Manipüle manipüle manipüle

"arada bi pışpış ettiği kızıyla sürekli bizimle yaşayan oğlum bir değil ki. Bu sorumluluğu kaldıramadı alamadı"
ah maalesef... çoğu kendi çocuğuna bakmaktan aciz babaların böyle bir sorumluluk alabileceğine inancım o kadar az ki. yani aksi olsa elbette "helal olsun adama" derim. ama maalesef geneli yapamıyor.

benim gördüğüm bir örnekte kadın senelerce evlenmemek için de diretti bak yapamazsın dedi adama
adam o kadar ısrar kıyamet, sözler vaadler vererek, aşırı isteyerek evlendi. ne oldu, dar etti çocuğa evi. kadın boşa eziyet çekti eninde sonunda boşandılar. üstelik de bir de aldatmış kadını, kadın çocuktu evdi heder olurken adam aldatıyormuş da sonradan öğrendi.

"iyi de oldu aslında" diyorunuz ya bence de iyi olmuş
açık açık sevmiyorum, yapamıyorum demiş, siz bu olmasa tutunacak yer arıyordunuz herhalde ?

bu noktadan sonra sizin acaba mı? diyeceğiniz
idare mi etsem, bir şekilde düzelir mi? diyeceğiniz bir durum yok
sevmeyene zorla sevdiremezsiniz
sevmese ama hatır sayıp düzgün davransa bile batardı, düzgün de davranmıyor ki...

sevmiş olabilirsiniz,
zamanında size çok iyi davranmış, size iyi gelmiş olabilir. belki de öyle görmek istediniz kim bilir.
neyse ne, geçti gitti onlar. çocuğunuza da size de artık bir iyiliği yok bu adamın.
2. kere ayrılmak zor da geliyor olabilir. çok da normal zordur, ama zor da olsa yapmanız lazım.
çocuk zarar görmeyecek olsa neyse, sizin o lüksünüz yok.

Orada iyice kendini kaybetti zaten bu kadının oğlu çok zor bi çocuk, zaten dehb’li, ukala bu çocuk benim öz oğlum olsa sabah akşam döverdim falan dedi

İşte ben sen aklını başına aldın sanırken sen gidip ev tutma derdine düşmüşsün de avukatlarla görüşmüşsün de ben elimden geleni yapardım da işte bana zaman vermedin de

Ablacım şaka mi yapiyorsun? Adam içten içe senin yavrunu dovebilsem diye düşünmüş ve sen daha ne zaman icimde ölecek, seviyorum diyorsun.
Git bi tedavi mi olursun, yardim mi alirisin naparsn yap

çocuğunuzla konuşun adamın acaba sizden habersiz ne gibi davranışları olmuş ona veya nasıl hissetmiş o çocuk
Kesinlikle! Cok ama cok onemli. Ben de daha once uyarmistim konu sahibini bu konuda. Konu sahibi esini severken, cocugun zihninde o senaryolar donup duruyordur. Siddet, asagilama, bakis, tavir her neyse. Hepsinin tek tek tespit edilip cozumune bakilmali. Psikolog/pedagog yardimi alinmali.

Okey bitmiş el dönüyorsunuz malesef . Bir an önce işin maddi boyutunu almaya bakın.

Bu adamın neresini seviyorsunuz yahhuuu bir tek burayı anlayamadım
+1
Önceki konularında da yazmıştı, çocuk konusu dışında harikaymış. Bana göre çocuğa kötü davranan bir adam George Clooney olsa yine de sevilecek bir adam değildir. İstediği kadar romantik olsun, yakışıklı olsun fark etmez. 0'ı neyle çarparsan çarp 0'dır. O hesap işte benimki.

Bende suan sizin yasadiginizin benzerini
bende suan sizin yasadiginizin benzerini yasiyorum yeni evliyim benim 4 yasinda esimin 7 yasinda kizi birlikte yasiyoruz bu tur sorunlarin bende duzelecegini sanmiyorum esimde benim kizima ayni sekilde kotu davraniyor kendi kizi incinmesin diye cok dikkatli konusur falan bence hic taviz vermeyin ayrilin esiniz bencil benimkide oyle kendini ve kendi çocuklarini dusunuyorlar sadece anladigim kadari ile maddi sikintiniz yok en guzeli bu ben suan calismiyorum annem vefat etti maddi kismi dusunuyorum sadede

Üzülmeniz çok normal, ikinci evlilik ikinci hayal kırıklığı ancak doğru yoldasınız. Bu sarfedilen sözlerden sonra zaten çabalasanızda artık dikiş tutmaz. En doğru kararı vermişsiniz hem çocuğunuz hem kendiniz için, bundan sonrası güzel olur inşallah, alacaklarınızdan vazgeçmeyin, kolaylıkla atlatmanızı dilerim

Yani çocuğunuzu üç yıl bu adamla aynı evde tutarak yeterince hata yapmissiniz zaten. Bir zahmet manipüle olmayiverin

Manipüle edildiğinizi anladığınızda artık manipüle edilmezsiniz,bu sihir gösterisinin gerçeğini öğrenince artık kolay kolay inanmamaya benzer.Yine ikna edilip giderseniz bu manipüle edildiğiniz için değil,kendi hayatınızı evladınızın geleceğini önemsemeyip,dürtüsel olarak davrandığınız için olur, hormonlarla hareket ettiğiniz için .......
Adam altınları bir şekilde almak,sizi ortada bırakıp boşamak için rol yapıyor yani size iyi bir darbe vurmak oğlunuzdan da bir şekilde intikam almak istiyor Aklında bu evliliğin bitmesinin nedeni o. Eğer barışmak gibi bir aptallık yaparsanız evladınızın sonunu hazırlarsınız Adamın öfkesi büyük ve tehlikeli ,bir an önce kurtulun, oğlunuzdan uzak tutun ...

Annelik nedir??? İsterse adam beni el üstünde tutsun evladıma bir tek hakaret etse benim için biter,konu sahibi baştan beri bana tuhaf geliyor bu nasıl çarpık bir zihniyet?? Evladımı dövmek isteyecek adamı olduğu yere gömerim demek yerine seviyorum seviyorum......

Çok iğrenç bir adam. 6 yaşında çocuğa söylediği sözlere bak. Bu çocuğu onun bunun manyağına ezdirmeye mi getirdiniz dünyaya? Kendi babasına bile izin vermemeniz lazım kaldı ki elalemin adamı. Hala iyi biri diyorsunuz. 6 yaşındaki çocuğa psikolojik eziyet edip horlayan adamın neresi iyi olabilir? Bildiğin çöp.

evet birilerine anlatması ve şefkat-ilgi hissetmesi güzel olabilir duygularını dengeye getirmek için ama yaşanan yaşanıyor maalesef geri dönüşü yok. karakterini bunlar şekillendirecek. umarım çok ciddi bir şey yaşanmamıştır gerçi mümkün mü bilmiyorum
en azından ergenlikten önce çıkıp gitsin şu adam hayatından bu çok kötü bir travma. istenmemişlik, 2. plana atılma, hor görülme, umursanmama (anne tarafından/ve üstüne babasızlık) ve yetişkin YABANCI bir erkeğin sizinle yarışması-ezmesi, ego tatmini
bunu atlatması çok zor, insanı derinden şekillendiren bir şey.

Son düzenleme:

Ne yazıyorsa altınlar için yazıyor. Kanmayın. O Oğlunuzu koruyun adam tehlike çanları çalıyor.

defolsun gitsin. Cocuguma resmen yük muamelesi yapan herifle bi dk isim olmaz. Cani cehenneme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…