Köfteler Mantarli sandal kofte (resimli)

hımm sunum harika eminim lezzetide süperdir hep göze hitap ediyor hem damağa harika bir ramazan yemeği olur ellerini sağlık canım ramazanda deniyecem sık kullanılanlara ekledim bile paylaşımın için tşkrler

saolasin canim....bende ramazanda yapiyorum bazi misafirlerime bayiliyorlar...bu arada sik kullanilanlar ne oluyor nerde yani ne ekleniyor oraya hic denemedim...

mehaycım 400gr.dan kaç adet sandal çıkıyor canım tşk ederim şimdiden.....................

mehayy kuzummm sen ne kadar beceriklisin kekinden yarn yine yapcam bide buna bakıyım nasıl yapılıyorr eline sağlıkk

mehooş ben bunu içine sadece patates püresi koyarak yapıyorum
üstünede salçalı sos döküp kaşar rendesi koyuyorum kaşarlar eriyeren kadar pişiriyorum
ayy ne zamandır yapmadım canım istedi yawwcokacimcoook

eline sağlık canikom

mehooş ben bunu içine sadece patates püresi koyarak yapıyorum
üstünede salçalı sos döküp kaşar rendesi koyuyorum kaşarlar eriyeren kadar pişiriyorum
ayy ne zamandır yapmadım canım istedi yawwcokacimcoook

eline sağlık canikom

biliyorum canim o da cok guzel oluyor onuda yapiyorum ....enfesssssssŞeniz

bu tarifi yaptım ve eşimle çok beğendik ve misafirlerim için yapabileceğim yeni bir tarif öğrenmiş oldum.
Teşekkürler.

kıssss MEHAY hatunnnnn
çok nefis gorunuyo ellerine saglık
ama kac dk pişicek bu anacım fırında

kizlar kusura bakmayin uzun zamandir buraya ugramamistim sanirim herkes pisme suresini sormus...ben hic sure tutmadim iyice kizarinca cikariyorum icini dolduruyorum sizde oyle yapin....

Back
X