Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde en son esra hanıma gittik..iyi bir doktor.çok da hastası var..bundan sonra yola ya esra hanım ya da şirin hanm ile devam edeceğiz anlaşılan..
peki siz memnun kaldınız mı?
benimde 8 aylık bir bebeğim var ve manisadayım.vatan hast.doğum yapmama rağmen necdet beyi kötüledikleri için kızımı doğduğundan beri edra hnma götürüyorum.Esra hnm bebekte sorun yoksa
çok iyi doktor ama bi hastalık bi problem varmış GİBİ hissettiğinde bile sorumluluk almıyor.direk celal bayara yönlendiriyor.
yani doktorluk çocuğun boyunu kilosunu ölçmek+güleryüz ise esra hnm çok iyi. ama bize bunlar yetmediği için ben değiştirdim bu ay doktoru.Ali Onağ var eski doktorlardan prof. eğer muaynehaneye götüreceksem ona, yok eğer hastaneye ise vatan hast. necdet beye götürüyorum
memnun kaldık güler yüzlü bir dr.kıızıma el ayak ağız hastalığı teşhisi koydu . evime yakın diye buraya gideceğim sanırım.bizde en son esra hanıma gittik..iyi bir doktor.çok da hastası var..bundan sonra yola ya esra hanım ya da şirin hanm ile devam edeceğiz anlaşılan..
peki siz memnun kaldınız mı?
geçmiş olsun öncelikle yavrunuza...bu arada esra hanım 2 aylıkken bebeğime tortikollis teşhisi koyup celal bayar üni ye ameliyata yolladı.bizim içimize sinmeyince durum izmire behçet uz ç.h.h ne götürdük. sonuç fizik tedavi ile iyileşti kuzum.celal bayara gitsek ne olurdu bilmiyorum.çünkü son yönlendirmesinde kızıma 15 gün tahlil yapıp idrar yolu enf. teşhisini koyamadılar celal bayarda.tabi esra hnm enfeksiyon yok ama götürün böbreklerine bakılsın demişti.bununda sonucunda vatan hast.de enfeksiyon çıktı
tabi son karar sizin ama ben esra hanımı gönül rahatlığı ile tavsiye etmiyorum.şirin hanıma götüren ve iyi diyen arkadaşım var ama onunda kızı hiç ciddi bir rahatsızlık geçirmedi şimdiye kadar
benimde 8 aylık bir bebeğim var ve manisadayım.vatan hast.doğum yapmama rağmen necdet beyi kötüledikleri için kızımı doğduğundan beri edra hnma götürüyorum.Esra hnm bebekte sorun yoksa
çok iyi doktor ama bi hastalık bi problem varmış GİBİ hissettiğinde bile sorumluluk almıyor.direk celal bayara yönlendiriyor.
yani doktorluk çocuğun boyunu kilosunu ölçmek+güleryüz ise esra hnm çok iyi. ama bize bunlar yetmediği için ben değiştirdim bu ay doktoru.Ali Onağ var eski doktorlardan prof. eğer muaynehaneye götüreceksem ona, yok eğer hastaneye ise vatan hast. necdet beye götürüyorum