Tatlı Tarifi Mangalda scack ikolatal Muz- Resimli

ana mangalda muz nasıl oluyo yahu muz sıcakta bi acayip olmaz mı? çok merak ettim nasıl bi tat olur acaba

amaniiinnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tuanam neler yaptınız sizcokacimcoookcokacimcoook:icecream: kız gece gece kalkıp mus pişircem fırında şimdi..inanki ben bunu şimdi yapıcam ..hatta fotoğrafta koyabilirim belkidelikafadulden
kız süpersin sağol canım harika paylaşımdı..:lepi: ellerinize sağlıka.s.
ben kızarmış muz denedim ama mangalda ilk kez duydumCADIARZU

sorma tatlisim bahcede harika bi mangal ziyafetinden sonra migdemiz bu cukulatali muzla bayram etdi resmencokacimcoook
hani kiz sabah oldu pisirdinmiCADIARZUyedinmiCADIARZUcekdinmi fotosunuCADIARZUkaydirigubbakcemile3
kizarmisi denediysen bunuda seversin tatlisim bence kanimca yerimsenibena.s.

muz bi degişiklige ugruyormu yoksa aynı mı kalıyo
eger sadece çikolata eriycekse fırında yada mikrodalgada yapabiliriz

muz bi degişiklige ugruyormu yoksa aynı mı kalıyo
eger sadece çikolata eriycekse fırında yada mikrodalgada yapabiliriz

yok canim deyisikliklige ugramiyo hic istrifini bozmuyo hatda sadece biraz kararabiliyo okadarkaydirigubbakcemile3zaten belirtmisdim mikrodalgada ve firindada yapilabilir diye cimcimem
ben migrodalgada yapilanida denedim hatda firin daha yapmadim
mikrodalgada tavsiyem düsük ayarda yavas yavas döndürmek ki cukulata güzel erisin diyeyerimsenibena.s.

çok değişik bir tarif ilk defa böyle mangalda filan tatlı tarifi gördüm kaydirigubbakcemile5
eminim mükemmel oluyodur ellerine sağlıkk cokacimcoook

Oyyy!!! Bebeğim iyice iştahımı kabarttın. Koca kızıma merasimle meyve yedirmeye çalışıyorum
Umarım bu tarifle hayatımız kurtulur. İyiki resmini eklemişsin tatlım - yoksa kabuklarını soyacak - belkide görüntü ve fırın kirliliğine sebep olacaktım.
Evde çikolata yok - dışarı da çıkamıycam ama az sonra chokellayı çok seven kızıma chokellalı muz
partisi hazırlayacağım veee kızımın tepkisini paylaşacağım.
Teşekkürler İncitanemtuanam....

Ekrana yapıştım resmen eminim çok güzel olmuştur , eve gider gitmez denemeliyim yoksa şişicem sanırım
cokacimcoook Çikolatalı muzyarık cokacimcoook

Az önce nefis bir tatlı ziyafetimiz vardı incitanemtuanam.
Muzları kabuklarıyla boylamasına ikiye böldüm - mikro dalganın tepsisine dizdim -
evde çikolata olmadığı için krem chokella sürdüm ve mikroyu çalıştırdım.
4 - 5 dk. sonra nefis tatlımız hazırdı. Hepimiz de çok beğendik canım. Özellikle
mızmız kızımın beğenisi benim için çok önemliydi - afiyetle yediğini görmekten çok
mutlu oldum. Şeker tadındaki keyfimizi sana borçluyuz incitanemtuanam - sanada
ikram edebilmeyi çok isterdim. a.s
En kısa zamanda cikolata ile de yapacapım. Muz ve çikolatanın sıcak ilişkisi gerçekten
muhteşemmiş.
Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum. Zahmetsizce hazırlanabilen bu tatlı sevdiklerimizle
paylaşabileceğimiz enfes bir tarif.

Teşekkürler - teşekkürler - teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…