Mantığım başka kalbim başka şeyler söylüyor:(( Seviyorum ama..

Neden böyle düşündünüz acaba
Uzak mesafeden ilişki yürütüyor. Tembeldir ve biraz asosyal çekingendir. İlişkisiylede internet üzerinden tanıştı. O yüzden o olduğunu düşündüm.
Ancak yeni de olsa bir işe girdi ve yakında sevgilisini görmeye gidecekmiş. O yüzden bilemedim tutmayan yerler de var. Kardeşim 18 yaşında bu da tutmuyor mesela

23 yaşımda evlendim bence uzak durun bundan ya ne izni. Çocuklarımın babası da 22 yaşındaydı. İşimiz falan da vardı.

Reactions: z1d
Uyumsuz iki karakter... Benim anladığım iki taraf da sadece duygusal olarak birbirine bağlanmış. Belki alışkanlık olmuş. Zaman kaybı. Üzgünüm..

En azından işe girmiş cok da tembel değilmiş..bir de düşün 23 yaşında ve hiç çalışmamış ve hâlâ çalışmak gibi düşüncesi yok:d

Şak diye evlilik vs beklemiyordum zaten ama bazı şeylerin bilincinde olmayı, o olgunluğu arıyordum:/
23 yaşındaki ergenliği yeni atlatmış erkek bireyden ne olgunluğu beklediniz ki? Adam tam laylaylom zamanlarında, kadınlar gibi değil onlar, 20 sine girer girmez evlilik kafasına girmiyor.

Öncelikle mantığını dinle. Çünkü sana uygun biri değil. Maddi manevi seni ileriye götürecek biri değil. Kafana yatmayan şeyi kestirip at. Bir kaç gün üzülürsün. Yıllarca üzülmektense böylesi daha iyi. Ayrıca yüz yüze görüşme olmamış. Korkak birisi. Korkaklarla yola cikilmaz. Acabalarla yola çıkılmaz. Seni yarı yolda bırakır. Bir insan seviyorsa isterse arasında dağlar olsun hiç önemi yok. Şehirler farklı imiş vs bunlar işin hikaye kısmı. Öyle aileler var ki ailesine uyduğu için gidip şehir dışından gelin getiriyor. Bu kişiden sana fayda olmaz. Seninkisi duygusal boşluk.

Reactions: z1d
23 yaşındaki ergenliği yeni atlatmış erkek bireyden ne olgunluğu beklediniz ki? Adam tam laylaylom zamanlarında, kadınlar gibi değil onlar, 20 sine girer girmez evlilik kafasına girmiyor.
23ünde olup neler yapan adamlar da var yani, ben beklentimi yanlış insanda aradım sanırım

Neler yapıyorlar Allasen bi anlatır mısınız?
Her gün evde oturmadıkları kesin, bir düzenleri olsun diye uğraşanı da, evlilik sorumluluğunu üstleneni de var, yani herkes laylaylom da değil olsa bile bu kadar gamsızlık bilemedim ben ilk defa karşılaştığım için tuhaf gelmiş olabilir

Beyin gelişimi 26'ya kadar sürüyor hatta, ergenlik bitti dense de bence daha yolu var beyefendide

Siz kendinize baktığınızda evlilik sorumluluğu kaldırabileceğinizi düşünüyor musunuz?

En azından işe girmiş cok da tembel değilmiş..bir de düşün 23 yaşında ve hiç çalışmamış ve hâlâ çalışmak gibi düşüncesi yok:d
Aslında kardeşimde hiç çalışmadı ama biraz çekingen olduğu için çalışmadı. Şuan çalışma nedeni de arkadaşı orda çalışıyormuş. O destek oldu. Ve para biriktirip kızın yanına gitmek istedi

Çocuğu bi uzmana falan götürün yav, erkek bu. Yarın canı evlenmek isteyecek, nasıl olacak öyle? O arkadaşı bir ömür onunla çalışamaz ki.

Çocuğu bi uzmana falan götürün yav, erkek bu. Yarın canı evlenmek isteyecek, nasıl olacak öyle? O arkadaşı bir ömür onunla çalışamaz ki.
Haklısınız. Benimle kimse yaşamaz diyip evlenmeyi de düşünmediğini söylüyor. Bir hayvan alıp onunla yaşayacakmış. Üni kazandı. Sırf başka şehirde kazandı diye gitmek istemiyor. Yakında bir yer kazandı oysa ki. Sosyofobi gibi birşey ama çok ağır boyutta değil. Asosyal ama

Siz kendinize baktığınızda evlilik sorumluluğu kaldırabileceğinizi düşünüyor musunuz?
Hayır, zaten hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu ancak 1-2 senede mümkün olabilirdi ama karşımdaki kişinin 1-2 senede dahi hazır olacağına inancım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…