Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mango, geçtiğimiz gün Madrid Moda Haftası kapsamında bir defileyle 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunu beğeniye sundu. Ürünler Mart ayından itibaren mağazalarda olacakmış..
yeşilli kotlu kadının üstündekiler normal, ama o şekilde kombinleyip giymem
5. güzel sayılır
bide beyaz takımlı kadının üstündekiler giyilebilir bence, ben almam ama, en azından parca parca baktıgımızda, birinin üstünde görsem kötü demem
bence tasarımın yanında kombinasyon olayında çok başarısızlar
mangodan sezonda çok çok beğenmediğim bişey olmadıkça almak istemiyorum çünkü indirimde yarı fiyatına düşüyor ve içim acıyor 2 katı para verip aldığım şeylere
mango gerçekten çok güzel ama indirim zamanı olmadan almak biraz saçma sanki bikaç ay daha bekleyip yarı fiyatına alabliyoken neden iki katını ödeyelim ki
Bende göğüs dekolteli uzun elbiseye bittim çok güselmiş rengide çok tatlı. Haziran sonu kuzenimin düğünü var bu elbiseyi mağazada bulursam alabilirim...
Bencede çok güzel haftaya kuzenimin düğünü var bunu gördüm internette fakat pahalı geldi.Siyah üstüne kırık beyaz puantiyeli uzun bir şifon elbise aldım boyundan bağlamalı.Bileğe kadar.Altına ayakkabı ne renk alsam sizce?Bir de gögüs altına kusak bağlasam mı canlılık getirmek için.Yoksa güzel olmaz mı ki :S