Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Manisa'da doktor tavsiyesi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

deryaymsc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
71
0
46
Manisa
Mehaba arkadaşlar,
manisa da güvenilir bir çocuk doktoru arıyorum..son zamanlrda rutin kontroller için gittiğimiz dr umuzdan sürekli şehşr dışında olmasından solayı memnun değilim..yeni bir doktor arıyorummm.bilgileirnizi paylaşırsanız sevinirim..

[SUP]bende yeni taşındım manisaya evimiz grandmedicale çok yakın ve orda esra hanımı tavsiye ettiler daha gitmedim bugün götürcem görüşlerimi yazarım.
eşimede birisi başka birini tavsiye etmiş ama adını hatırlamıyorum şuan öğrenir onu da yazarım
sizin doktorunuz kimdi?[/SUP]

bizde en son esra hanıma gittik..iyi bir doktor.çok da hastası var..bundan sonra yola ya esra hanım ya da şirin hanm ile devam edeceğiz anlaşılan..
peki siz memnun kaldınız mı?

bizde en son esra hanıma gittik..iyi bir doktor.çok da hastası var..bundan sonra yola ya esra hanım ya da şirin hanm ile devam edeceğiz anlaşılan..

benimde 8 aylık bir bebeğim var ve manisadayım.vatan hast.doğum yapmama rağmen necdet beyi kötüledikleri için kızımı doğduğundan beri edra hnma götürüyorum.Esra hnm bebekte sorun yoksa
çok iyi doktor ama bi hastalık bi problem varmış GİBİ hissettiğinde bile sorumluluk almıyor.direk celal bayara yönlendiriyor.
yani doktorluk çocuğun boyunu kilosunu ölçmek+güleryüz ise esra hnm çok iyi. ama bize bunlar yetmediği için ben değiştirdim bu ay doktoru.Ali Onağ var eski doktorlardan prof. eğer muaynehaneye götüreceksem ona, yok eğer hastaneye ise vatan hast. necdet beye götürüyorum

benimde 8 aylık bir bebeğim var ve manisadayım.vatan hast.doğum yapmama rağmen necdet beyi kötüledikleri için kızımı doğduğundan beri edra hnma götürüyorum.Esra hnm bebekte sorun yoksa
çok iyi doktor ama bi hastalık bi problem varmış GİBİ hissettiğinde bile sorumluluk almıyor.direk celal bayara yönlendiriyor.
yani doktorluk çocuğun boyunu kilosunu ölçmek+güleryüz ise esra hnm çok iyi. ama bize bunlar yetmediği için ben değiştirdim bu ay doktoru.Ali Onağ var eski doktorlardan prof. eğer muaynehaneye götüreceksem ona, yok eğer hastaneye ise vatan hast. necdet beye götürüyorum

bu arada esra hanım 2 aylıkken bebeğime tortikollis teşhisi koyup celal bayar üni ye ameliyata yolladı.bizim içimize sinmeyince durum izmire behçet uz ç.h.h ne götürdük. sonuç fizik tedavi ile iyileşti kuzum.celal bayara gitsek ne olurdu bilmiyorum.çünkü son yönlendirmesinde kızıma 15 gün tahlil yapıp idrar yolu enf. teşhisini koyamadılar celal bayarda.tabi esra hnm enfeksiyon yok ama götürün böbreklerine bakılsın demişti.bununda sonucunda vatan hast.de enfeksiyon çıktı

tabi son karar sizin ama ben esra hanımı gönül rahatlığı ile tavsiye etmiyorum.şirin hanıma götüren ve iyi diyen arkadaşım var ama onunda kızı hiç ciddi bir rahatsızlık geçirmedi şimdiye kadar

memnun kaldık güler yüzlü bir dr.kıızıma el ayak ağız hastalığı teşhisi koydu . evime yakın diye buraya gideceğim sanırım.
izmirde zaten asıl doktorumuz var
sıra çok beklemeedik biz ama
şirin hanım nerde tam adres verirmisiniz ??

bu arada esra hanım 2 aylıkken bebeğime tortikollis teşhisi koyup celal bayar üni ye ameliyata yolladı.bizim içimize sinmeyince durum izmire behçet uz ç.h.h ne götürdük. sonuç fizik tedavi ile iyileşti kuzum.celal bayara gitsek ne olurdu bilmiyorum.çünkü son yönlendirmesinde kızıma 15 gün tahlil yapıp idrar yolu enf. teşhisini koyamadılar celal bayarda.tabi esra hnm enfeksiyon yok ama götürün böbreklerine bakılsın demişti.bununda sonucunda vatan hast.de enfeksiyon çıktı

tabi son karar sizin ama ben esra hanımı gönül rahatlığı ile tavsiye etmiyorum.şirin hanıma götüren ve iyi diyen arkadaşım var ama onunda kızı hiç ciddi bir rahatsızlık geçirmedi şimdiye kadar
geçmiş olsun öncelikle yavrunuza...
ali onağ hangi hastanede ya da muayenehanesimi var

teşekkür ederim ge.ti çok şükür.

ali onağ celal bayar üni.çocuk hastalıkları ana bilim dali başkanıydı(halen devam ediyor sanırsam)
muaynehaneside var.tarzan meydanından eski ptt ye giden sokakta.
ihityacınız olursa telini yazabilirim

esra hnm ın güleryüzlülüğüne hakkaten diyecek yok.ama dediğim gibi güleryüz çocuğumun derdine herzaman çare olamıyor malesef.
ben kızım doğduğundan beri doktor araştırıyorum.her kafadan farklı bir ses çıkıyor.
aynı doc. için iyi-kötü-ilgisiz ama fena değil gibi biçok yorum duyuyorum.
necdet bey içinde kötü diyen olmuştu ama benim son kararım rutin kontroller için o oldu.
hastalık durumundaysa ali onağ

şirin hnm da olumsuz pek yorum duymadığım(1-2 tane hariç) doktorlardan biri.eğer bir özel hast. olsa idi necdet bey yerine ona götürürdüm bende
muaynehaneye götürmek için daha tecrübeli bir doc. tercih ettim sadece

izmirde asıl doc. var diyosanız sizin için çokta farketmez bence.rutin kontrol için her ne kadar son dönem yaşadılarımız
beni soğutsada esra hnma da gidilebilir.benim evimede uzak kalıyordu zaten grand med.
tabi tercih sizin :34:

Esra hanıma ben de gittim, tavsiye ETMİYORUM. bebeğimde hafif bir öksürük vardı, verdiği şurupla daha da arttı ve balgamlaştı. Onun yazdığı şuruptan olduğunu sonraki doktordan öğrendim. Sonradan gittiğim doktor ben bebekken de bana bakmış, Gediz Tıp'ta Aydın Kadir Doruk. Onun verdiği ilaç sayesinde bebeğim iyileşti. Arkadaşların dediği gibi Ali ONAĞ da ben bebekken bana bakmış, iyi bir doktormuş. Ama bildiğim kadarıyla özel.

zaten sürekli ulaşamdığmız ali beydi canım...bir daha büyük konuşmamayım ona götürmem oğlumu..beslenme programı boy kilo ölçüp yorum yaptıktan sonra hatta ilaç yazdıktan sonra kapıda aaa ben 7 aylık sanıyorum dediğini bile hatırlıyorum..
şirin hn da karar kıldık şuan ona devam ediyoruz.çok şükür iyi gidiyor.

Eski bir konu ama yardımcı olması açısından bir kaç şey paylaşmak istiyorum.

27 yaşındayım ve anne sütü almadan büyüdüm. Benimki tamamen kokusu ile alakalı, hala sade süt tüketemiyorum. Hal böyle olunca mama ile büyüdüm. Doğduğum andan neredeyse ergenlik dönemine kadar Sayın Ali Onağ tarafından bakıldım. Ali amcam muhteşem bir doktordur. Uzun yıllarını Amerika da geçirmiştir. Onun sayesinde, uyguladığı beslenme programları ve gözlemleri ile birlikte bu yaşımda grip dahi olmuyorum. 12-13 yaşlarımda aylar süren öksürük krizlerimi hiçbir doktor iyi edemezken, Ali Onağ tek seferde doğru teşhisle beni iyileştirmiştir. Ayrıca doğuştan Toxoplazmosis gondii var bende ve mikrobu pasifleştiren şey bebeklik dönemimdeki sağlam beslenme sayesindedir. Ücreti elbette diğer doktorlara göre fazladır, ulaşılması da artık pek kolay olmayabilir. Ama anne sütü almadan bu yaşımda bağışıklık sistemim bu kadar kuvvetliyse, bunun mimarı Ali Onağ dır. Elbette bazı arkadaşların kendisi ile yaşadığı kötü tecrübeler olabilir, ama bu kendisini asla kötü bir doktor yapmaz. O benim için çok ayrı bir yere sahiptir ve inşallah bir gün bebek sahibi olduğumda da güveneceğim tek insan

Back
X