Tatlı Tarifi Mangalda scack ikolatal Muz- Resimli

çok değişik bir tarif ilk defa böyle mangalda filan tatlı tarifi gördüm kaydirigubbakcemile5
eminim mükemmel oluyodur ellerine sağlıkk cokacimcoook

canimcigim ben cok begendim ve sizlerlede paylasmak istedim tavsiye ederim sadece bir tane yaparsin begenirsen devami gelir nasilsayerimseniben

Ekrana yapıştım resmen eminim çok güzel olmuştur , eve gider gitmez denemeliyim yoksa şişicem sanırım
cokacimcoook Çikolatalı muzyarık cokacimcoook

eeeeeee sonuc denedinmi sekerimyerimseniben
muzyarik ismini bende düsünmüsdümde olmaz diye yengemle bu isime karar vermisdikkaydirigubbakcemile5
denediysen umarim damak zevkine hitab etmisdir canim paylasirsan sevinirimkaydirigubbakcemile5

oy oy oy kurban olurum ya yazdiklarinla hem mest oldum hemde cok mutlu oldum inankia.s.
okadar ballandira ballandira yazmissinki sanki mutlu sonla biten güzel bi hikaye okudum sayendekaydirigubbakcemile5
begenmenize cok sevindim tatlisim ama özellikle kizina hitab etdiysem ne mutlu bana inankialkisalkisalkis:teytey:
buarada ikram etmis kadar oldun bende yemis kadar oldum emin olcokacimcoook
krem chokella da iyi fikirmis demekki cünkü test edip onaylanmis sonucdayerimseniben
affiyet bal seker olsun canim benim ellerine saglika.s.

kızlar bende yaptım bu çikolatalı muzu süper oldu:lepi: tuanama yazdım ama burayada yazmak istedim kesinlikle tavsiye ediyorum delikafadulden
ben barbeküde yaptım sadece üstden ısı verdim ama süperdiiiiii:lepi:
tuanam tekrar teşekkürleralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.

Gerçekten muhteşem bir lezzet , il etapta pişmiş muz fikri bana çok uzak gelmiş olsada dün akşam evde mikrodalgada denedim ikinciyi yapmamak için kendimi zor tuttum gerçekten nefissssss
Teşekkürler tuana alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canimsin begenmene sevindim tatlisim affiyet bal seker olsunkaydirigubbakcemile5a.s.
tavsiye de ediyosun yya demekki harbi icine sinmis saolasin canima.s.kaydirigubbakcemile5

ne demek canimcigim begendiysen ne mutlu banakaydirigubbakcemile5yerimseniben
sorma bi taneyi yedinmi gerisini bende istiyom ne yalan söyliimde

kiz ben bu tarifini nasil gormedim ,ben eksik kadim denemedik
ya bizim evde fazla muz yenmiyo,
turkiyede muz pahali ,insanlar seviyo, burda ucuz oluyo, aliyorum yenmiyo curuyo
bu iyi fikir oldu
mesela kisin dolaptan cikinca cok soguk olurdu azcik mikroya koyar isitirdimda, boyle cikolata koyup isitmak aklima gelmedi
yendimiyo diye muz almiyodum
bunu denemek icin kesin alcam ,ben yaparsam mikronda yaparim baklim guzel olcakmi
dedigin gibi firinda yemek pistikten sonra koyarsak oda guzel olur
ellerine saglik canim

bizim bi dostumuz bunun cikolata yerine bal koyarak yapiyordu ama ben cikolata delisi olarak bunu daha da begenecegimizi dusunuyorum tesekkurler tarif icin deneyecegim bi arakaydirigubbakcemile5

güzelim bak bugün midrodalga da yaptim kitimla afiyetle yedikcokacimcoook ee herzaman mangali nerde bulayimyerimseniben
bu görünen cukolata altida muz hhhmmm nefisti demekki bogaz olunca demokraside care tükenmiyomus:jeyyar:

Ben muz sevmem pek, geçen gün fırına bişey atmıştım yanına iliştiriverdim, gerçekten güzel tarif teşekkürler.

Muz ve cikolata ikilisi gercekten süper bir tatdir.Ama böyle sicak muzla
hic yapmadim.Tarife bayildim ve bugünlerde mutlaka yapicam.CAnim tesekkürler.

çok enteresan bi tarif ya ilk defa duydum ve gördüm...

muz ve çikolata ikilisi kulağa hoş geliyor fakat sıcak nasıl olucak bilmiyorum..

en iisi denemek lazım..tşkler tarif için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…