- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi manifesto123
-
bilemiyorum mantar tekrar edecek olabilir kızarıklık onu gösteriyo yada tam anlamıyla geçmemiş olabilir
zaten bu illet hemen geçmiyo çok sinsi bişi hemen tekrar ediyo fisfisfis
krem falan varsa doktora gidinceye kadar kızarıklık olan yerlere kullanabilirisin
geçmiş olsun canım
kremim var onu kullanıyorum zaten beni en çok tedirgin eden ilişki sonrası şişlik ve batma
yara falan da demişsin canım o ne durumda doktorun bişi dedimi onunla alakalı olabilir batma ilişkide ağrın oluyormu tam anlamıyla ii bir muayene olCADIARZU
bana kalırsa senin rahatsızlığın mantar çünkü bu gibi sorunlarda o bölge çok hassas oluyo oda alerji yapmış olabilir doktora gitmeden bişi demek yanlış sen o kullandığın şeyi bırak krem kullan doktora gidinceye kadar
teşekkür ederim çok sağol çok dert ettim umarım mantardır baska kötü bişe olmasın inş. oda gecer gider... çok yıprandım
arkadaşlar yazdıklarını okuudm ve çok korkuyourm.hayatımda ilk defa başıma geldi.travazol krem kullanıyourm.2 defalık fitilde kullandım. acıdan ölücem sanırım. tuvalete giderken emla denen uyuşturucu kremden sürüp ancak acısız işimi görebiliyorum.4 gündür kullanıyourm.vajinamım görüntüsü korkunç.delik deşik.akıntı var ama kötü koku yok. benim en büyük şikayetim.yanma ve acı. kaşıntıda yok abartılacak gibi. doktorum beklememi söylüyor ama yürüyüşüm bile değişti acıdan.ve mantar arkaya doğru ilerledi.sizce geçer mi?? çok korkuyourm.
selam kızlar yazdıklarınızı okuyunca anlatmadan edemiyeceğim. benim yaklaşık 6-7 aydan bu yana kaşıntı son zamanlarda da yanma şikayetim var. havaların ısınmasıyla birlikte kaşıntı şikayetim oldukça arttı. bazen dayanamayıp kaşıdığım canım acayip yanıyor.henüz bekar olduğum için doktora gitmek istemedim. bende annemi gönderdim. o sorunlarımı anlatınca doktor da 2 hap ve bir krem vermiş. kullandım bitti ama ne yazık ki benim sıkıntılarım bitmedi. baktım olmuycak böyle çok rahatsız oldum. ben doktora gittim. gittiğim doktor kadın doğum uzmanı ünvanını almış duyarsız bi bayandı. buda benim şansım olsa gerek. anlatım şikayetimi. bi krem verdi. bunu kullan geçmezse cildiyeye git dedi. şimdi 4 gündür kullanıyorum ama şimdi de batma başladı(((
deli olucam. nasıl bişi bu ben anlayamıyorum. çevremdekilerin ve doktorun tüm tavsiyelerini yerine getirmeme rağmen bu kadar uzun bi zamandan beri bi sonuç elde edemedim.
şimdi cildiye uzmanına gidicem. dua ediyorum inşallah bu son olur.
Canım benim,selam kızlar yazdıklarınızı okuyunca anlatmadan edemiyeceğim. benim yaklaşık 6-7 aydan bu yana kaşıntı son zamanlarda da yanma şikayetim var. havaların ısınmasıyla birlikte kaşıntı şikayetim oldukça arttı. bazen dayanamayıp kaşıdığım canım acayip yanıyor.henüz bekar olduğum için doktora gitmek istemedim. bende annemi gönderdim. o sorunlarımı anlatınca doktor da 2 hap ve bir krem vermiş. kullandım bitti ama ne yazık ki benim sıkıntılarım bitmedi. baktım olmuycak böyle çok rahatsız oldum. ben doktora gittim. gittiğim doktor kadın doğum uzmanı ünvanını almış duyarsız bi bayandı. buda benim şansım olsa gerek. anlatım şikayetimi. bi krem verdi. bunu kullan geçmezse cildiyeye git dedi. şimdi 4 gündür kullanıyorum ama şimdi de batma başladı(((
deli olucam. nasıl bişi bu ben anlayamıyorum. çevremdekilerin ve doktorun tüm tavsiyelerini yerine getirmeme rağmen bu kadar uzun bi zamandan beri bi sonuç elde edemedim.
şimdi cildiye uzmanına gidicem. dua ediyorum inşallah bu son olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?