- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
benimki tam konum istiyor hahaha ama farklı bir yerdeyken ya başıma bir şey gelirse? adım yalancıya çıkar bana güvenleri kalmaz hiçSöylemeyin. Benim ailem de aynısı. Çoğu seyimi bilmezler. Mesela, arkadasıma gittiysem dısarıdayım derim ya da bankadaysam birazdan evde olurum derim. Yani konuşuruz ama içeriğini öğrenemezler. Misafirim varsa mesela aksam doluyum derimHayatınızdan naklen yauın yapmayın. Ben sırf ailemle aynı sehirde olmamak için iş secimimi buna göre yaptım. Asla onlarla tatile vs gitmem.. Demem o ki düzeninizi bu sekilde kurun. Carsıydı pazardı beraber yapıp beraber oturup kalkarsanız matkap gibi oymaya devam eder.
Ya kıracaksınız yada uzak durucaksınız, benim annem de negatif enerji yüklü bir kadın ben uzak duruyorumSelam arkadaşlar öyle doluyum ki çocukluğumdan beri sürekli eleştiren bir annem var o zamanlar asla kızmıyordum ama şuan çok yaralıyor . Evliyim bebeğim var evimiz 5 dakika falan ve hala geliyor beni giyimimi , temizligimi yemeklerimi eleştiriyor. Hiçbir şeyden memnun değil çocuğum 2 ay kuvezde yattı bu esnada sütüm kesildi emziremedim onu bile beceremedin çocuk besinsiz kaldı diye burnumdan getirdi evime gelir heryeri inceler mutlaka bir pis yer bulur balkon veya cam kenarında söylenir durur halbuki kendi hiç hiç düzenli derli toplu değildir . Bugün kendime bol.bir eşofman aldım çok uçuk bir fuşya renk aay bune böyle ne zevksinsin evde bile giyilmez balkona falan çıkayım deme gülerler sana dedi durdu beni delirtiyor yolda yürürken ya dik yürü hızlı yürü bak şu kız gibi alımlı yürü diye komut verip duruyor . Delirmek üzereyim anne hakkı diye diye susuyorum bizi çok fakirlikte ve sinir hastasi bir babanın yanında büyüttü yemedi yedirdi giymedi giydirdi diyorum ama hayat enerjimi bitirdi benim ne yapmalıyım
Yani yasınız kac bilmiyorum ama bu anlattığınız normal seğil.benimki tam konum istiyor hahaha ama farklı bir yerdeyken ya başıma bir şey gelirse? adım yalancıya çıkar bana güvenleri kalmaz hiç
annem normal biri değil zaten. bana bağımlı, iyileşmeyi reddediyorYani yasınız kac bilmiyorum ama bu anlattığınız normal seğil.
Benimkiler de hastalıklı. Ben bir gün arkadasıma gitmiştim(toplu olarak) sohbet uzadı. Gittiğim evde işyerinden hocam. Senelerdir tanısıyoruz. Orada arayıp insanların duyacagı sekilfe saydırmıştı annem. Hava daha aydınlıktı hani gec vs de kalmamıstım. Bu iş tamamen annemin terbiyesizliğiydi. Düşünün o yasa gelmişim muhit edinmişim kadın saniyede rezil etti o derece.
Şuan evliyim. Dediğim gibi yapıyorum.
O onun sorunu. Sen evlatşık vazifeni yap.annem normal biri değil zaten. bana bağımlı, iyileşmeyi reddediyor
ben saygılı oldukça onlar da o kadar sınırları aştılar.O onun sorunu. Sen evlatşık vazifeni yap.
Evlatlık vazifesi demek anne babaya saygılı olmak. Kendine sövdürmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?