- Konu Sahibi incitanemtuana
-
kiz ben bu tarifini nasil gormedim ,ben eksik kadim denemedik
ya bizim evde fazla muz yenmiyo,
turkiyede muz pahali ,insanlar seviyo, burda ucuz oluyo, aliyorum yenmiyo curuyo
bu iyi fikir oldu
mesela kisin dolaptan cikinca cok soguk olurdu azcik mikroya koyar isitirdimda, boyle cikolata koyup isitmak aklima gelmedi
yendimiyo diye muz almiyodum
bunu denemek icin kesin alcam ,ben yaparsam mikronda yaparim baklim guzel olcakmi
dedigin gibi firinda yemek pistikten sonra koyarsak oda guzel olur
ellerine saglik canim
güzel görünüyo tadı muhteşemdir cokacimcoookkesin yanınada kaymaklı dondurma süppper olur valla ellerine sağlık şekerimalkisalkisalkis
bizim bi dostumuz bunun cikolata yerine bal koyarak yapiyordu ama ben cikolata delisi olarak bunu daha da begenecegimizi dusunuyorum tesekkurler tarif icin deneyecegim bi arakaydirigubbakcemile5
Iyi fikir denemek lazim..
canım emegıne sağlık değişik bişey :icecream:grcekten canım cektı bak şimdi
Ben muz sevmem pek, geçen gün fırına bişey atmıştım yanına iliştiriverdim, gerçekten güzel tarif teşekkürler.
Muz ve cikolata ikilisi gercekten süper bir tatdir.Ama böyle sicak muzla
hic yapmadim.Tarife bayildim ve bugünlerde mutlaka yapicam.CAnim tesekkürler.
çok enteresan bi tarif ya ilk defa duydum ve gördüm...
muz ve çikolata ikilisi kulağa hoş geliyor fakat sıcak nasıl olucak bilmiyorum..
en iisi denemek lazım..tşkler tarif için:)))
Birde yanina bi dondruma och ne güzel olur....
kaydirigubbakcemile3yengosum bi alemsin ya yorumuna bayildim sorma bogaz olunca hic bir careler kalmiyo tükenmeyenkaydirigubbakcemile3
bogazinizdan gecdimi bensiz:jeyyar:ha gecdimi de hele bakiimkaydirigubbakcemile3
ellerine saglik nefis görünüyo böylece kararmaya mahkum kalmis muzlarda degerlendirilmis olupda cöp yerine migdeye iniveriyo hemde öyle böyle diil:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
buarada resminide ekleyip paylasdigin icin cok tsklera.s.
bende eminim bi yapayim sonra yazarim fikrimi:lepi:ben bal ve findik tozuyla olanida cok seviyorum ama bu sicacik ve cok daha lezziz geldi bana
denersen fikrini paylas olurmu canim merak ediyorum cünkü ama ^cukulata delisiysen seviceginden emin gibi biseyimyerimseniben
:icecream:
bende eminim bi yapayim sonra yazarim fikrimi:lepi:
İnci nefis görünüyor bacım...:lepi:cokacimcoook
Çok yorgunum sen bana 2 çukulatalı muz hazırla, bende balkona çıkıyom.
Fırlatıver bana doğru, hadi bekliyom...kaydirigubbakcemile3
Kabuklumu bu muzlar cnım
tarıf gercekten cok degısık.bızımle paylastıgın ıcın tesekkurler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?