mantar yuzunden kabus yasiyorum

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
mrb hanimlar benim icin bu buyuk dert. bir aydir yaz gelip havuzla acildigindan beri bende akinti degisikligi oldu ve icinde yanma var vajinamin. yurt disindayim bazi ozel sebeplerden doktora gidemedim. ama cinsel isteksizlik yapti daha oncede bi kac kere oldu bu tur enfeksiyonlar. mantar falan. alisigim artik dinem donem olmasina ama resmen orgasm olamiyorum. kasiklarim agriyor ve yanma oluyor. benim gibi mantar olup cinsel isteksizlik olan hanimlar varmi bu normal mi?

ilişki sırasından mantardan acınızın acıdığı için isteksizlik yaşıyorsunuzdur. ilaç kullanmadan hatta genellikle fitil ve kremle kombine etmeden kurtulamazsınız.

ilişki sırasından mantardan acınızın acıdığı için isteksizlik yaşıyorsunuzdur. ilaç kullanmadan hatta genellikle fitil ve kremle kombine etmeden kurtulamazsınız.
olabilir. aslinda istiyorum ama olmicagini vildigim icin uzal duruyorum orgasm olamiyorum malesef. ve buna bagliyorum en kisa zaanda doktira gidecegim

olabilir. aslinda istiyorum ama olmicagini vildigim icin uzal duruyorum orgasm olamiyorum malesef. ve buna bagliyorum en kisa zaanda doktira gidecegim
çok basit bir muayene hatta muayene bile sayılmaz kulak çubuğunun büyüğüyle akıntı örneği alacaklar sadece. özel gidememe sebebinizi bilemiyorum ama basit bir iş. aksatmayın enfeksiyon yumurtalıklara ilerleyebiliyor mantar zaman geçtikçe kronikleşiyor.

X