Evet, yüz yüze gelmedik. Yazın görüşebileceğimizi söylemişti lakin iletişimimiz eski şartlarda ilerlemese de hâlâ olmasına rağmen bu konuda herhangi bir adımı olduğunu görmedim.Allah bilir yüzyüze bile gelmediniz.
Kendi dünyanızda yarattığınız bir duyguya kapılıp gitmişsiniz, ortada bir emek yok, uyum yok, niye zorladığınızı anlayamadım.
Kadınlar çok duygusalız ya. Bırak boşver altı üstü mesajlaşma. İnsanlar yıllarını geçiriyor tanıyamıyor karşı tarafı. Zaten muhafazakarsın huzursuz olmuşsun. Bitir kes iletişimi. Bu sevgi değil zaten. Can sıkıntısından
Benim isteğim bu yöndeydi, ben o düşünce ile konuşmaya devam ettimAnladığım kadarıyla aranızda işin ciddi bir boyut alması açısından bir konuşma gerçekleşmemiş zaten karşı tarafında öyle bir beklentisi yok. Sadece manevi olarak tatmin olmak için sizinle konuşuyor gibime geldi siz de aynı sekilde. Hoş zaten ciddiyete binecek bir durumda olsa bile böyle biriyle hem manevi hem de maddi yönden sizin için uygun olmayan biriyle devam etmeniz sizi ne kadar mutlu edebilir ki?
Daha sonra görüntülü vs konuştukBir kere iki kere ayrıldık diye anlatmışsınız ama bu bir sevgililik değil ki ayrılasınız. Sanaldan tanışma konusunda sorunum yok biz de sanaldan tanıştık ama bırakın buluşmayı telefonda konuşmaya yanaşmayan biriyle en fazla flörtöz bi konuşma yaşamışsınızdır o da yürümemiş. Seviyorum falan da hikaye yani, alışkanlık vardır maksimum o da zamanla geçer. Bir anda kesip önünüze bakmanızı tavsiye ederim.
Onun da canı sıkılıyordur. Mesajlaşmak hoşuna gidiyordur. Önerim var kitap oku kendine birikim yap yeni şeyler öğren.Süredi daha kolay atlatabilmem için bir öneriniz var mı? Başıma ilk defa gelen bir şey kusura bakmayın toyluğumdan ötürü. Karşı taraf neden ısrarcı peki? Her şeyi açık açık söylememe rağmen.
Sizin iletişimi kesmeniz sonucunda, evet. Hoşlanan seven insan sizi görmek istemez miydi en başta? Ya da hala görüşmemişsiniz, neden? Madem bu kadar seviyor sizi?Daha sonra görüntülü vs konuştuk
Günah işleme kısmı ne? Tahmin yürütüyorum sanal seks falan mı? Kimsenin duygularıyla oynadığın yok ortada bir duygu yok çünkü dedikler gibi alışkanlık bir anda kesip atmalısın zaman bırak nasıl geçtiğini göreceksin.Hem günah işlediğim için, hem birinin duyguları ile oynuyor gibi hissettiğim için, hem kendi irademe söz geçiremediğim için...
Ben de bu kişiyle tanışana kadar sizinle aynı fikirdeydim, nasıl bu noktaya geldim bilmiyorum ama şu an durumum bu. Kendisi çalışmayan biri olduğu için, ailesinin onayını almalı imiş gelebilmek için. 23 yaşında.Ay büyük konuşmayım da yüzyüze gelmediğim biri için bu kadar uzun yazı bile yazmam. Fazla anlam yüklemişsiniz. Görüşmek istemiyorum senin deyip engellemek varken böyle kafa yormanız saçma. Belki evli belki manyak belki katil! Yani hadi ilk başta sanaldı ama ilerleyen zamanlarda yüzyüze gelinmeliydi. Salın gitsin
Hayır öyle şeyler değil, direkt flört caiz değilGünah işleme kısmı ne? Tahmin yürütüyorum sanal seks falan mı? Kimsenin duygularıyla oynadığın yok ortada bir duygu yok çünkü dedikler gibi alışkanlık bir anda kesip atmalısın zaman bırak nasıl geçtiğini göreceksin.
Anlıyorum.Hayır öyle şeyler değil, direkt flört caiz değil
Kendi ifadesine göre istiyor, ama aile eline bakıyormuş. İlk başta konuşmamasının sebebi de utanması vs imiş. Onun da ilk defa başına geliyormuş.Sizin iletişimi kesmeniz sonucunda, evet. Hoşlanan seven insan sizi görmek istemez miydi en başta? Ya da hala görüşmemişsiniz, neden? Madem bu kadar seviyor sizi?
Kaç yaşında bu adam?Kendi ifadesine göre istiyor, ama aile eline bakıyormuş. İlk başta konuşmamasının sebebi de utanması vs imiş. Onun da ilk defa başına geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?