Manipüle

benimki tam konum istiyor hahaha ama farklı bir yerdeyken ya başıma bir şey gelirse? adım yalancıya çıkar bana güvenleri kalmaz hiç
 
Ya kıracaksınız yada uzak durucaksınız, benim annem de negatif enerji yüklü bir kadın ben uzak duruyorum
 
Anneniz bir evlat sahibi olmaya karar verdiğinde hele de babanız gibi birisinden zaten yemeyip yedireceğine, içmeyip içireceğine karar vermiş oluyor. Bu ekstra birşey değil. Bir evlat dünyaya getiriyorsak bunun bedelleri var ve getirdik diye bu bizi her hatamızı her problemimizin kabullenileceği bir statüye sokmuyor.

Anne hakkı, baba hakkı başka bir şey. Biz ya kurtarıcı rolüne bürünüyoruz ya da mağdur. Hiç ortası yok. Ondan sonra nesiller boyu problemli yaşantılar sürdürülüyor.

2 seçeneğiniz var. Ya onu olduğu gibi kabul edeceksiniz, psikolojinizi etkilemeyeceksiniz. Ya da açık açık rahatsız olduğunuzu onu sevdiğinizi ama artık tahammülünüzün kalmadığını onun istediği gibi bir insan olmak zorunda olmadığınızı güzelce anlatacaksınız. Anlamadığı durumda ilişkinizin değişeceğini de bir güzel anlatacaksınız. Artık sorumluluk onda olacak. Ve ne diyorsanız onu uygulayacaksınız. Anneniz kararlı olduğunuzu anlayacak.

Annenizin bu yapısıyla birlikte yarın öbürgün bebeğinize de böyle davranmayacağının bir garantisi yok. Şimdiden önce kendinizi sonra sevdiklerinizi korumak zorundasınız.
 
benimki tam konum istiyor hahaha ama farklı bir yerdeyken ya başıma bir şey gelirse? adım yalancıya çıkar bana güvenleri kalmaz hiç
Yani yasınız kac bilmiyorum ama bu anlattığınız normal seğil.


Benimkiler de hastalıklı. Ben bir gün arkadasıma gitmiştim(toplu olarak) sohbet uzadı. Gittiğim evde işyerinden hocam. Senelerdir tanısıyoruz. Orada arayıp insanların duyacagı sekilfe saydırmıştı annem. Hava daha aydınlıktı hani gec vs de kalmamıstım. Bu iş tamamen annemin terbiyesizliğiydi. Düşünün o yasa gelmişim muhit edinmişim kadın saniyede rezil etti o derece.
Şuan evliyim. Dediğim gibi yapıyorum.
 
eee annenizin size yaptığını siz de millete yapıyorsunuz ? Nasıl oluyormuş bakın? Burda Özgür yaşayan evlilik dışı ilişki yaşayan kadınları eleştiren sizdiniz? Hiç üzülmedim. İyi yapıyor anneniz size
 
annem normal biri değil zaten. bana bağımlı, iyileşmeyi reddediyor
 
Annelik hakkı bir yere kadar zaten anneler yemeyip yediriyor ekstra bişey değil bu anne de olsa beni eleştirip manipüle ediyorsa aynısı ona yaparım ve araya mesafe koy benim annemde boyleydi artık görüşmüyoruz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…