- Konu Sahibi manifesto123
-
Kızlar
Gynofit Jel i eczanelerde bulan var mı? Bulamıyorummmm... Yardımm
merhabalar ben kullanıyorum Gynofit'i nerde oturduğunu yazarsan bana tanıdık eczacıdan seni yönlendirbilirim bende bu şekilde Gynofit'e ulaştım çünkü eczacının verdiği bilgiye göre çok yeni bir ilaç olduğundan bütün eczanelere dağıtımı zaman alabilirmiş.
bende de geçen hafta aşırı kaşıntı olmuştu ve akıntıyla birlikte deri soyulması gibi beyaz pıhtıcıklar geliyodu.eczaneden tra.. diye bi krem verdiler en başta kaşıntıyı geçirdi ama aşırı yanma başladı.. bunun üstüne doktora gittim. doktor senin abarttığın gibi bişey değil geçmiş çoğu zaten dedi. o kremde de kortizon olduğu için yanma yapmıştır dedi. başka bi krem verdi canes..n. 1 haftadır kullanıyorum kaşıntı geçti tamamen ama yanma devam ediyo bi de çok nadir beyaz akıntı geliyo doktor 2 günde geçer demişti. bu hafta kontrole gidicektim adet oldumbi de profesor doktora gittim koskoca profesor bilmez mi acaba ben mi abartıyorum psikolojik mi?
bende de geçen hafta aşırı kaşıntı olmuştu ve akıntıyla birlikte deri soyulması gibi beyaz pıhtıcıklar geliyodu.eczaneden tra.. diye bi krem verdiler en başta kaşıntıyı geçirdi ama aşırı yanma başladı.. bunun üstüne doktora gittim. doktor senin abarttığın gibi bişey değil geçmiş çoğu zaten dedi. o kremde de kortizon olduğu için yanma yapmıştır dedi. başka bi krem verdi canes..n. 1 haftadır kullanıyorum kaşıntı geçti tamamen ama yanma devam ediyo bi de çok nadir beyaz akıntı geliyo doktor 2 günde geçer demişti. bu hafta kontrole gidicektim adet oldumbi de profesor doktora gittim koskoca profesor bilmez mi acaba ben mi abartıyorum psikolojik mi?
muayeneyi yapanla, tahlil sonuçlarına bakan doktorlar farklıydı
biri var dedi, biri sonra temiz dedi
ben sabah var olduğunu söylediler deyince ilaç yazmış
kafam fena karıştı :uhm:
neyse ayın 18 inde smear sonuçlarını almaya gidince netleştiririz inş. :1ninca:
bende burayı açarkene aynısını düşünmüştümmm delikafaduldenkız dimple gene mi sen heryerde kaşıma çıkıyosun :roflol:
kuşum sen mantar olayını bana sorcan azmı çektim ben o illetten
seninki mantar belirtisi değil mantarda bir kere kokulu akıntı ve kaşıntı olur
sende yokmuş bunlar ağrı da olmaz :teselli:
ben bu sorunla çok uzun zamandır mücadele ediyodum devamlı tekrarlıyodu arkadaşlarım bana inanamadılar bu ürünün kesin çözüm olabileceğine fakat seninde bu yazınla sanırım artık inanırlar ikimize de geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?