- 4 Şubat 2015
- 6.326
- 12.739
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Aşk her yaşta var bence ama insan yeri geliyor severek evlendiği İnsana bile tahammül edemiyor. Severek evlendiğin adam bile sevgini öldürüyor ve bu evde ne yapıyorum ben demeye başlıyorsun. Kaldı ki sevmediğin ama beni seviyor dediğin insanla ne kadar devam eder nereye gider bilemedim. Aşk evliliği yaptım ve yanlış bir evlilikti ama Emin’im mantık evliliği de ypsam yine bir kayaya çarpardımKızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
Yani bence zamanla sevebilirsin, artık günümüzde mantık aşktan daha ağır basıyor..Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
Bence olabilir duygusal boşluk yaşamam diyorsanız insan sevilme ihtiyacı hissettiği kadar sevme ihtiyacı da hissediyor çünküKızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
Kesinlikle konu sahibi bunu ciddi ciddi düşünmeli.Bence bu tabloda şu önemli. Evlilik beraberinde cinselliği de getiriyor. Durup düşününce onunla aynı yatakta olmak çok mu tiksindiriyor seni yoksa olabilir modunda mısın. En kilit nokta orası. Bunun dışında kocaman bir aşka gerek yok, hareketleri itici değilse içini ısıtıyorsa zamanla diğerleri de gelir bence.
Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
Sevmedigim bir adamla kendimi ayni yatakta, onun yemegini yapip triplerini cekerken dusunemiyorum. Orta yolu buluyorsak hep sevgiden. Sevgililik donemleriyle nisanlilik evlilik donemi ayni olmuyor maalesef. İyi dusunun.Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?