Tatlı Tarifi Mangalda scack ikolatal Muz- Resimli

canimsin mutalak dene inan tavsiye ederim bakarsin begenirsiniz bak yengem mikrodalgada yapmis dün ve fotosunuda ekledi egerki denersen ve fikrini paylasirsan cok sevinirimve umarim birdahada muzlariniz atilmaz canima.s.

güzel görünüyo tadı muhteşemdir cokacimcoookkesin yanınada kaymaklı dondurma süppper olur valla ellerine sağlık şekerimalkisalkisalkis

tskler canim herkezin damak zevki farklidir ama begeniceginden eminim denersen heleki kaymakli dondurmayla denersen sonucunu bildir mutlaka ki bizede fikir olsunkaydirigubbakcemile5yerimseniben

bizim bi dostumuz bunun cikolata yerine bal koyarak yapiyordu ama ben cikolata delisi olarak bunu daha da begenecegimizi dusunuyorum tesekkurler tarif icin deneyecegim bi arakaydirigubbakcemile5

ben bal ve findik tozuyla olanida cok seviyorum ama bu sicacik ve cok daha lezziz geldi bana
denersen fikrini paylas olurmu canim merak ediyorum cünkü ama ^cukulata delisiysen seviceginden emin gibi biseyimyerimseniben

güzelim bak bugün midrodalga da yaptim kitimla afiyetle yedikcokacimcoook ee herzaman mangali nerde bulayimyerimseniben
bu görünen cukolata altida muz hhhmmm nefisti demekki bogaz olunca demokraside care tükenmiyomus:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3yengosum bi alemsin ya yorumuna bayildim sorma bogaz olunca hic bir careler kalmiyo tükenmeyenkaydirigubbakcemile3
bogazinizdan gecdimi bensiz:jeyyar:ha gecdimi de hele bakiimkaydirigubbakcemile3
ellerine saglik nefis görünüyo böylece kararmaya mahkum kalmis muzlarda degerlendirilmis olupda cöp yerine migdeye iniveriyo hemde öyle böyle diil:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

buarada resminide ekleyip paylasdigin icin cok tsklera.s.

Ben muz sevmem pek, geçen gün fırına bişey atmıştım yanına iliştiriverdim, gerçekten güzel tarif teşekkürler.

canim bende cok yemem muzu acikcasi bunuda nadir yapiyorum kalorisinden dolayi ama kessinlikle bambaska bi lezzet denemeni tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5yerimsenibena.s.

Muz ve cikolata ikilisi gercekten süper bir tatdir.Ama böyle sicak muzla
hic yapmadim.Tarife bayildim ve bugünlerde mutlaka yapicam.CAnim tesekkürler.

canim ne seker yorumlamissin evvet muz ve cukulata süper bi ikili olusturdu gercekdende bide sicacik olusu mmmmmmmcokacimcoook
denersen fikrinide paylasirsin dimi canimyerimsenibena.s.

çok enteresan bi tarif ya ilk defa duydum ve gördüm...

muz ve çikolata ikilisi kulağa hoş geliyor fakat sıcak nasıl olucak bilmiyorum..

en iisi denemek lazım..tşkler tarif için:)))

ben tsk ederim ilgini cektiyse eger canimtavsiye ederim denemeni sonucda sadece birtanede yapabilirsin canimyerimsenibenegerki denersen fikrinide paylasirsan sevinirima.s.

Birde yanina bi dondruma och ne güzel olur....

ikinciye duyuorum bu fikri topigimde yani okuyorumkaydirigubbakcemile3
denemek lazim farkli bi lezzet cikabilir ortaya ki var öyle dondurma burda kupdänmark diye ama muz soguk yaninda vanill dondurma ve üzerinde cukulata sos olarakyerimseniben

he valla bir güzel indirdik migdeye:jeyyar: kizimla otururken aklimiza geliverdi bilirsin masallah onunda istahi yerindeyerimseniben
dedigin gibi biraz kararinca yiyen olmuyo bu sekilde ziyan olmuyoryerimseniben
kaydirigubbakcemile3a.s.Şeniz

İnci nefis görünüyor bacım...:lepi:cokacimcoook
Çok yorgunum sen bana 2 çukulatalı muz hazırla, bende balkona çıkıyom.
Fırlatıver bana doğru, hadi bekliyom...kaydirigubbakcemile3

İnci nefis görünüyor bacım...:lepi:cokacimcoook
Çok yorgunum sen bana 2 çukulatalı muz hazırla, bende balkona çıkıyom.
Fırlatıver bana doğru, hadi bekliyom...kaydirigubbakcemile3

oy canim tskler
sen iste yeterki okadar pratik ve lezziz ki hemencecik hazir oluyo hala balkondamisin benimi bekliyosunkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
gec gördüm yazdiginida kusuruma bakma ltfena.s.

Kabuklumu bu muzlar cnım

evvet canim kabulku muzu ortasindan yariyosun cok cok dibe dalmadan delmeden ortasina cukulatayi koyup mangalda firinda mikrodalgada hanginde istersen yapabilirsin cukulata eridikce akmamasi icin kabuklu olmasi daha iyi hem görselligide farkli olmus oluyo kasik kasik yiyosun ardindanda sicakken affiyet bal seker olsuncokacimcoookyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…