Herkese iyi geceler, canımı aşırı sıkan bi olay var, çözümü yok sadece kendi içimde sindirmem lazım. Belki beni telkin edecek birileri vardır. Vajinal mantarım vardı bi dönem ki atlattım sayılır. Bu süre zarfında erkek arkadaşımla birlikteliğim oldu ve ona geçti çok kötü bi şekilde. Ertesi gün kaşınmaları başladı ilişkiden sonra. En yakın arkadaşıyla hastaneye gitti, hastaneye gitme olayı bayagı uzun sürdü pek hoşlanmıyor hastane dr işlerinden geçirdiği ameliyatlar var geçmişinde. Yanımda biri olsun diye kankisiyle gitti beyfendi ebeveyn gibi. Dr sonucu acıklarken arkadaşıda yanındaymıs duymuş birliktelikten kaptıgını. Bizim beyfendide benden kaptıgını söyleyememiş arkadaşı tabi üstelemiş sana nerden geçti diye tek gecelik bi ilişkiydi felan demiş. cocukcagıda kızmış sen nasıl yaptın bunu gibisinden ve bi arkadaşlarına daha söylemiş o da bilir beni aynı masada yemek yemişliğimiz yüzyüze bakmıslıgımız var. Ya sen acıklarsın ya da biz söyleriz diyormuş çocuklar. Benim asıl takıldıgım nokta insanlara resme beni rezil etti, milletin yüzüne nasıl bakıcam diye düşünüyorum. Ay yazık aldatmış kızı hiçbi şeyden haberi yok durumuna düştüm. Aşırı sinirli ve gerginim. Yaptıgı cok aptalca ve çocukca koskocaman adam ya. Nasıl böyle bi gerzeklik yapabiliyo anlamış değilim insanın bi özeli olur niye üroloğa arkadaşınla gidersin zaten benden kaptıgını şüpheleniyodun da. Al kafasını vur duvara yani o derece. İtibarımı düşürdü resmen. Nasıl unutucam bu olayı bilmiyorum. Hadi diyelim ki gelip bana cocuklar söyledi ne dicem ? Aa biliyorum ben ya aldatmş beni ben kabul ettim mi dicem. Gözüme uyku girmiyor, kara kara düşünüyorum.