manita kalmamışşş

kader03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
20
35
3
20
ailemle çok fazla problem yaşadığım için ve zor bi süreçten geçtiğim için sadece kafam dağılsın diye yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem makara amaçlı yani.
şaka maka piyasada adam kalmamış herkes sapık vallahi. nezaman biriyle konuşmaya başlasam ee ne zaman bize geçiyoruz diye soruyo hayır bide önceden bi utanma fln vardı artık o da kalmamış .
kızlar acaba bizdemi bi sorun var ben anlamadım. sizede denk geliyomu böyleleri yoksa bitek benimi buluyo merak ettim şimdi.

sana verebilecegım tek tavsiye duygusal bişey hissetmediğin ve istemediğin biriyle olma sonra pişmanlık duyma
en önemlisi de KORUN sayfada bi dünya hıv konusu var
aman diyim abla ya evlemeden birine güvenmek sıkıntı yani güvenirsin illaki tabide ben o riske girmem şimdi biriyle bişey yaşasam ben daha çok bağlanırım sonra beni bırakıp gitse sıçış toparla toparlayabilirsen hiç almim o yüzden

aman diyim abla ya evlemeden birine güvenmek sıkıntı yani güvenirsin illaki tabide ben o riske girmem şimdi biriyle bişey yaşasam ben daha çok bağlanırım sonra beni bırakıp gitse sıçış toparla toparlayabilirsen hiç almim o yüzden
Bu senin kendı tercihin bısey diyemem tabi ama çoğu erkek de evlenmeden önce eksikliklerini söylemiyor evlendıkten sonra da kadınla ev arkadaşıymış gibi yaşıyor

E buda bi ayrılık sebebi

ailemle çok fazla problem yaşadığım için ve zor bi süreçten geçtiğim için sadece kafam dağılsın diye yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem makara amaçlı yani.
şaka maka piyasada adam kalmamış herkes sapık vallahi. nezaman biriyle konuşmaya başlasam ee ne zaman bize geçiyoruz diye soruyo hayır bide önceden bi utanma fln vardı artık o da kalmamış .
kızlar acaba bizdemi bi sorun var ben anlamadım. sizede denk geliyomu böyleleri yoksa bitek benimi buluyo merak ettim şimdi.
İnsanların ilişkinin başında, flört döneminde isteklerini ve beklentilerini söylemesi ya da belli etmesi anormal bir durum değil.

Tanımadığın insanlarla mı buluşuyorsun?
Hani normalde bizim zamanımızda tanışıyor olurduk hali hazırda zaten evini barkını biliyor olurduk genelde okul ortamında. Ya da ortak arkadaşlar vs olurdu. Tanımadığın insanın da evine gitme böbrekler gitmesih

Suan hiçbir ilişki cinsellik olmadan gitmiyor öncelikle bunu bil, bişey yaşayacaksan karşındaki insanın hayatından çıkma ihtimalini düşünerek hareket etmen gerek, cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı değil, 28 yaşındayım, bende birileriyle birşeyler yaşıyorum ama anlam yüklemeyi bıraktım çünkü 20 yaşımda erkek arkadasımla yaşamıştım ilk cinselliğimi ve ilk olduğu için onu unutmakta cok acı cektim ama geçti, şimdi çok şükür pişmanlık duymuyorum.
Burda dikkat etmen gereken şey, karşındaki insanın senin hazır olmanı beklemesi ve seninde kendi arkandan durabiliceksen bişeyler yaşaman.
Benden sana tavsiye. Ama dümdüz seven hiçbir beklentisi olmayan bir adam kalmadı bence gerçekci olalım. İlk bulusmadan kimseyle birlikte olmak zorunda değilsin hatta bence tersle bile öyle yapanları, bizimde başımıza geliyor bi yerden sonra next yapıyosun. O kadar üstünde durmuyorsun, erkeklere cok anlam yüklememek gerek ya, hep bu görüşte ol. Yoksa bu nesil bizim gibilere acımıyor tatlım:)

Daha geçen gün kadın sığınma evi konunda şu anki şartlarımla sağlıklı bir ilişki yaşayamam yazmışsın şimdi manita falan diyorsun. Yani şimdiki erkekleri falan bi tarafa bırak da daha 20 yaşında belli ki hayatında başka sorunlar da varken “manita” derdine düşme derim, ki şu anki dertlerin ve yaşam tarzın göz önüne alınırsa düzgün birini bulma şansın zaten düşük. Önce kendine yatırım yap.

Nereden bulduğunuz çok önemli bu tipleri okul ve iş ortamından mi yoksa herhangi bir yerde görünüp mü ilk görüşmede tanışıp kaynaşma vs mi ?

Back
X