Mantık boşan der, kalbim kıyamıyor..

Aslında eşiniz gerçeğin farkında.Yani,sizin onu aldatmadığınızı çok iyi biliyor.Tersi bir düşüncede olsaydı,bu sinirli adam sizi dövmekle bırakmazdı.Çoktan ev yada çocuğun düzenini falan düşünmez elinden geleni ardına bırakmazdı eminim.Gerçekten boşanacak mı acaba?Ben bundan pek emin değilim.Ama,bu durumu size eziyet edebildiği kadar kullanmaya devam edecek.Siz ne kadar dayanabilirseniz artık.
Bu aksam tum dusuncelerimi kapsayan bi yazi yazdim ona. Konusamiyoruz bari okusun dedim, ama burusturdu atti. Yoktu zaten evde yeni geldi. Bazen ben de dusunuyorum acaba bosanmaya gonlu mu yok diye ama, cok sert oldugu icin anlayamiyorum. Surundurmeye calisiyo herhalde

Tepkileri aşırı derecede abarti. Bu kadarini haketmedigimi düşünüyorum. Genel olarak sinirli bi yapisi var zaten ofkesini kontrol edemiyor.
Bilemiyorum güzel giden bir evliliginizvarsa tek sorun buysa bence eşinizi kazanmaya çalışın hem boşanırsanız aldatan kadın olarak damga yiyeceksiniz gerçek öyle olmasada öyle anlatacak etrafa suçlu siz olacaksınız.Siddet göstermesi çok büyük sorun evet ama insanın o anda gözü dönüyor inanın ekmek bıçağına kaç kere elim gitti ki ben eşime aşık değilim çok sorunlu bir evliliğimiz var🤣

Sende umarsamaz şekilde gez evin icinde ,kacan kovalanır derler,cocuk oldugu zaman bosanmayı son çare olarak görüyorum.Havali havali gez ,o dusunsun ben ne yapiyorum diye, sadece senin degil o yuva birak azda o düşünşün seni kaybetmekten o korksun

Sende umarsamaz şekilde gez evin icinde ,kacan kovalanır derler,cocuk oldugu zaman bosanmayı son çare olarak görüyorum.Havali havali gez ,o dusunsun ben ne yapiyorum diye, sadece senin degil o yuva birak azda o düşünşün seni kaybetmekten o korksun
Haklisin. Bugun suslendim de ciktim. Gerci gormedi benden once cikti ama. Aksam sacimi fonleyim. Topuklularimi giyeyim. Bakiyorum da hep cabalayan benim. Onun normalde de umrunda pek degildi. En ufak seylere küser konusmaz. Aglatir umrunda olmaz.

Back
X