Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi şeyler hissettirmiyor konunuz. Geleceksiz gibi...ben genel olarak sordum soruyu ama benim durumumu merak eden varsa biz birkac yil once birkac kez gorusmustuk, o zaman cok uzak yerlerde yasiyorduk, boyle devam etmek mantiksiz demis devam etmek istememisti. simdi yakin yerlerde yasiyoruz, ben iletisim kurdum tekrardan gorustuk. bence muhabbetlerimiz fln gayet iyiydi, fiziksel olarak da bir cekim ve yakinlasma oldu. galiba asil sorun tarzina bakinca onu birine gercekten cok asik olacak biri olarak gomuyorum. yani hoslaniyor belli, kendi capinda ilgi de gosteriyor, ama ne kadar yakin olsak da sanki hicbir zaman benim ona gosterdigim sevgiyi bana gostermeyecek gibi hissediyorum.
Bende böyleyim maalesef
Fazla emek veremiyorum ilişkilere
Sevgimi beslemiyorsa ilgisi azalıyorsa kesiyorum
İnsanlara bakıyorum aldatılıyor dövülüyor sövülüyor devam ediyor mazoşist değilim yapamam
Bunları bırak ses yükseltiyorsa sinirli davranıyorsa bile problem benim için
İlgisini göstermiyor şımartmıyorsa beni kadın olduğumu hissettirmiyorsa isterse dünyanın en yakışıklı en karizmatik en bilmem nesi olsun giderim durmam durmadım da
Sevilmezsem yaşayamam heralde
İki kişilik yalnızlıktan kendi başıma olmak daha iyi geliyor bana
Benim yaşlarımda kadınlar panik oluyor ya tren kaçarsa ya çocuk için geç kalırsam vs
Ben o durumları takmıyorım belki ondan bu rahatlık
Çocuğum olmazsa olmaz evlenmezsem de sıkıntı değil bana
O yüzden adamların aptal aptal şeylerini çekemiyorum
Erkekler kadınlarda olan bu evlilik çocuk isteğini ve toplumun kadına yaptığı baskıyı çok güzel kullanıyor ve egolarını güçlerini kadınlar üzerinden tatmin etmeyi seviyor bu bütün dünyada böyle
Bunu bana yapmalarına izin vermiyorum
Benim gibi yalnızlık korkusu olmayanlara işlemiyor zaten
Kompleks yaptigim dogru. olaylari objektif de degerlendiremiyorum galiba. Onceki seferde tam bir iliski yasanmadi, ama yasanan olaylar beni cok uzmus ve hayalkirikligina ugratmisti. belki de o yuzden su anda yasadiklarimizi algilamakta zorluk cekiyorum. yani adam sevgisini belli edecek seyler yapsa da inandirici gelmiyor gibi bana. her dediginin ardinda farkli olumsuz bir anlam ariyorum. sanki yine ayni seyleri yapacak gibi hissediyorum.Siz biraz kompleks mi yaptınız acaba karşı tarafı? Sizin de ilginiz var onun da var? Daha önce bir ilişki yaşanmadı sadece görüşme oldu. Sizin aşığım demeniz de biraz abartı bu durumda. Adamın ilgisini de bu şekilde yüzeyselleştirmeni abartı. Bence şans verin birbirinize.
Benimde öyleBen emek veririm de emek verilecek bir ilişki olmasi lazim.
Ama dedigin gibi benim de sevgim beslenmezse kesinlikle biter.
Hayatimda hiç, ergenken bile karsiliksiz, platonik aşk beslemedim birine. Karşidan sevilmeyince, sevgi gormeyince olmaz benim icinde.
Konu sahibinin karakteri onemli aslinda burada, kendini taniyorsa...
Garip bir adam
Benim yillar once hoslandigim ama karsilik goremedigim, bir turlu aklimdan cikaramadigim bir adam vardi. Bir vesileyle tekrar iletisime gectim ve bu sefer daha olumlu bir yaklasim gordum. Bir iki bulustuk ettik, sonrasinda evine cagirdi. Hayatimin şokunu burada yasadim. Adamin evi resmen çöp ev...www.kadinlarkulubu.com
Eğer bu adam ise arkanı dön, topukların dötüne vura vura kaç kardeşlik. Adam resmen g.tümü başımı toplayan, hale yola sokan birini bulayım diyor. Ya da demiyor, yaşamaya üşeniyor belki ne bileyim. Sadece görünen pisliği dağınıklığı olsa yine tamam. Her anlamda g.tünü toplayacaksın sen bunun. Bu adam resmen işe git işten gel yan gel yat adamı. Evi sen çevirecen, çocuğa sen bakacan. Bu da ben akşama çalışıyom ama diye zırlayacak. Eve kız arkadaşım gelecek, az bi temizleyeyim, toplayayım demeyen adamdan sevgi mi göreceğini sanıyorsun?
Erkekler kadınlar kadar dert etmezki .onlar için ihtiyaçİki taraf da mantık evliliği yapsa çok fark etmezdi ama konu sahibi seviyormuş adamı. Bu durumda hiç de öyle çiçekler böcekler filan olmayacak yani evlilik. Kadın gerçek bir evlilik beklentisi içinde olacak adam damızlık gibi iyi anne olacak birini arıyor.
Benim asıl merak ettiğim insan mantıklı diye nasıl sevişecek ya biriylebeni hiç sarmadı bu iş