- Konu Sahibi fikrifirar
icimde tam kalbimin üstünde bi tas var sanki
ne olcak benim halim kizlar
bosa koysam dolmuyo doluya koysam almiyo... hemen söyle anlatayim 1.5 yildir bi iliskim var 25 yasindayim onu arkadas olrak görüyordum o benden hoslaniyormus bende iyi biri bu zamanda seni seveni almak lazim mantigi ile bu arkadsima gönlümü actim ve zamanla isindimda hatta okadar alistimki ona cok baglandim kendime corap bile alamam o yanimda olmadan annemden babamdan yakin o bana.. hatta onu kiskaniyorum özlüyorum ona bise olmasin die hic bir seyine kiyamiyorum...
diceksinizki eee ne guzel...
artik 25 yasindayim evlenme cagimda geldi evlenelim diyo bana ama bende bisey EKSIK tarif edemiyorum.. hep baskalarinin asklarina mutluluklarina özeniyorum cok hemde.. mesala seni cok seviyorum askiimmm diyemiyorum cunku cok sevmek asik olmak farkli seyler buna eminim bu benim hissetigim sey bu degil--- 
bunu ona anlattim kavga etti benimle yanlis anladi tabi :/
ayrilsam diyorum ama ya unutamazsam bskasiyla evlenebilirmiyim en önemlisi guvenebilirmiyim asik olabilirmiyim acaba artik bn :/
onunla mutlu olamam biliyorum cunku ASK yok sadece mantik var

diceksinizki eee ne guzel...

bunu ona anlattim kavga etti benimle yanlis anladi tabi :/
ayrilsam diyorum ama ya unutamazsam bskasiyla evlenebilirmiyim en önemlisi guvenebilirmiyim asik olabilirmiyim acaba artik bn :/
onunla mutlu olamam biliyorum cunku ASK yok sadece mantik var