- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ellerine sağlık canım harika görünüyorYarışmada başarılar dilerim
Bu ne hiz cnm,katilirim demenle katilman bir olmus
Ellerine saglik,harika görünüyor.Misketlerin sunumuna bayildim
Basarilar...
Hmmm mangalda köftenin tadı bir başkadırKöfteciklerinin hepsi de çok güzel görünüyor. Misket köftenin ismi de pek bi havalı olmuş Başarılar canım
Of off mangalda köftenin kokusu Paris e kadar geldiAma harbiden kokusu geldi gibi oldu burnuma Miiissss İkiside çok güzel ve iştah açıcı görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun
hım olsada yesek
ellerine saglıkkk basarılar
canım karbonat nedn koyuluyorr
teşekkürler canım...
canım inegöl köftesine hiç baharat konmuyor, ekmek içi vs hiç konmuyor....sadece kıyma tuz karbonat soğan...
asıl köfteye lezzetini veren uzun süre yoğrulması....yoğurdukça kıvamlaşıyor...diğer köftelerde ekmekiçi vs olunca içi çabuk pişiyor, ama inegöl köftede başka malzeme olmadığı için çoğu zaman içi çiğ kalabiliyor...
işte karbonat da köftenin pişerken kabarmasını ve içinin çiğ kalmamasını sağlıyormuş...
hım anladım cnm gayet mantıklı en yakın zmanda denıcem köftede bende soğanı bol sevıyorum
esımde hep der puf nokta uzun sure yoğrulması esım sef ahcı
ay ağzım sulandı
bırde köfte seklını ıncelıggını cok sevdım ıcı pısmemıs köfteden ıcım kalkıyor
ellerinize sağlık :81:
misket köftelerin sunumu ne kadar hoş olmuş öyle :129:
ah canım benim,çok teşekkür ederim....
keşke bilgisayardan gönderme imkanı olsa da o gördüğün porsiyonu sana yollayıversem
bende mangalı çok severim, mangalda pişen herşeyi bayıla bayıla yerim...
balık tavuk köfte et patlıcan biber hiç farketmez...yeterki o mangalın kokusundaki tad gelsin damağıma....
Gazelcim ne yaptın sen yaayine döktürmüşsün
Canım benim,çook teşekkür ederim yemiş kadar oldumAynen bende mangalda pişen herşeyi çook seviyorum ,ayıla bayıla yiyenlerden biride benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?