mantığım mantıklı olanı seçmiyor

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
Arkadaşlar Merhaba,

Yakın zamanda hayatıma biri girdi. Daha bir kaç hafta olmuşken evlenme teklifi aldım. Kişiliği, ahlakı, kültürü, aileler çok uygun. Saatlerce konuşabiliyoruz. Ancak bir elektrik alamıyorum. Karşımdaki insanın benden etkilendiğine şüphem yok, ancak bende bir çekim oluşmadı. Daha tanıyalı çok az oldu. İdealimdeki erkeğe çok yakın omasına rağmen ısınamadım. Sizce mantık evliliği yapsam yürür mü? Sevgi denilen şey zamanla oluşur mu?

sevgi denilen şey zamanla oluşabilir yani bende hep öyle olur zaten ama birkaç hafta evlilik gibi bir karar için uygun değil zaten. karşınızdakinin acelesi neymiş bu kadar ?

Arkadaşlar Merhaba,

Yakın zamanda hayatıma biri girdi. Daha bir kaç hafta olmuşken evlenme teklifi aldım. Kişiliği, ahlakı, kültürü, aileler çok uygun. Saatlerce konuşabiliyoruz. Ancak bir elektrik alamıyorum. Karşımdaki insanın benden etkilendiğine şüphem yok, ancak bende bir çekim oluşmadı. Daha tanıyalı çok az oldu. İdealimdeki erkeğe çok yakın omasına rağmen ısınamadım. Sizce mantık evliliği yapsam yürür mü? Sevgi denilen şey zamanla oluşur mu?

sevgı denen sey zamanla olusur ama elektrık meselesı ılk goruste olur
ha beyaz atlı prens aradıgını da sanmıyorum arama zaten ama bu kadar ılgılı bırıne ısınmadıysan
ya cok ılgısı sogutmustur ya da cıdden olmayacaktır

cunku begendıgımız bır erkek her ne kadar sevgı olusmasa da tam tanımasakta bız kadınlar cıddı dusunmesınden hoşlanırız
sen hoşlanmadıgına göre eksık bısey var

o kadar göreceli bi soru ki...
bazen çok severek yapılan bi evlilik 1 haftada bitiyor
bazende mantık ile yapılan bi evlilik sevgiyle,huzurla bi ömür sürüyor.
bunun mukayesesini siz yapmalısınız,:KK51:

Ben eşimi tanıdıkça kör kütük aşık oldum ama 2-3 haftada evlenme kararı almak çok riskli değil mi? Ya aşık olmazsan?

kesinlikle biraz daha konuşun derim..daha çok yeni ilişkiniz...bir şans verin ama..bukadar uyum çok zor bulunur...ayrıca sevgide nefrette zamanla oluşabilir..

Bence sevgi zamanla oluşur mu bunu görmek için onu tanımaya çalışın, birlikte bakit geçirin ama evlenmeyin. Mantık evliliği yaparak boşuna risk almış olacaksınız. Bekleyin ve görün. Evlilik kararını daha sonra verirsiniz. Çünkü ilişkiniz daha çok yeni

Hoşlanmadığınız kişiyle görüşmeye nasıl başladınız bilmiyorum.
Ama ben sadece saygı çerçevesinde sevişemem.
Siz belki yapabilirsiniz.

Derdim sevişmek olmasa da aynı yatağa gireceğim insandan hoşlanmam gerekir. hoşlanmadığım değil de nötr hissettiğim biri ile görüşmek normal bir durum.

Kafana yatmadıysa oyle bir adım atma
Bunun gunu, sayisi yok
Senelerce flort edip tanidim sanip ayni evde kedi kopek olup bosananda var
Ben 1 ay icerisinde tanisip evlendim mesela ama bu kadar hizli olmanin maddi acıdan ,duzen kurma acisindan sıkıntıları oldu ama geciyor
Bu bir kistas olmaz ben yaptim diye baskasida 1 ayda evlense belkide hayati cehenneme donecek , hayatinin yanlisini yapmis olacak
Yani bu isler kim ne yaptiyla olmuyor malesef kimsenin" olur dedigi,olmaz dedigi "tutmuyor herzaman keske oyle olsada bunca kadin boşanmasa :)) kader işte birazda

2 haftada körkütük aşık olmaya mı düşünüyorsun? Biraz tanımaya çalışsan aşık olamazsın ama seversin belki tanıdıkça. Çünkü bana tam böyle oldu.
Ne kadar hızlı şekilde aşık olan evlenen kişiyi tanıyorsam 2. yıldan sonra sorunlar başladı. ablam, kuzenim okul arkadaşlarım hepsi aynı oldu. Bence biraz zaman ver tanımaya çalış.

X