Mantik evliligi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.326
12.739
448
Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler

Benim annemle babam birbirlerini görmeden evlenmisler simdi sirilsiklam asiklar. Ölüyorum bitiyorum diye evlenip 1 yil olmadan bosanmaya kalkan arkadaslarim da var. Evlilikte mantik mutlaka olmali bence. Ama ayni sekilde asik olmasan bile begeniyor ve hoslaniyor olman da önemli. Eger öyleyse dogru yoldasin

Aşk her yaşta var bence ama insan yeri geliyor severek evlendiği İnsana bile tahammül edemiyor. Severek evlendiğin adam bile sevgini öldürüyor ve bu evde ne yapıyorum ben demeye başlıyorsun. Kaldı ki sevmediğin ama beni seviyor dediğin insanla ne kadar devam eder nereye gider bilemedim. Aşk evliliği yaptım ve yanlış bir evlilikti ama Emin’im mantık evliliği de ypsam yine bir kayaya çarpardım

Adam seni seviyorsa onun yanında rahatsan iyiysen gerisini dusunme sen de seversin sevmem dersin de simdi de seviyorsundur az da olsa yoksa dayanamazdin. Bence mutluluguna bak dugunune odaklan
Mutluluklar...

Bence bu tabloda şu önemli. Evlilik beraberinde cinselliği de getiriyor. Durup düşününce onunla aynı yatakta olmak çok mu tiksindiriyor seni yoksa olabilir modunda mısın. En kilit nokta orası. Bunun dışında kocaman bir aşka gerek yok, hareketleri itici değilse içini ısıtıyorsa zamanla diğerleri de gelir bence.

Yani bence zamanla sevebilirsin, artık günümüzde mantık aşktan daha ağır basıyor..

Bence olabilir duygusal boşluk yaşamam diyorsanız insan sevilme ihtiyacı hissettiği kadar sevme ihtiyacı da hissediyor çünkü

Kesinlikle konu sahibi bunu ciddi ciddi düşünmeli.

Nişanlınız size çekici gelen bir adam mı?
Sevmediğinizi söylemişsiniz ama karşı tarafın size çekici gelip gelmediğini söylememişsiniz.
Çiftler arasında mutlaka çekim olmalı diye düşünüyorum.
Eski erkek arkadaşım beni seviyordu, beğeniyordu ama ben onu hiç çekici bulmuyordum. O yüzden yol yakınken bitirdim çünkü onu dost gibi görmeye başlamıştım. Yani evlensek evlilikte cinsellik benim için zor olurdu o yüzden olmaması daha iyi oldu.

Yani bence nişanlınızı çekici buluyorsanız çok iyi ama hiç çekim yoksa hatta sizin elinizi tutsa bile tedirgin oluyorsanız bir duygularınızı tartın derim.

Son düzenleme:
Sevmedigim bir adamla kendimi ayni yatakta, onun yemegini yapip triplerini cekerken dusunemiyorum. Orta yolu buluyorsak hep sevgiden. Sevgililik donemleriyle nisanlilik evlilik donemi ayni olmuyor maalesef. İyi dusunun.

Aşk güzel bir heyecan.
Sevgi aşkın yoğunlaşmış hali.
Lakin her ikiside dozunda olduğu sürece hem güzel hem iyi.
Bu yüzden illede aşk yada illede sevgi aramak aslında koşullandırma bi nevi. Çünkü aşk bir anda oluyorsa sevgi zamanla olan birşey bu yüzden kimse kimseyi sevemez diye bir gerçek yoktur.
Mühim olan saygı ve fikir uyuşmasıdır. Anlamak ve anlaşılmak karşılıklı daha önceliklidir.

Mantık bence çok önemli zamanla alışınca seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…