bence yollanmaz bide kargoda bi aksilik falan yaşanırsa
evet . ama yollamaya karar verirsen de poşet değil de saklama kabı daha iyi olur gibi . bilemedim yolda buzu eriyecek yapış yapış olmaz mıaksilik derken? geç gitmesi vs. falan mı?
Yok artık! Bu sıcakta tee oraya mantı gitmez
bu sıcakta zaten mantı yenmez..
istanbulda hersey var da mantı mi yok?
evet . ama yollamaya karar verirsen de poşet değil de saklama kabı daha iyi olur gibi . bilemedim yolda buzu eriyecek yapış yapış olmaz mı
Acaba kuruyemişçilerin yaptığı gibi torbası vakumlansa ve kargo yerine otobüse verilse dayanır mı? Kıyma olunca insan haklı olarak korkuyor. Otobüsün bagajında değil de içinde klima çalışıyordur devamlı. Ama sakın dondurmayın.
Bu benim de aklıma geldi. Nereden nasıl bulurum acaba? Bu cidden çok mantıklı. birşey olmaz dimi kesin onun içinde yollasam.Termos tipi saklama kablari var onlardan alın hiç bişey olmaz o zaman
Vayyyy :) o zaman ben de isterimMantı her yerde var ama benim yaptığım mantı istanbulda yok.
Teşekkür ederim :) Kıyma sorun zaten...Kiyma bu kadar yolu kargoyla gitmez. Hele dondurup verme sakin kargoya.
offf mantı dedin gece gece nasıl canım çekti
Vayyyy :) o zaman ben de isterim
Bakındım ama bulamadım internette. Tam olarak nasıl bir şey ve hangi markette görmüştün? migros vs. tarzı yerlerde var mıdır ki?Sogutucu ozelligi goren posetler var buyuk markaetlerde onlardan alabilirsin hem firinlamissin bisey olacagini sanmıyorum
Internetten bulabilirsiniz,geçen sene almıştım ben. Çok işe yarıyor cidden. Uzun yola çıktığımda kullaniyorum özellikleBu benim de aklıma geldi. Nereden nasıl bulurum acaba? Bu cidden çok mantıklı. birşey olmaz dimi kesin onun içinde yollasam.
Orda olsam hemen damlardımKızlar ya zaten yollayamayacak gibiyim gelin yapayım onları, birlikte yiyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?