Mantık evliligi mi sevgi (alışkanlık) evliligi mi ?

Bu sorunun cevabını sizden başka kimse veremez. 27 yaş acele etmenizi gerektirecek bir yaş da değil. Tek bildiğim, iki kişi arasında kalıyorsanız o iki kişi de yeterince size göre değildir. Şansınızı üçüncüden yana deneyin

Merakımdan soruyorum , boşanmış erkekler hakkında insanlar böyle mi düşünüyor yani düzgün adam olsa karısı boşamazdı diye .
Tabi ki evet.
Bu ülkede boşanmanın ne kadar zor olduğunun herkes farkında bir kadın bir adamı boşadıysa mutlaka büyük bir şey vardır. Kadında kabahat olduğu olmuyor mu tabi oluyor ama erkeğin kabahatli olduğu durımlar %70 gibi

Daha şimdiden size yalan söyleyen biri var diğer yandan dürüst bir insan var hangisini tercih edersiniz ??!! Yaş veya eğitim durumuna bakıyorsanız önemli değil insan olsun kafalarınız uysun yeter bence.

İlkinden kesin ayrılın asla evlilik düşünmeyin ilk evliliğinde karısını mutlu etmemiş sizi mi edecek..2. Ye şans verip vermemek size kalmış..ama ilkiyle evlenmek ahmaklıktır
Boşanmış erkekler için genel olarak böyle mi düşünülüyor yani ilk eşini mutlu edememiş sorunlu kesin gibi mi? Sosyolojik açıdan merak ediyorum bunu

benim gerizekalının ailesi üzülme hiç evlenmemiş bir kızla evlendiririz seni diyorlarmış yani benim değerim düşmüş heralde ikinci el oldum kendilerini hiç kusurlu görmüyorlar bi de. Millet de sıraya girmiş oğullarını kapmak için sanki

Mutlaka bulurlar bir saf ama aklı başında birini zor bulurlar. Sen etrafa iyice bi duyursaydın neden boşandığınızı, dedikodu böyle durumlarda iyi bir şeydir

Görücü usulü tanıştığım kişi benim arkadaşım zaten. Yoksa nereden bileyim merhametini karakterini
Gorucu usulu tanistin ve surekli gorustun mu 5 yil boyunca 5 yildir ona birsey hissetsen zaten baskasiyla sevgili olmazdin. Baktin ki sevgilinle olmuyor, onuda alternatif olarak gormeye basladin bence

İ
İkiside olmaz bence. İlki sıkıntılı zaten yalan varsa herşey vardır. İkincisi yaşam tarzı gün içindeki hayat paylaşımınız iki sohbet muhabbet edecek ortak nokta kısıtlanır gibi bilemedim.

Boşanmış erkekler için genel olarak böyle mi düşünülüyor yani ilk eşini mutlu edememiş sorunlu kesin gibi mi? Sosyolojik açıdan merak ediyorum bunu
Tabii ki..çünkü kadın son ana kadar direnir,yuvası yıkılmasın diye her türlü fedakarlığı yapar..Artık dayanılmaz boyuta gelince boşanır ya da eş kişisi AA pardon evlilik bana göre değilmiş diyip ısrarla boşanmak ister,bu da olgunlaşmamış sorumluluk alamayacak biri olduğunu gösterir..

Suan ki erkek arkadasinizda hic umut gormuyorum. Adam yalanci,kumar oynuyor ve cikarlarim icin babami bile satarim diyor. Bu adamla evliligi kafanizdan silmesi icin daha ne yapmasi lazim? Ikici aday daha uygun gibi. Ona sans verin ama evlenmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Disardan iyi bir adam gibi gorunebilir ama iliski yasayinca onunda sevmeyeceginiz yonleri cikabilir. 27 yas evlenmek icin erken bir yas gunumuzde. Aceleye getirmeyin ama biran once erkek arkadasinizdan kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…