Mantık evlılıgı ama mutsuzum :(

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
icimde tam kalbimin üstünde bi tas var sanki :( ne olcak benim halim kizlar :( bosa koysam dolmuyo doluya koysam almiyo... hemen söyle anlatayim 1.5 yildir bi iliskim var 25 yasindayim onu arkadas olrak görüyordum o benden hoslaniyormus bende iyi biri bu zamanda seni seveni almak lazim mantigi ile bu arkadsima gönlümü actim ve zamanla isindimda hatta okadar alistimki ona cok baglandim kendime corap bile alamam o yanimda olmadan annemden babamdan yakin o bana.. hatta onu kiskaniyorum özlüyorum ona bise olmasin die hic bir seyine kiyamiyorum...

diceksinizki eee ne guzel... :( artik 25 yasindayim evlenme cagimda geldi evlenelim diyo bana ama bende bisey EKSIK tarif edemiyorum.. hep baskalarinin asklarina mutluluklarina özeniyorum cok hemde.. mesala seni cok seviyorum askiimmm diyemiyorum cunku cok sevmek asik olmak farkli seyler buna eminim bu benim hissetigim sey bu degil--- :(
bunu ona anlattim kavga etti benimle yanlis anladi tabi :/

ayrilsam diyorum ama ya unutamazsam bskasiyla evlenebilirmiyim en önemlisi guvenebilirmiyim asik olabilirmiyim acaba artik bn :/

onunla mutlu olamam biliyorum cunku ASK yok sadece mantik var :(

Aşk zaten öle bır omur suren bısey degıl kavusunca bır sure sonra yerıni başka duygulara bırakıyo.
Ama sen sımdıden onunla mutlu olamam dıye dertlenmıssın bence o kısının basını yakma evlenme belli ki sevmiyorsunda.
eger evlenırsen yakın zamanda cok mutsuzum kocamı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıye konu acabılrsın
mantık evlılıgı dıyorsunda neyın mantıgı anlayamadım :31: mutsuz olacagını dusundugun bır evlılık yapmayı dusunmek bence cok mantıksız.

Son düzenleme:
Kıskanmak ,özlemek pek mantık evliliği kriterlerinden değil farkında olmadan aşık olmayasınız?

aşk zaten öle bır omur suren bısey degıl kavusunca bır sure sonra yerıni başka duygulara bırakıyo.
Ama sen sımdıden onunla mutlu olamam dıye dertlenmıssın bence o kısının basını yakma evlenme belli ki sevmiyorsunda.
Eger evlenırsen yakın zamanda cok mutsuzum kocamı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıye konu acabılrsın
mantık evlılıgı dıyorsunda neyın mantıgı anlayamadım :31: Mutsuz olacagını dusundugun bır evlılık yapmayı dusunmek bence cok mantıksız.

zaten aslında mesele o =( ayrılmam mı hayırlısıdr yoksa devam etmelımıyım sonuna kadar bılemıyorum mutsuz olmaktan cok korkuyorum cunku evlenırde mutsuz olursam ben kendımı öldururum

cnm mutsuz olduktan sonra ha evlenmişin ha evlenmemişin sen mutsuz olursan o da mutsuz olucak bence hem kendini hem onu yakma

Sen bu kişiden baya dertlisin sanırım. Bir çok konu açtın çünkü şimdiye kadar.
Aklından ayrılık geçiyorsa iyi düşün, çünkü genelde ayrıldıktan sonra anlarsın ne kadar sevdiğini.
Ama evlenmeyi düşünemiyorsan ayrıl, onu da boşuna oyalama kendi hayatını kursun.
Çünkü çok kararsızsın. Ve en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

evet kesinlikle seni sevenle deger veren biriyle evlenmelisin amaa sırf bu yuzden degil.. o eksik şeyi bulana kadar ( her kimdeyse artık) evlenme
seni cok seviyor olabilir buyuk bir hayal kirikligida yasaya bilir ama mutsuz ve basarisiz bir evlilik kadar yıkmaz..
bende evlilik kararı alirken mantik daha on planda olmali diyenlerdenim ama evliligin icinde herseyden biraz olmali

Canım benim, bence sen bu adamı seviyorsun. Aşk yok diyorsun ya, o sana hiç şüphe, tereddüt bırakmadığı için, kaybetme korkun olmadığı için öyle sanıyorsun bence. O seni çok seviyor ya, herkes öyle sever sanıyorsun. Aynı yanılsamalar yüzünden o kadar çok iyi insanı kaybettim ki. Zaman geçince, olgunlaşınca anlıyorsun kıymetini, ama o (onlar) çok uzaklarda oluyor. Ve karşına çıkan öküzlere aşık oluyorsun, canın acıyor, kırılıyorsun, korkuyorsun, tüm bunları aşk sanıp bağlanıyorsun, daha çok kanıyorsun. Aşkı küçümsüyorsun, huzur istiyorsun, güven istiyorsun.

Tüm yazdıklarım benim görüşüm tabii, senin adına da tahmin.Bana kalırsa onu gerçekten kaybettiğinde anlarsın değer vermenin sevmenin, fedakarlığın en tutkulu aşklardan bile daha değerli olduğunu.

Ne diyor Asya "Sevgi neydi? Sevgi fedakarlıktı" Sevgi, iyilik için, fedakarlık için aşkı İlyas'ı bırakıp gidebilmekti. Umarım en kısa sürede çözersin içindeki duygu karmaşasını. Sevgiler...

Ben ortada bır ''Mantık evlılıgı'' goremedım acıkcası ...

Sevmıyorsun bellı ayrıca ayrılırsam mahfolur falan dıye de bırsey yok ...

Hayatlarınızı oyalıyorsunuz resmen ...

Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşım.Yazmadan geçemedim bence gayet hayati bir mevzu bu.
Bak arkadaşım bu evliliği gerçekleştirebilir misin bunun cevabı yine sende şöyle bir zihnini yokla o beyle bir ömür tüketebilir misin?İleride sana dokunduğunda eş olarak tahammül edebilecek misin? Bekar olduğum için soruları çok kapsamlı tutmuyorum.Yalnız şu kadarını söyleyeyim mantık evliliği yapan kimle konuştuysam hepsi pişman ve boşanmak hep aklıllarının bir köşesinde..
Evlilik gibi tüm hayatı kapsayabilecek bir kararda tek yönlü karar verilmemeli, akıl ve kalp birlikte yürümeli..
Aşk olmalı yahu kainat bile aşk ile dönüyor güneş ay'a, toprak suya,bülbül güle aşık iken iki insanın arasında aşk olmaması çok zorlaştırır hayatı..
Mantık evliliği yapan bir arkadaşım çok iyi bir arkadaşa sahibim ama bir kocam yok demişti..Bunlar size bir fikir olur inşAllah..

ah ask ah. ....Aşk cok farkli birşey. ama herkese nasip olmuyor asik olduğu erkekle evlenme.iyice düşün evlilik bu cocuk oyuncagi degol.

evlilikte sevgi olmadan olmazz, düşünüyorum da eşimi sevmesem evlilikte sorun yaşayınca da başedemezdim, her defasında onu çok sevdiğim için , daha doğrusu birbirimizi çok sevdiğimiz için üstesinden gelebiliyoruz. Seni seviyorum demek bile gelmiyormuş içinden, sevsen ona sevgini belli etmek isterdin. Ben 1 senelik evliyim ve aynı işyerinde çalışıyoruz hala çaktırmadan hayran hayran bakıyorum eşime:) Deli gibi aşık olmalısın demiyorum evlenmek için ama kalbin çarpmalı, aynı evde olmak , hayatı paylaşmak için heyecan duymalısın

Back
X