Manisa Ve Ilçelerinde Doğum Yapacak Olan Var Mi?

u2rem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
2.749
1
0
- Yurtdışı
kızlar manisa ve ilçelerinde doğum yapmış veya yapacak olanlar var mı?
hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum..
.a.s.

hayırlısıyla kucağına alırsın inş.bebeğini. bende manisalıyım eğer ki manisa merkezdeysen duyduğuma göre en iyi hastane doğum hastanesimiş.

canım selam ben manisa alaşehirde oturuyorm.............
salihli özel can hast. gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan inş. doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum............tavsiye ederim.................

kızlar manisa ve ilçelerinde doğum yapmış veya yapacak olanlar var mı?
hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum..
.a.s.

allah kurtarsın canım düşünürsen salihlide can hast. var cenk bey süper bu konuda birçok yerden ona geliyolar randevu alman lazım istersen tel i verebilirim

teşekkürler kızlar ben akhisardayım devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim...artık az bi zamanımız kaldı...hayırlısıyla...

Merhaba,Manisa merkez icin hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Fatma Eskicioglu (dogum evi) ve Yesim Baytur (Celal Bayar) tavsiye eder misiniz ?

Fatma Eskiciogluna gidiyorum. 6 haftalik hamileyim gerci daha.. 2 kez gittim..guzel acikliyor, ilgileniyor. devam edecegim sanirim..

Merhaba,Manisa merkez icin hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Fatma Eskicioglu (dogum evi) ve Yesim Baytur (Celal Bayar) tavsiye eder misiniz ?

ben 20 hazıranda manısada yenı acılan 8 ylül hastanesınde dogum yaptım sskya + olarak 500 ytl doguma 150 ytlde epıdurale ödeme yaptık cok memnun kaldım drum sinan kızılkayaydı zaten hastanenın ekıbı celal bayardan gelmıs

bende Salihli can hastanesinde doğum yaptım. ama sen başka yerlerde araştır. devlet hastaneside olabilir.

Merhaba Ebru,
cok tesekkur ederim. İnsallah ben de 8 Eylul de yapacagim. Umit Hn. a gitmeye basladim.

ben doğumu vatan hastahanesinde düşünüyorum, doktorum Faik Mümtaz KOYUNCU, doktoruma çok güveniyorum, manisada en iyisi...

salihli'de oturuyorum. özel salihli hastanesinden dr. feridun soğancıyı çok tavsiye ettiler. henüz 1 kere gittim ama memnun kaldım. beklerken doğumuna az kalmış hastalarından biriyle konuştum. çok memnun olduğunu söyledi. şimdilik ona devam etmeyi düşünüyorum...

ben de salihlideyim ve süleyman beye gidiyorum ama doğumu normal düşünüyorum normale de devlette süleyman bey girmiyormuş ebeler giriyormuş. feridun bey acaba normal doğuma giriyor mu?bilgin var mı? bi arkadaşım özel muayenehanesine gidersen normal doğuma giriyo ama yoksa girmiyo falan demişti.bir bilgin var mı?

canım özellikle sormadım ama sonuçta özel hastane girer diye düşündüm hep. bi de muayenehanesi yok zaten. hastaneye gidiyosun. gece gündüz bi şikayetin olduğunda hastaneye gidiyosun arıyolar geliyo. haftaya gitcem unutmazsam sorayım...kaç haftalık bebeğin? doğumu devlette yapmak çok zor oluyomuş. bi arkadaşım yaptı da tanıdık ebe falan vardı onun. ama yinede kimseyi almıyolarmış yanına. tek başına sancı çekiyosun...ben ilk doğumumu denizlide özelde yaptım. doktorum da geldi doğuma eşim de girdi. çıkınca da hemen odana alıyolar. rahat oluyo...

iki yıl önce bi arkadaşım feridun beyde doğum yapmıştı memnun da kaldı,ama ben sorduğumda özel muayenehanesine gittim falan dedi sevgiyolunda yapıkredinin karşısındaki iş hanında mua. varmış dediğine göre...benim 29+3 daha hala 10 hafta var ama yavaş yavaş fikir oluşturayım diyorum.aslında izmirde düşünüyorum egepolü çok tavsiye ettiler ama aniden bebek gelirse diye salihlide de seçeneğim olsun istiyorum.can ya da özel salihlide doktorların normal doğuma girip girmediğini araştıracam.Sana da hayırlı hamilelelikler ve doğumlar arkadaşım

Son düzenleme:
canım tam gün yasası çıktıktan sonra doktorlar hep kapattılar muayenehanelerini. hastaneden döner sermaye alamıyolarmıymış neymiş muayenehaneleri olanlar. feridun bey de kapatmıştır diye tahmin ediyorum. çünkü biz acil durumlarda sizi nasıl arıcaz dedik. hiç muayenehaneye gelin demedi. ben bu hastanenin doktoruyum, hastaneye gelirsiniz onlar beni arar dedi...

ben doğumu vatan hastahanesinde düşünüyorum, doktorum Faik Mümtaz KOYUNCU, doktoruma çok güveniyorum, manisada en iyisi...

merhaba bende 22 haftalık hamileyim vatan hastanesi nasıl mümtaz bey ilgileniyo mu bi arkadaşın eşi mümtaz beye gidiyomuş 4,5 aylıkken bebeği ölmüş karnında idrar yolu enfeksiyonu yüzünden.aslında bende ona gidecektim ama bunu duyunca vazgeçmiştim sen biraz bilgi verir misin ben epidural sezeryan düşünüyorum vatan hastanesi nasıl mümtaz bey muayene ücreti ve doğum ücretini konuştunuz mu bilgi verirsen çok sevinirim

tamam canım sağol yerimseniben

manisalı arkadaşlar bana dr tavsiye edermisiniz epidural düşünüyorum gittiğiniz dr ve hast.paylaşırmısınız bana fikir verin 22 haftalık hamileyim ama hala kararsızım vatan hastanesinde hangi dr var güvenilir mi yada başka dr. paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…