Manisa Ve Ilçelerinde Doğum Yapacak Olan Var Mi?

Faik Bey yılların doktoru çok deneyimli, yurt dışında bile çok tanınan bir prof. , kendisine giden hastaların çoğu problemli olan hamilelikler zaten, ben biraz fazla pimpirikli olduğum için kendisini tercih ettim.

teşekkür ederim arkadaşım ya bendede böbrek büyümesi var daha önceden de 1 düşük yaptım anlıyacağın bende çok pimpirikliyim şuan 23 haftalığım:CüvCüv: ama bunları duyduğuma sevindim içim rahatladı haftaya bende faik beye gidicem bakalım inş.herşey yolunda giderboshayallersmile

hayırlısıyla kucağına alırsın inş.bebeğini. bende manisalıyım eğer ki manisa merkezdeysen duyduğuma göre en iyi hastane doğum hastanesimiş.

manisa kadın doğum ve çocuk bakımevinde yaşadıklarımı anlatacağım.sizden istediğim ilgili tüm yerlere bunu ulaştırmanız.
eşim karnında 5 aylık ölü bebek teşhisi konularak hastaneye yatırıldı.yatıran doktor ebru taşkent.akşamdan ertesi güne kadar hastama bişey yapılmayınca doktor hanımdan taburcu etmesini ilgilenmedikleri için özele götüreceğimi söyledim.sağlık konusunda cahilim.buna rağmen hiç bir açıklama yapmadı ve isteğimi kabul ederek taburculuk işlemini başlattı.bu arada ben gergin gergin gezerken ve de azıcık durumumu hastane koridorunda konuşurken annenin hayatının ölü bebeği taşıdığı sürece risk altında olduğunu öğrendim.doktor hanıma durumun ciddiyetini bilmediğim için böyle bir talepte bulunduğumu ama taburcu etmemesini rica ettim.sinirlendi ve bunun çocuk oyuncağı olmadığını isteğimi yerine getiremeyeceğini söyledi ve gitti.bu arada gerginliğim arttı şikayetten bahsetmeye başladım hasta haklarını hatırlattım ama sonuç yok .hastam hala serviste yatıyor ve ben taburculuk işlemlerinini durdurmayı başaramadım.söylenirken hastane başhemşiresi ve benim tanıdığım hastane elemanı bizi yatıştırmaya çalıştılar sağolsunlar.tabi bu arada şikayetten de çaktırmadan vazgeçirmeye engel olmaya çalışıyorlar.ardından başhekimin yerine bakan doktor beye durumu izah ettik ve hastayı taburcu etmedi üzerine aldı.hastamda o akşam sağolsun doktor beyin sayesinde 3 gündür karnında taşıdığı ölü bebekten kurtuldu.ona minnettarım. bu arada doktorumu bir sürü sıkıştırmışlar doktor ebru taşkent.benide sıkıştırdılar sizi kabul etmek için doktor muharrem keysan sizden ne kadar para aldı diye.halbuki ben para teklif ettim ama muharrem bey kabul etmedi.
benim zoruma giden şu kısacası.doktor ebru taşkent ben ne istersem isteyeyim o izin vermemeli vede durumu bana açıklamalıydı.ben cahillik etmiş olabilirimonun beni ikaz etmesi ve hastayı karnında ölü bebekle göndermeye kalkmamalıydı.hasta ve yakınlarına açıklayıcı bilgiler verilmiyor,özellere çekmek için her şeyi yapıyorlar.ben kendi devletimin hastanesinde resmi güvencemle muayene olabilmeliyim.tamam özelde masrafımı karşılıyor ama herşeyde fark ödemek zorunda kalıyorum.sadece muayenede bile 20ytl fark veriyorum.hastanem varken devlet bana her türlü imkanı sunmuşken ben neden özele gitmek zorunda kalayım.
buna son verilsin lütfen .doktor ebru taşkentleirn yerine doktor muharrem keysanlar gelsin.
bu şikayetimi lütfen iletebildiğiniz ilgili tüm yerlere bildirin.ne gerekiyorsa yapılsın en zından bu doktorun bana göre bir uyarı alması gerekmektedir.ilgi ve bilgilerinizi bekliyorum.
şimdiden ilginize teşekkürler ediyorum

cnm evet bu bahsedelen kadın dr duydum ama doğum evinden atıldı şu an manisa özel vatan hastanesinde cnm.bahsedilen muharrem keysan da hala doğum evinde dr bnm drum başka çok şükür saol ilgine

bende bu yazını okudum ve tedirgin oldum:1shok: vatan hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum:ecrin_bebek: ama orda ebru taşkent varmış:1shok: başka dr istiyorum ama hala bulamadım bir dr özel hastanede olmak istiyorum birde epidural düşünüyorum anestezi konusunda vatanda abdi bey varmış o iyiymiş galiba 8 eylülü düşündüm aslında ama ordada anestezi kötüymüş bir arkadaşın epiduralden hala beli ağrıyormuş eyvahedigeldismileooff ya napcam bilmiyorum.özel dr getirmek özel hastaneyede pahalı yaklaşık sadece dr parası 2000-2500 tl diyorlar klava:arkadaşlar fikirlerini paylaşırmısınız manisa epidural olanlar yardımcı olabilirmi anestezi uzmanınız kimdi memnunmuydunuz.

merhabalar bende turgutludayım ve bebeğimi izmirde doğurmayı planlıyorum sermet sağola gidiyorum sanırım ege sağlık ile anlaşmalı orda olucak tabii bir aksilik olmazsa ilk yavrumu kızımı çınarlı hastanesinde doğurdum anestezi hekimleri çok iyi hiç bir sıkıntım olmadı

Arkadaşlar bende manisada oturuyorum 9 haftalık hamileyken kanamam acıldı ve kadındoğuma gittim doktorum özlem hanımdı öncesinde. Bazı sebelerden dolayı vazgectim ona gitmeyi ve kadın doğuıma gittim gece ki doktor ve ebe benimle ilgilenip yatırdılar serum verdiler bi daha da ugramadı kimse sabaha kadar kıvrandım durdum sancıdan.Önceden düşük yapabileceğimi özlem hanım söylemişti cuknu bebegim gelişmiyordu.Sabah kısa boylu gür saclı orta yaslarda bi doktor geldi.
Sancının acısıyla '' ne olur doktor bey bişeyler yapın kürtaj olacaksam olayım mahvoldum dedim''..Annemde yavrum dünden beri mahvoldu dedi.Doktor bize öyle bir cıkıştıki anlatamam bize bagırarak durun yahu dedi ben daha bakmadan siz teşhisi koydunuz bile dedi.Kagıtlarıma baktı.Kesem göründüğü halde bana dış gebe olabilirsin seni ameliyata alırlar tüpünün yarısıda gide dedir.Bu işler basit değil dedi.Halbu ki sonradan öğrendim kesesi olan dış gebe olmazmış resmen bveni korkuttu Allah ondan sorsun...Ben dış gebeliği duyunca başladım ağlamaya.Bana celal bayara git dedi seni tetkik etsinler hele paranda varsa en kıral doktora muayene olursun dedi.Bende tamam dedim.Ama daha sonra anladım ki basından savmış.Neyse hemsireye taburcu edin diyorum bekle kahvaltı yapıyoruz diyor.Kanamalı ve sancılı olmam umurlarında bile değil.sonrada bana bi kağıt imzalattılar kendi istegimle ayrıldığıma dair..Bu sekilde sorumluluktan kacıyıorlar tabi.Ben bir an önce kurtulmak icin imzaladım.Eşime haber verdim hemsirelere hanımım sizin keyfinizi mi bekleyecek demiş hemen taburcu etmezseniz ben bilirlim yapacagımı deyince hemen taburcu ettiler.Ben ordan cıkınca parca düşşürmeye basladım.Celal bayara gittik ama yenisine değil ( o zaman yeni kadındoğum yaıpıldığını bilmiyorduk onlarda bişey demedi)dediler ki bizim doktorumuz yok kadın doğum bunu biliyor neden yolluyor on gündür bu böyle diye basından bide onlar savdı.Esim merkez efendiye gitmiş tabi bu esnada ben parca düşürüyorum hala..
Onlarda o doktorun basına nasıl hastaneyi yıkmadınız demiş o bakmazsa kim bakacak? neyse onlarda izmire sevk tabi..ben kanamalı agırılı parca düşürür bi sekilde taa izmir tepeciğe kadar gittim ve orda yatırldım sonunda da kürtaj oldu.Anlıyacagınız basıma gelmeyen kalmadı.O doktorun ismini bilmiyorum ama muharrem olabilir tam bilmiyorum.Ama onu ve o günkü hemsireleri tariih vererek saglık bakanlığına sikayet ettim.Simdi iki ay oldu ama ben artık öylesine nefret ettim ki doktorlardan hamile kalmak istemiyorum...

Son düzenleme:

siz erkek misiniz?

bak şimdi çok sinirlendim geçmiş olsun canım ya keşke şikayet etseydin bende çok dr.değiştirdim daha önce 1 düşük yaşadım bu gebeliğimdede iğne falan vuruldum :gitme:önceleri smyrna gidiyodum kontroller için izmire ama doğumda bişey olur yakın olsun diye manisayı tercih ettim Allah düşürmesin ama doğum hastanesine sadece tahliller için gittim şuan 33 haftalığım:CüvCüv: ama bunları okuyunca çok sinir oldumklava: nasıl böyle bişey yaparlar bide kahvaltı ediyoruz mu diyo alıp o kahvaltılıkları kafalarına fırlatcaktınklava: terbiyesizler ya canım bende çok dr araştırdım burda ve sonunda gönlüme göre bi dr.buldum celal bayar ünv. doç.tayfun özçakır öğretim görevlisi özel muayene yapıyo sadece imkanın varsa ona git dedim kibar güler yüzlü ilgili değer bence çünkü zaten bu dönemde insan çok hassas oluyo ben tavsiye ederim muayene ücretide 135 tl.hem o ukala kendini bilmez insanlara kızıpta hamile olmaktan korkma yeter ki seni anlayacak bir dr.bul.herşey yoluna girer..zemuszemus

cok sağol canım. Sağlık bakanlığı sikayetimi ulaştırmış.Hastaneden beni arayıp özür dilediler.Muharrem değilmiş doktorumun ismi, ismini söyledide hatırlıyamadım simdi...Bundan sonra bi şikayetim olursa hasta hakları birimi varmış hastanede ona gitmemi önerdiler.Sağlık bakanı duymasın aramızda halledelim diyorlar yani:)))Birde artık cıkışı hemşireler yapmıyacakmış.. Ben zaten ikinci hamilelikte öyle yapmayı düşünüyorum canım özelde muayene olucam inş.Bir sey sorabilirmiyim birinci düşüğün nedeni neydi acaba?

ben doğumevinin doktoru özgür atlı ya gidiyorum.muayenehanesi hastanenin hemen karşısında.çok memnunum güleryüzlü.açıklama yapmayı seven çok bilen deneyimli biri.kesinlikle tavsiye derim.doğumuda doğumevinde yapmayı düşünüyorum.normal yada sezaryan ne olursa orada olacak nasipse.vatan mış 8 eylül müş hikaye.hiçbiryer doğumevi kadar deneyimli olamaz.ebeler ve doktorlar günde onlarca bebek doğurtuyolar,ben güveniyorum.alah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese.

ooooohh iyi olmuş onlara sevindim senin adına bak hemen nasıl değişiyolar:dilcikar: canım benim düşük sebebi misset abortus dediler patolojiye gönderdik bişey yok dediler pek ilgilenmediker açıkcası ama erken dönemde olan düşüklerin çoğu bebektekşi kromozon bozukluğundan olurmuş Allah hepimize sağllıklı evlatlar nasip etsin inşşş.kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar, bende 6 haftalık hamileyim ve hala bir doktor bulamadım. Süleyman Emre hakkında bilgisi olan varmı? Yada tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor Tşk.

slm.ben de feridun beye gttim ve başıma gelmeyen kalmadı sizin ne kadar oldu doğum yaptınız mı?

slm.ben de feridun beye gttim ve başıma gelmeyen kalmadı sizin ne kadar oldu doğum yaptınız mı?

şu anda 26 haftalık hamileyim. başlarda 2 kere falan feridun beye gitmiştim. iyi gibiydi fakat sonra çok da ilgili olmadığını düşündüm ve can hastanesinde cenk beye gitmeye başladım. şu anda ona devam ediyorum, büyük ihtimalle de doğumu orada yapacağım. sana da geçmiş olsun, umarım çok olumsuz şeyler yaşamamışsındır...

Sevgili anneler, merhaba ben de Manisa'da yaşıyorum. 2 yaşında bir oğlum var. İkinci kez anne olmaya hazırlanıyorum, 12 haftalık hamileyim. Bundan 5 sene önce ikiz bebeklerime hamileydim, o dönemde de Manisa'da -şimdi İzmir'de görev yapan- bir doktora gidiyordum. 14. haftaya geldiğimde bebeklerin kalp sesinde problem olduğunu söyledi sonrasında Manisa'da 3 doktora daha gittim, kimi kalp sesleri var derken kimi az geldi kimi de duyulmuyor dedi. Her doktordan başka yorum, en sonunda İstanbul'da kadın doğum uzmanlığı yapan amcamın yanına giderek son noktayı koyduk: Bebeklerimin 3 haftadır yaşamadığını söyleyerek aldılar. O gün Manisa'da herhangi bir kadın doktoruna gitmeyeye karar verdim.
2 sene sonra yeniden hamile kalmak için doktor araştırmasına girdim bu kez İzmir'de araştırmaya başladım ve sevgili oğlum DerinDeniz'e bizi kavuşturan sevgili doktorumuz harika insan Dr. Salim Şehirali'yle tanıştım.
Oğlum Derin Deniz, 2 yaşına geldi ve sevgili oğlumun bir kardeşi olmasına karar verdik. Oğlumun doğumundan hemen sonra doğum fotoğrafçılığı yapmaya başladım ve bu dönemde Manisa'da yeni bir doktorun adını çok sık duymaya başladım: Dr. Özgür Atlı. Sonunda bir kaç doğumda da karşılaşıp tanıştım. Bana yemini bozduran ve yeniden Manisa'da bir kadın doğum uzmanına güvenmemi sağlayan sevgili doktorumuz Özgür Atlı sayesinde 2. kez anne olacağım inşallah. Bir kez daha teşekkür ederim Dr. Özgür Atlı, harika bir dost ve harika bir doktor olduğun için.
Sevgili anneler, Manisa'da kendimi ve bebeğimi de emanet ettiğim Dr. Özgür atlı'yı tüm anne olmak isteyenlere ve anne adaylarına tavsiye ediyorum.

BUSE EYLEM
İzmir ve Manisa Doğum ve Bebek Hikaye Fotoğrafçısı

Özgür Atlıyı bende doğum evinde tanıdım. Ayak üstü bile süper moral veren ve rahatlatan bi doktor. Şimdi bayan diye Fatma Eskicioğluna gidiyorum ama aklım hala Özgür beyde hiç bir olumsuz yorum duymadım özel muayenehanesine gidenlerden. Herkes çok memnun. Muayene ücretide uygun. Ben doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum. Fatma hanımıda çok övdüler. Yeni başladık bakalım. Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

Merhaba Buse Hanım, bende Özgür Beyin hastasıydım ve keşke bende sizin gibi memnun kalabilseydim. İyi söylemler ve tavsiyeler ile ile gitmiştim kendisine. İlk gittiğimizde bayılmıştık, tüm sorularımızı cevaplayan, hiç soru işareti bırakmayan ve çok açıklayıcı bir doktor gibi gelmişti bize. Benimde tekrarlayan düşüklerim var malasef. Yeni hamileydim gittiğimde 5 haftalıktı hemen hemen 7. haftamda sorun yaşadım rahatsızlandım, kendisini aradım durumumuda biliyordu ama çekip izmire gitmiş beklemeden. Tabiki çok üzüldüm ve kırıldım. Acayip bir duyarsızılıktı içinde bulunduğum psikolijik durumu düşünün bebeğimi kaybetmek üzeredim ama doktorumu araramama rağmen ortada yoktu. Celal bayar Dç. Doktor Yeşim Baytur süper insancıl bir doktordur. O bana sahip çıkıp kürtajımı yaptı, ve sonrasında verdiği desteği anlatamam. Özgür bey kürtajı 500.-TL' ye yapıyor ama Yeşim hanım hiç para almadı biz teklif ettik ama asla kabul etmedi. Özgür beye geçen ay yine gitme gafletinde bulundum, rahmimde perde olduğunu düşündüğünü söyledi ve histereskopi yapmak istedi. Nasıl ne kadar dedik İzmir çınarlı 2.000.-TL dedi. Ve beni üzecek bir sürü söylemde bulundu 2 hafta yaşadıklarımı anlatamam. Döktüğüm göz yaşlarımı anlatamam. Yine Allah ondan bin kere razı olsun Celal bayar prf. doktor Teyfik Güvenal ile tanıştık, süperdi çok bilgili çok insancıl asla oyalayıp, olmayan kesin emin olmadığı şeyler için insanı üzmüyor. Histereskopimidi o yapacak hemde hiç para vermeden. Özgür Bey çok genç ve çok hırslı ama daha çok yolu var bence. En zor anımda ortada bıraktı asla güvenemem. Yaptığı doğum kürtaj vs. çok para alıyor muayene ücreti az olabilir ama!! Birde geçen gün hastası bir bayanla tanıştım 7 aylık gebeydi gelişim geriliği varmış bebeğinde Özgür bey anlamamış. Oda çok kızgın ve pişmandı. İdealist mesleğine aşık, güven veren ve paradan önce insan sağlığına değer veren doktorlar her zaman benim için daha üstündür. Sevgiyle ve sağlıkla kalın. Eğer bir gün sağlıkla bir hamilelik yaşayıp doğum yapabilirsem mutlaka görüşüp tanışırız inş. çok beğeniyorum yaptığınız işler süper..

2010 yılına kadar evli olduğum 7 sene içinde 5 tane 2 aylık düşük yapmıştım,dile kolay 5 kez,ve ilk 4 ünde küretaj olmuştum sonuncusu ise kendiliğinden düştü..İzmir de ismini vermek istemiyorum daha önce manisa da da çalışmış olan bir profesör de dahil gitmediğim doktor kalmadı..2010 Yılının mayıs ayında bu kanuda uzman olduğunu komsumdan duyduğum sevgili doktorum Özgür ATLI nın muayenehanesine başvurdum,eşimin ümidi o kadar kırılmıştı ki benimle gelmek istemedi..Bana o gün bir sürü şey anlattı daha önce duyduklarımda vardı,ancak pıhtılaşma bozukluğu olabileceğini şimdiye kadar kimseden duymamıştım,ultrasonda rahim ağzında bir et parçası gördü ve müdaheleyle alındı ..Ege üniversitesinde testler yaptırdık ve Özgür beyin dediği gibi kanım fazla pıhtılaşıyormuş..2 aylık yumurta tedavisinden sonra gebe kaldım ve o günden doğuma kadar kan sulandırıcı özel iğneler ve kontrollerle minik oğlum Yaman ıma Özgür bey sayesinde kavuştum,annelliğin verdiği zevk üzerine söylenenleri 50 ile çarpmak gerekiyor..Her şey için sonsuz teşekkürler sayın doktorumuz Özgür atlı.... sevgili setenay-su seni çok iyi anlıyorum umarım sende anne olur ve bu ilahi hazzı duyar yavruna kavuşursun,benim gördüğüm ve duyduğum kadarıyla özgür bey şehir dışında dahi olsa doğum ve acillere geliyormuş,komşum Özlem in normal doğumu erken başladı diye İstanbulda ki kongresinden 2 gün erken dönmüş ve doğuma yetişmiş,bu arada bahsettiğin perde ameliyatını bende geçirdim ve doktor 2008 yılında benden tam 3350 tl istedi,çınarlı hastanesi bu operasyon için 1500 tl alıyor, bende 1850 tl alıyorum demişti..Neyse insan sonunda bebeğine kavuşacağını bilse her türlü cefaya katlanır herhalde

QUOTE=ofeliaaaa;20602053]2010 yılına kadar evli olduğum 7 sene içinde 5 tane 2 aylık düşük yapmıştım,dile kolay 5 kez,ve ilk 4 ünde küretaj olmuştum sonuncusu ise kendiliğinden düştü..İzmir de ismini vermek istemiyorum daha önce manisa da da çalışmış olan bir profesör de dahil gitmediğim doktor kalmadı..2010 Yılının mayıs ayında bu kanuda uzman olduğunu komsumdan duyduğum sevgili doktorum Özgür ATLI nın muayenehanesine başvurdum,eşimin ümidi o kadar kırılmıştı ki benimle gelmek istemedi..Bana o gün bir sürü şey anlattı daha önce duyduklarımda vardı,ancak pıhtılaşma bozukluğu olabileceğini şimdiye kadar kimseden duymamıştım,ultrasonda rahim ağzında bir et parçası gördü ve müdaheleyle alındı ..Ege üniversitesinde testler yaptırdık ve Özgür beyin dediği gibi kanım fazla pıhtılaşıyormuş..2 aylık yumurta tedavisinden sonra gebe kaldım ve o günden doğuma kadar kan sulandırıcı özel iğneler ve kontrollerle minik oğlum Yaman ıma Özgür bey sayesinde kavuştum,annelliğin verdiği zevk üzerine söylenenleri 50 ile çarpmak gerekiyor..Her şey için sonsuz teşekkürler sayın doktorumuz Özgür atlı.... sevgili setenay-su seni çok iyi anlıyorum umarım sende anne olur ve bu ilahi hazzı duyar yavruna kavuşursun,benim gördüğüm ve duyduğum kadarıyla özgür bey şehir dışında dahi olsa doğum ve acillere geliyormuş,komşum Özlem in normal doğumu erken başladı diye İstanbulda ki kongresinden 2 gün erken dönmüş ve doğuma yetişmiş,bu arada bahsettiğin perde ameliyatını bende geçirdim ve doktor 2008 yılında benden tam 3350 tl istedi,çınarlı hastanesi bu operasyon için 1500 tl alıyor, bende 1850 tl alıyorum demişti..Neyse insan sonunda bebeğine kavuşacağını bilse her türlü cefaya katlanır herhalde[/QUOTE]

Merhaba, mutlu sona ulaşmanıza çok sevindim. Bende özgür beye iğne olayı için gitmiştim ve düşük konusunda iyi olduğunu duymuştum. Pıhtılaşma sorunu olup olmadığını tespit etmeden direk iğneye başladık. Ama yine olmadı. Ege üniversitesinde yapılan testlerde pıhtılaşma hastası olmadığım anlaşıldı zaten gereksizmiş rahimsel bir anomalide yok ve diğer testlerimde temiz. Genetik bağışıklık bir sürü araştırma yapıldı. Özgür beye 2. Kez gittiğimde tüm tahlillerimide götürdüm fakat o kadar üstün körü baktı’ ki gereksiz bir sürü test yapılmış dedi inanamadım!! Hiç biri gereksiz değildi, benim kafamı rahatlatan faktörlerdi. Sonra semar testi yapmak istedi ben dosyada vardı dedim yeni yapıldı o kadar ilgisiz baktı yani. Sonuçta düşük yapan bayanları bilirsiniz, duyguları çok çabuk inciniyor yaşanılan hayal kırıklığı inanılmaz doktorların ağzından çıkacak her kelime çok önemli oluyor, ufak ilgisizliklerde çok kırıcı oluyor. Aradığımdada rahatsızlandığı söylediğimdede zaten çekip gitmiş. Sekreteri Özgür bey yok İzmire gitti dediğindede başımdan kaynar sular indi. İstabul kongreden gelme olayınıda herkezden duyuyorum ama benim durumum umrunda olmadı küçük gebelik diye önemsemedi belki diğer doğum kocaman bir bebek 8 haftalıkta olsa benim bir parçamdı.. Tabi siz bu kadar badireden sonra bebeğinize kavuşunca Özgür bey kurtarıcınızmış gibi geliyor  Valla ona o kadar kırgın ve kızgınım bilsem olacağını yine giderim  Artık normal bir poliklinik doktoru bile düşük için kan sulandırıcı iğne ve progestanı hemen veriyor banada onu vermişti zaten keşke bende sorunu bulup çözebilsem. Keşke banada faydası dokunsa! Özgür beyle frekanslarım bir daha asla tutmayacak ve insanların ona güvenip ortada kalmasını hiç istemem.
Hem muayene gider gitmez bekleme salonunda hemen ücreti istemeleride çok kaba bir davranış kaçıyormuşuz gibi o kadar doktor gezdim böyle bir şey görmedim!

evet canım muhtemelen özgür bey ile anlaşma probleminiz olmuş,üzüldüm gerçekten çünkü tüm çevrem ve forumlarda hiç negatif bir yorum duymadım,ve çok ama çok doktor ile görüştüğüm için seni iyi anlıyorum.Dilerim yavruna biran önce sağlıklı olarak kavuşursun,Özgür bey şu an çalıştığım okulda ben dahil 4 kişiyi doğurttu ve hepimiz epidural normal doğumla doğurduk,diğer doktorlar bir kulp bulup bebekleri 1 ay erken alıyorlar,tabi ki herkesin herkesle yıldızı barışmayabilir ama Özgür bey Yaman ımın ve arkadaşlarımın bebeklerinin kahramanı ..Bu arada iyi bir çocuk doktoru arıyorum muayenehanesi olan şirin çakıcı yı ve çocuk hastanesinden Turan topoğlun u önerenler var..Kızlar bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…