- 24 Ocak 2022
- 300
- 123
- 53
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
Herkese merhaba kızlar. Nereden başlasam bilmiyorum. 11 yıllık evliyim. Genel olarak eşim asla hatasını kabul etmeyen zeytinyaģı gibi üste çıkmaya çalışan biri olmuştur ama artik manipülatif laflarindan ve hakaretlerinden bezdim. Iyice çıkmaza girdim. Günlük rutin konuşmalarda bile aniden bana laf sokup kışkırtır ben "neden bunu dedin durduk yere" diye tepki verince de "delisin manyaksın" tarzı ağır laflarla gülerek karsilik verir. Ben orda sinirden kıpkırmızı olurum bazi saglik sorunlarim var (hepsi stresle cikti) onlar coşar ve bu seferde kendi sebep olduğu saglik sorunlarimla dalga gecer pis pis sırıtarak. Ama sorsan seviyorum der
Psikolojik şiddet görmekten çok yoruldum. Ayrilmayi cok teklif ettim ama kızımı almakla tehfit ediyor ve her seferinde bi sekilde konuyu kapatmaya calisiyordu. Artik boğuluyorum. Yok mu bunu yola getirmenin bir yolu? Yaşayanlar varsa neler yaptı? Medenice rutin şeyler konuşamadiğim adamla medenice ayrilamayacagim ve bundan evladim daha cok zarar göreceği icin son care bi fikir almaya geldim. Cevaplarinizi bekliyorum
Okuduğunuz için tesekkur ederim