- Konu Sahibi pembetilki
Merhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.