manipülasyon mudur gerçekmi

darkgren

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
512
805
18
37
merhaba hanımlar ben küçük çaplı bir iş yeri açmayı planlıyorum ama bütçem yetersiz olduğu için bir türlü açamadım,kardeşimin arkadaşının eşi işinden ayrılmış o da bir iş yeri açsam diye düşünüyormuş,kardeşimde ortak bişeyler yapın dedi fakat etrafımdaki insanlar o kadın normal değil işte deli kafa gidik vs. bi sürü şey söyledi kafam çok karıştı bu konuda,neyi tuhaf diyede sordum hareketleri,tavırları normal değilmiş,yani kadına bakınca gayet normal konuşan edende bir tip,ara ara görüyorum giyimi kuşamı,kendisi güzel hoş bir kadın ama etraftakiler neden deli muamelesi yapıyor anlamadım,3 tane çocuğu olan,ünüversite mezunu bir kadın,çokta güzel güler yüzlü,sıcak bir tip,güvensemmi beraber bir yola çıkılırmı bilemedim,siz olsanız dikkate alırmıydınız söylenenleri,benim göremediğim bişeymi var,sırf öyle söylediler diye önyargılımı yaklaşıyorum bilemedim.

Aile içi ortaklık bile sorun olurken, dığdığının dığdısı ile ortaklıktan kaçının derim.

Fazla tanımadığınız,hakkında pek bir fikriniz olmadığı biriyle ortak iş açmak ne kadar mantıklı olur emin olamadım.
Bir de ne işi kuracaksınız? Kadın kuracağınız işten anlıyor mu? En önemlisi kadın böyle bir ortaklığı isityor mu ki?

Kadının ne olduğu nasıl olduğu önemli değil ki. Siz tanımadığınız bir insanla nasıl ortaklık kuracaksınız? Kardeşler, yakın arkadaşlar bile ortaklık kurunca araları bozuluyor sürdüremiyorlar siz tanımadığınız insanla neler yaşarsınız bir hayal edin.

petshop düşünüyorum,kadınla konuştum anlattım ılımlı baktı,zaten maddi durumu çok iyi bir insan onun pek kaybedeceği bişey olmaz ama ben bütün birikimimi vericem

Kadını yeterince tanımıyorsunuz. Ortaklık sağlam ilişkisi olanları bile fena sınıyor.

Herşey yolunda giderse ne kadar kar ederim diye hesap etmeyin. İşler yolunda gitmezse gireceğim zararı kaldırabilir miyim diye hesap edin. Mümkünse daha küçük bir şey yapın ancak işiniz kendinize ait olsun. Kafanız rahat olur en azından.

bu kadarcık tanıdığınız biriyle ortak olmayı mı düşünüyorsunuz cidden. Ortak olunca birbirini dolandıran kardeşler var ya. Kadın anormal mi normal mi bilinmez ama ortaklık işi yaş

Tanimadiginiz insanla ortak olmayin. Hele tum birikiminizi ortaya koyacaksiniz

Kadını tanıyan kardeşinin lafına bakmayıp bizim yazdıklarımızla mı iş yapacaksın ?
Kardeşim bişey demediki ,ortak tanıdıklar vs söyledi ki zaten kafamı karıştıranda son zamanlarda moda oldu heralde psikolojik teşhis koyan bir ülke haline geldik,bende söylentileri sizce ciddiye almalımıyım diye fikir sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…