merhaba arkadaslar...
bende manisaya yeni tasindim istanbuldan yeni geldim...buradaki doktorlari istanbulla kiyas edince begenedim biturlu...dr nin bayan olmasida onemli benim icin
simdi grandmedicale gittim yasemin hanim vardi acaba iyimi bilen var mi?
canım manisada adamakıllı bayan doktor yok şuan meşhur olan yasemin hanım grand medicalde oda sezeryancı biraz ama ben onda normal doğum yaptim
Özgür Atlıyı bende doğum evinde tanıdım. Ayak üstü bile süper moral veren ve rahatlatan bi doktor. Şimdi bayan diye Fatma Eskicioğluna gidiyorum ama aklım hala Özgür beyde hiç bir olumsuz yorum duymadım özel muayenehanesine gidenlerden. Herkes çok memnun. Muayene ücretide uygun. Ben doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum. Fatma hanımıda çok övdüler. Yeni başladık bakalım. Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun.
merhaba,
ben de yasemin hanıma gidiyorum 5+3 haftalık hamileyim ama daha bu konuları sormak ıcın erken oldugunu dusunndum soramadım.
normal doğuma sıcak bakıyor mu ve normal doğum ve sezaryan fiyatlarını ne kadar?
yardımcı olursan sevınırım cunku cok kafam karısık.
manisa da sezaryenden sonra normal doğum yaptırmayi kabul eden bi doktor biliyor musunuz peki? çok istiyorum 2. dogumumun normal olmasını, beni korkutacak değil cesaretlendireçek bir doktora ihtiyacım var.. bide bayan doktor olması lazım..
Manisa Akhisarda yaşıyorum Özel Akhisar Hastanesinde Gülden Hanıma gidiyorum gayet takip eden ilgilenen tecrübeli bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?