• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar enfeksiyonu

Elizabeth1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
1.041
293
43
26
Çok fazla beyaz akintim vardı bu aralar doktora gittim gebelik şüphesiyle ama negatif çıktı doktor enfeksiyon var dedi fitil verdi. Şuan regliyim bittikten sonra kullanmaya basliycam. İçinde 6 tane var 6 gün kullancam kullanımı bittikten sonra ilişkiye girilir mi doktor bu konuda bişey söylemedi🙊gebelik istiyorum ama sanırım fitilden dolayı kimyasal gebelik oldu😢yumurtlamamda tam fitili kullandığım zamanlara denk geliyo. Fitil bittikten sonra direk ilişki olur muu😐

fitil kullanırken ilişkiye girmek önerilmiyor. bittikten sonra girebilirsiniz ama bu süreçte eşiniz korunursa enfeksiyonun tekrarlama ihtimali azalır. bu ay çocuğu erteleyip yalnızca zevk için sevisebilirsiniz

fitil kullanırken ilişkiye girmek önerilmiyor. bittikten sonra girebilirsiniz ama bu süreçte eşiniz korunursa enfeksiyonun tekrarlama ihtimali azalır. bu ay çocuğu erteleyip yalnızca zevk için sevisebilirsiniz
Fitil kullanırken değilde fitil bitiminde ilişkiye girilir mi. Çocuk düşünüyoruz yani fitil bitiminde ilişkiye girmek enfeksiyonu tekrarlar mı yani🙊

hepsini kullandıktan sonra evet girebilirsiniz. ama doktorum adet olana kadar prezervatif önermişti fitil bittikten sonra.

Back
X