Manipüle manipüle manipüle

Boşanmış ve çocuğu olan neden tekrar evlenir anlamış değil memlekette erkekler birbirinin aynısı ,en iyi becerdikleri kadını boş vaatlerle kandırmaları onlar hizmetçi arıyor kendilerine ,çünkü hayatları daha konforlu oluyor ,ama kadınların iş yükü çoğalıyor

Çocuğuna olan davranışlarıni düşün ki nefretin artsın..hiçbir erkek senin çocuğun dan kıymetli değil ..olmalı .. boşa gitsin..

Çocugumuzla ıcın boşanıyosunuz. Ama en başta cocugun etkılenecegını dusunmelıydınız.oğlunuza evlenırkem sordunuz mu oğlunuz ıstemısmıydı.

Ben kendi adıma; sizin eşiniz olacak yaratık benim köpeğime döverdim dese idi ben onun ağzıyla başka bir yerini kesinlikle yer değiştirirdim. Ki ben köpeğimden bahsediyorum. Çocuk olayı bambaşka bir boyut... Bunları okurken tüylerim diken diken oldu.

Siz bu yaratık eşinizi madem çok seviyorsunuz. Verin çocuğu devlet korumasına... Bari devlet baksın. Siz de insanlık bile barındırmayan eşiniz ile mükemmel evliliğinize devam edin. Ama şu da var o yaratık kendi kızına tek laf söyletmez. Onun kızına ufacık ters bir şey söyler iseniz sizin ağzını burnunuzu mu kırar orası da muamma. Amannn ne de olsa mükemmel sevgi var içinizde....

Kedi bile doğurduğu zaman ufacık et kadar bebeğine sahip çıkıyor. Bir elinizi sürmeyegörün kan çıkartıyor da kendini tehlikeye atıp canı pahasına bebeğini koruyor. O çocuk 3 senedir kim bilir neler yaşadı. Söyleyemediği açıklayamadığı neler duydu. Belki annesi evde yokken dayak yedi, annene söylersen belki annene de sana da zarar veririm diye tehdit edildi. Çünkü adamın ağzından dayak çıkmış. Doğduğun ev kaderindir diyorlar. O yaratık dayakçı bir aileden çıkmış. Kendini gram değiştirmemiş, geliştirmemiş hala ağzından dayak çıkıyor.

Ben diyorum ki: siz ne kadar seviyorum aşığıyım deseniz de, o yaratık eğer bir çocuğa, bir canlıya el kaldırdıysa elleri kökünden kopsun inşallah... Tek temennim budur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…