Köfteler Mangalda İnegöl Köfte Ve Pilav Yatağında Misket Köfte (Ausencia Sponsorluğunda :) )

Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar

çok teşekkür ederim canım benim

yaa aus hanım, siz kk yı başıboş bırakıp giderseniz, döndüğünüzde böyle şaşırırsınız işte....
sponsor yapıyorum ama sponsorum ortalarda yok bu nasıl iştir...
sağolsun nevrestem hiç yalnız bırakmadı, teşekkürü bir borç bilirim onada desteği ve teşviği için
köfteleri yaparken ne hikmetse aklımda hep sen vardın, önceki inegöl köfte muhabbetimizden olsa gerek
dedim bu sunumu en çok ausum hakediyor dedim yapıverdim seni sponsorum
ayy köfteci orhan deyişine çok güldüm
aslında inegöl köfteleri de misketler gibi çok değişik bi tarzda servis edecektim, ama mesele sadece gösteriş olmasın orjinallikten kopmayım dedim, bilirsin inegöl köfteleri hep bu şekilde servis ediliyor...
ağzının suyunu az daha akıtayım da belki atlar geliverirsin

gazeeel gazel n'aptın bana sabah sabah
ellerine sağlık canım,inegöl köfte beni benden aldı bilesin

çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim bende diyorum bizim ekipten niye kimse uğramıyor
ha şöyle gelinde gönlümüz şenlensin yahu

Gazel döktürmüşsün maşallah:)Çok iştah açıcı köftelerin.Tam da öğlen vakti hiç iyi olmadı gördüğüm:)Sunum da çok güzel olmuş.Yarışmada başarılar dilerim.

hoşgeldin adram, çok teşekkür ederim
buyur gel bi mangalda sana yakarım çatlayana kadar yer içeriz

Zorlanmam ki.Evi kuruturum valla.

geçen gün arkadaşlarım gelmişti, mercimekli köfteyi çok severler bol bol yaptım bende çok severim...
hadi bitecek köfteler, daha ne yediniz, hadi hadi diye tıka basa yedirdim hepsine,
ben mutfağa tabakları götürünce üçüde kanepelere uzanmışlar, ayy gazel nefes alamıyoruz ay çatlayacaz şimdi deyip durdular...
maden suyu içtiler de rahatladılar azcık
kendim az yerim ama başkasına zorla yediririm...
ah bide ben yiyebilsem tırtıl gibi dolaşıyorum ortalarda

Alemsin Gazel.Tabi onlara yediriyorsun,kendin yemiş gibi oluyorsun dimi.Sakın başka yerde söyleme kilo alamıyorum diye.Çok fena gıcık olurlar sana.Ahh ahhh biz de iki gram verelim diye canımız çıksın sporla,diyetle.

köfteyi pek sevmem daha doğrusu kıyma yiyemiyorum ama özelilkle ikinci yaptığına bayıldım

ellerine sağlık.

dur canım daha dün açmışın köfteciyi şeyy yani topiği
burdan çıkmayız gayrı

Ellerinize sağlık tarifleriniz çok güzel görünüyor

sağol canım çok teşekkür ederim, beğenmene sevindm

kilo vermekte ne var ki, alması zor alması

köfteyi pek sevmem daha doğrusu kıyma yiyemiyorum ama özelilkle ikinci yaptığına bayıldım

ellerine sağlık.

çok teşekkür ederim canım, bende parça et pek yiyemiyorum ama köfteyi çok severim...o yüzden daldım hemen

burdan çıkmayız gayrı

köfteci mi
lolis çok yaşa emi
geeeel geeellll köfteye geellllll
inegöl köfte bunlaaaaarrrr, dumanı üstünde, cosur cosur geeeeelllll,
şimdi tam köfteci oldu topik loliscim
köftecinin adını ne koysak acaba

Tam destek hep destek gazelim aşk olsun .

Duydum ki her harika olmuş diyene mangal daveti veriyormuşsun , ahanda sponsorun olarak hemen devreye giriyorum ;

Dana da benden , neresinden ne yapacağının krokisi de :119::119:

burdan çıkmayız gayrı

Çıkışa da bir işkembeci açayım ben en iyisi

''Taze Döş Mangal Evi''

Hıhh davulun sesi uzaktan hoş geliyor dimi.Almakta ne var.İki tabak mantı,yarım kilo tatlı ye olsun bitsin işte.

Sponsorluktan vazgeçeceğim adracım az kaldı , ellerini gördün değil mi fotolarda , nasıl da ince nasıl da zarif ...Benim parmaklar biber dolması kıvamında

ay aus sen çok yaşa emi kahkaha attım resmen, işkembeci açarsan ben gelmem nefret ederim işkembe kelle paça gibi sakatatlardan....
yahu hayvanın yenecek yeri mi kalmadı da işkembesine takıldın
bak krokiyi koymuşsun ne güzel gerdanı var, döşü var, inciği var...aç şöyle bi kavurmacı da kk sülalesi olarak gelelim
bu arada ellerime zarif demişsin pek bi ihya oldum nasıl şımardım ki sorma
senin zarif dediğin o ellerime annem kibrit çöpü diyor ama biliyonmu bizim sülale kilolu genelde, ben aralarında tırtıl gibi kalıyorum onlar çoğunluğu bende azınlığı oluşturduğum için haliyle azınlık göze batıyor, sürekli laf sokuyorlar bana ye ye ye, diye....olmuyor kardeşim napiyim alamıyorum, nasıl bir metabolizma var bende hey müslüman, anlamadım gitti yahu...

Bende nefret ederim ahretim , ne işkembe ne kelle ne paça :120::120::120:

Öyle söylemesi afilli geldi de ondan yazdım bende işkembeci açayım diye

Bana bak gazel hatun , sen bu yarışma derdine bu hafta derste çalışmazsın şimdi İster misin seni yakalayayım bu hafta

şöyle balık etli bir hatun olmayı nasıl isterdim ben , sen biliyomusun bikere adra hanım
baksana etli butlu kadın daha makbul demekki, o yüzden demişler kadın dediğin etli butlu olacak diye :84:

Ben adrayı gördüm kiiiiii , çok hoş ....

Ama beni en çok yanıltan yaşı oldu .

Sen biliyor musun adranın yaşını ? Bilmiyorsan tahmin alayım ?

şöyle balık etli bir hatun olmayı nasıl isterdim ben , sen biliyomusun bikere adra hanım
baksana etli butlu kadın daha makbul demekki, o yüzden demişler kadın dediğin etli butlu olacak diye :84:

Etli butlu kadın makbul diye mi herkes mankenlere bakıyor acaba.Ne etli butlu,ne zayıf olsun.Gel ortada buluşalım.En makbulü o.Ben de çok zayıf sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…