Mantık hatası

Benim hatıra kutumun içinde her cins eşya var. Hepsi farklı kişilerden kalma. Mesela ben de "plastik bir top saklıyorum kağıtların Arasında" desem mantık hatası olmaz. Çünkü plastik top ve kağıtlar aynı kişiye ait değil. Mektubu kayınçosu yazmıştır ama çiçek hatuna aittir.

Ek olarak, çok dert annecim.

Oğlum 8 yaşında

Klipleri izleyip mantık hatası buluyor

İşte sağ elindeki birşey sol eline geçiyor sağ eline lokanta döküp sol elini sürüyor vs vs diye

Ayakkabısı değişiyor kızın saçı bir öyle bir böyle oluyor şeklinde

O mu yaşının çocuğu değil sen mi

Olay olmadan önce almıştır çiçeği içinden zamanı gelincede mektupları ve her şeyi atmıştır ya da mektupları atarken içinden çiçeği alıp öyle atmıştır

mektuplar ona ait degil ki kendisine ait sonucta sevgilisi yazmis vermis onun yani ve cicek de sevgiliye ait yani ona verilmis zamaninda sevgilinin

Yaşımı nereden biliorsnz?

Sarkinin basinda 'kara haber tez duyulur, unutsun beni demissin..bende kalan resimleri mektuplari istemissin' diyor. Sevgilisi mektuplari geri istiyor, yani haliyle hepsini geri vermesi gerek. Mektuplarin arasinda bir cicek buluyor, mektuplari geri gondermek zorunda oldugu icinde cicek onda kalsin istiyor. Sonucta mektuplar ona ait degil. Mantik hatasi yok yani. Ha illa mantik hatasi aricam diyorsan domates biber patlican sarkisini dinle yani o sarkinin sirrini ben bu yasima kadar cozemedim

bu guzel. bi açıklama olmuş

Şöyle açıklayabiliriz canım, adam mektupların arasinda cicek bulmus ve onu saklamaya baslamis. Onceden sakladigi bir sey degil bulmus ve sonra saklamaya baslamis. Bu arada kafan cok guzelmis:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…