kızlar manisa ve ilçelerinde doğum yapmış veya yapacak olanlar var mı?
hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum...a.s.
Merhaba,Manisa merkez icin hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Fatma Eskicioglu (dogum evi) ve Yesim Baytur (Celal Bayar) tavsiye eder misiniz ?
ben 20 hazıranda manısada yenı acılan 8 ylül hastanesınde dogum yaptım sskya + olarak 500 ytl doguma 150 ytlde epıdurale ödeme yaptık cok memnun kaldım drum sinan kızılkayaydı zaten hastanenın ekıbı celal bayardan gelmıs
salihli'de oturuyorum. özel salihli hastanesinden dr. feridun soğancıyı çok tavsiye ettiler. henüz 1 kere gittim ama memnun kaldım. beklerken doğumuna az kalmış hastalarından biriyle konuştum. çok memnun olduğunu söyledi. şimdilik ona devam etmeyi düşünüyorum...
ben doğumu vatan hastahanesinde düşünüyorum, doktorum Faik Mümtaz KOYUNCU, doktoruma çok güveniyorum, manisada en iyisi...
canım tam gün yasası çıktıktan sonra doktorlar hep kapattılar muayenehanelerini. hastaneden döner sermaye alamıyolarmıymış neymiş muayenehaneleri olanlar. feridun bey de kapatmıştır diye tahmin ediyorum. çünkü biz acil durumlarda sizi nasıl arıcaz dedik. hiç muayenehaneye gelin demedi. ben bu hastanenin doktoruyum, hastaneye gelirsiniz onlar beni arar dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?