkiyeden yunanistana oy gidiyor 7-8 puan
ama yunanistandan bize hic oy gelmiyor umarim bu sefer fazla puan yollamaz tr yunanistana

diğer ülkelerden çok farklı bir tarzda bizimki. ben beğendim şov olarak görsel olarak güzeldi.derece alır.

kizlar biz beyenmiyoruz manganin sarkisini ama...az önce almanlarin yorumunu okudum..sarkiya bayiliyorlar...cok beyenmisler...hihoyyyt

evet ama almanlarin oturup bize oy atacagini hic sanmiyorum
yine atarsak kendi kendimize atariz oylari

yunanistanı boşverin de ermenistanın şarkı sözlerinde ırkçı şeyler varmış.soykırım göndermeleri falan.neyse anlam çıkarıcam derseniz bizim şarkı da "aynı olabilirdik" yani avrupa birliğine girebilirdik demeye çalışıyo sankikaydirigubbakcemile3

e beğenmeleri normal..müzikalitesi iyi.. zaten neden beğenilmedi anlamadımbilmiyorumkismile

ben manganın şarkısını ilk dinlediğimde
şarkıyı manganın kalitesine yakıştıramamıştım
daha iyi bir şarkı beklemiştim
en azından bir kadın çizeceksin şarkısına eş değer olmalıydı:1closedeyes:
ancak aceleyle yapılmış bir şarkı olackki gerçek anlamda manga imzası taşımıyordu
ama bu yarışma içimn yeterde artar bir kalitede
diğer şarkılardan kat kat güzel ve kaliteliturkbayragi
şovlarınıda beğendim
ama arkadaki bayanın demirden poposunu sallaması ve elbisesini çıkarırken ki yapmacıklı hoşuma gitmedisempatiksalakcinni
hanım orada biraz daha çalışmalı zannımca:delphin:

Back
X