Manipüle manipüle manipüle

Evet zaten yük gördüğünü ve sürekli diş sıktığını söylediği için çocuğum için böyle yorumlar yaptığı için 1-2 aydır sarsılan bi evlilikteydik ağustostan beri daha doğrusu, bu konu hiç soğumadı o söylediklerini hiç unutmadığım için

Ablacım adam çocuğunu sevmiyor sen hala seviyorum diyorsun ben seni gerçekten anlamıyorum ya...

Dediğiniz gibi tam. Benim de oğlumu onun kızını algıladığı gibi algılayacsğımı sandı arada bi gördüğü arada bi pışpış ettiği kızıyla sürekli bizimle yaşayan oğlum bir değil ki. Bu sorumluluğu kaldıramadı alamadı en sonunda çocuğun varlığından rahatsız olur hale geldi ama ses de edemedi rahatsızım diyemedi kavganın birinde patladı her şeyi söyledi sevmiyorum çocuğu sevemedim vs vs iyi de oldu aslında

Kendi evladıyla sizin aranızda tercih yapar mı? İnsan evladını her koşulda tercih edeceğini bilir.

Tabi oğlumu seçeceğim diyin..Oğlumun karşısında kim olursa olsun oğlumu seçerim,Sen bizim yanımızda olmayı beceremedin diyin

Ben ona bu cümleleri Kurduğumu siz deyince hayal ettim de şimdi kim bilir neler olur olaylar nereye giderdi…

Ya kusura bakmayın da cidden biri
Yüzüme çocuğunu sevmiyorum dese bir daha yüzünü görmem hele hele duygu beslemeye devam edeceğim. Oğlumu sevmediğini belli eden kimseyle görüşmem ben.

Ben ona bu cümleleri Kurduğumu siz deyince hayal ettim de şimdi kim bilir neler olur olaylar nereye giderdi…
O zaman onu çocuğu kıymetli de sizin ki çok afedersiniz ortalık malı mı?
Bırakın kendi kötülüğünde boğulsun eğer bu kadar lafa hala aklınızda acaba varsa oturup bir ben ne yapıyorum diye düşünün
Benim çocuğuma sevmiyorum diyecek birisi evet sevmeye bilir ama bir daha da ne beni ne de çocuğumu göremez

Çocuğunuza şu sözleri sarfeden biri için çok fazla çabalıyorsunuz cidden o çocuğa yazık ya deccal gibi davranıp çocuğunuzu başına bela almış gibi davranıyor lütfen daha fazla bu adamın saygısızlığına izin vermeyin canınızın parçası evlattan öte bişey var mı terbiyesiz ya sinirlerim bozuldu şu kelimeleri bile sarfetmesi yeterli boşanmak için sabah akşam dövermiş teee siz onun kızına aynı şeyi söyleseniz sizi anında kapıya koyar ,evladınızın sizden öte kimsesi yok o sizinle var , beş para etmez herifler için bu durumlara düşürmeyin kendinizi rica ediyorum ya

Valla zor benim annem de 2 evlilik yaptı üvey babam öz babamdan iyi beni çok sever ben de onu severim hayatımda rol modeldir gerçekten yeri çok ayrıdır biz 8 9 onun kızı 11 yaşındaydı beraber yaşadık ve ben dehbli yaramaz çocuktum. Gerçekten severdi yani ilgileniyordu ama unutmam bi kere ben tv sehpasının altında kaldım tv sehpasına yüklenip ayaklarımı havaya kaldırıyordum o ara tv sehpayla üstüme düştü üvey babam gördü ve panikle bana kızdı o anı hiç unutmuyorum için nefretle dolmuştu. Annem benimle kavga eder ama üvey ablamla etmez. Üvey babamda böyle kendi kızıyla tartışır ama bize bir şey demezdi. Bazen konuşuyoruz 5 6 katı dikkatli oldum yoksa sen ne desem alınma durumundaydın diyor ki öyle ablama kızınca bile ben alınıyordum. Oğlunu ezdirme altınları da kaptırma. Çekişmeli uzun sürüyor mal da öyle 2021den beri süren var

Aslında benimde ona tam anlatmak istediğim buydu öz çocuklarımızla kızılabilir ama birbirimizin çocuğuna ses etmeden sabretmek Lazım diyordum. Çünkü zaten öyle abartı bi şey de yaptığı yoktu çocuklarım yani insanı rahatsız edecek derecede. Ki ben oğlumu zaten gereken yerde uyarırım sert de uyarırım yumuşak da. Çok zor denklem bakım bi kez uyardı unutamıyorum diyorsunuz

Evet anne babamdan çok azar yedim ama üvey babam çok dikkatliydi abime karşı da öyle. Annem de öyle. Çünkü ne olursa olsun anne baba değiller ve insan bunu kabul edemiyor. Aynı şekilde ablamın da bi anısı var ortak bebek yaptılar ablam son ses tv izliyormuş annem gelip kardeşini uyutmaya çalışıyorum biraz sesini kıs artık demiş ve ablam bunu dert edinmiş 3 4 kat sabırlı olmak lazım onun kızına bir şey de eminim kızından çok dert eder

Boşan boşan boşan…Yani bunca olan bitenden sonra oğlunuzla eşinizi aynı eve sokmayı nasıl düşünebilirsiniz ? Yani çocuğun yerine koyuyorum kendimi, annem babam çok küçükken boşanmış, dikkat eksikliğim var, annem başkasıyla evleniyor ve beni sevmediğini söylüyor…Ne kadar korkunç ve siz hala seviyorum meviyorum diye saçmalıyorsunuz. Kendinize gelin ve şu saçma herifi boşayın.

Son düzenleme:
Ben sizin onceki iki konunuza da yorum yaptim. Ve yine ayni seyi soyluyorum. Cocugunuza en buyuk saygisizligi siz yapiyorsunuz. Sizi uzmek degil amacim ama anlayamiyorum. O adamin onceden bahsettiginiz davranislari, psikologun yaninda soyledikleri, kaldi ki bunlar adamdan dolup tasanlar. Kendini kontrol etmis hali bu.. Hala sevgi beslemenizi aklim almiyor. Ben yuregi sevgi dolu biriyim. Ona ragmen sizin sevgi anlayisinizi anlayamadim. Cocugunuzu dovmek kelimelerini yanyana kullandi ya da onu ima ederek ve siz onu seviyorsunuz.

Kendinizi toplayin lutfen. Pismanlik diye bir sey yok. Saygisizligin, sinirin, had bilmezligin oldugu yerde sevgi olur mu.. Huzur olmaz ki. Yarin bir gun Allah korusun Cocugunuz size asi, tabiri caizse hayirsiz da olabilir. Bu dahi sizi pisman hissettiremez. Cocuklarimizin bize vermis oldugu bir soz yok. Biz anneyiz ve gucumuz yettigince elimizden geldigince onlarin huzuru mutlulugu sagligi onceligimiz olmali.

Allah kalbinize huzur, mutluluk versin. Sadece cocugunuz degil, siz de sahip olduklariniz yuk gibi hissettirilmeden, cikarsiz sevilmeye layiksiniz.

bu kadının oğlu çok zor bi çocuk, zaten dehb’li, ukala bu çocuk benim öz oğlum olsa sabah akşam döverdim falan dedi…
Bunu annem söylese kabul edemem hazmedemem, çocuğumla hiç bir bağı olmayan biri söyleyecek ve ben de ama seviyorum diyeceğim. Annemi bile silerim bırak kocayı. Çocuk 3 senedir iteleniyor ötekileştiriliyor, siz nasıl hala sevgi besliyorsunuz aklım mantığım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…