- 24 Mart 2017
- 323
- 608
- 103
- 45
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Eğer size itici gelmiyorsa. Birlikte yapmaktan keyif aldığınız ortak zevkleriniz varsa. Rahatça uzun uzun muhabbet edebiliyorsanız. O kişi size gerçekten değer veriyor ve bunu hissettiriyorsa olur bu işKızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
[/QUOTE olmazz maalesef sevmeniz lazım ki geçireceğiniz zor günlerde destek olabilmeniz lazım bu da sevmediğiniz bir insana karşı olmuyor bir saatten sonra göze batıyo çorabını fırlatıp atsa severek alıp kirliyemi atarsınız yoksa bi ton laf söylermisiniz bunları şimdiden iyi düşünün trk taraflıı ilişkiler hrr zaman zor yürür benimde geçti başımdan evlilik direğinden döndüm çok düşündüm çok tarttım biçtim ama yok maalesef. Evlrnmek için evlenmek istiyormuşunuz gibime geldi bu cezayı asla kendinize vermeyin brkar kalın bekar ölün daha iyi
Kendinize biraz zaman tanısaydınız, birlikte vakit geçirseydiniz...Neden hemen evlilik düşündünüz ki?Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
Ben buradan senin için ısınmış gibi hissettim.Kendini aynı yatakda düşünebiliosan cinsel anlamda seversinde sayarsında aşıkta olursun.Ama düşünemiosan hiç uğraşma onada sanada yazık.Ama diorum ya bence sen hoşlanmışdın.Mutluluklar:)Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?