- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Yaşımı nereden biliorsnz?Oğlum 8 yaşında
Klipleri izleyip mantık hatası buluyor
İşte sağ elindeki birşey sol eline geçiyor sağ eline lokanta döküp sol elini sürüyor vs vs diye
Ayakkabısı değişiyor kızın saçı bir öyle bir böyle oluyor şeklinde
O mu yaşının çocuğu değil sen mi
Belkide her sevgilisine ait birşey saklıyor orada. 1. nin mektupları, bunun çiçeğiniAma neden başkasına ait mektupların arasında o çiçeği saklasın? Bunu yalnızca Barış Manço’dan mı öğrenebiliriz yani?
Barış Manço’nun can bedenden çıkmayınca adlı şarkısında şu dizeler var ‘kurumuş bir çiçek buldum mektupların arasında, bir tek onu saklıyorum onu da çok görme bana’
Şimdi sadece çiçek sakladığını söylüyor ama mektupların arasında buluyor. Burada bir mantık hatası yok mu sizce de? Mektupları saklamasa mektupların arasında bulamaz öyle değil mi?
5 dkdir gülüyorum ya bu ne Allah askina bittim bittim Allah da sizi güldürsün
bu guzel. bi açıklama olmuşSarkinin basinda 'kara haber tez duyulur, unutsun beni demissin..bende kalan resimleri mektuplari istemissin' diyor. Sevgilisi mektuplari geri istiyor, yani haliyle hepsini geri vermesi gerek. Mektuplarin arasinda bir cicek buluyor, mektuplari geri gondermek zorunda oldugu icinde cicek onda kalsin istiyor. Sonucta mektuplar ona ait degil. Mantik hatasi yok yani. Ha illa mantik hatasi aricam diyorsan domates biber patlican sarkisini dinle yani o sarkinin sirrini ben bu yasima kadar cozemedim
Tişikkir idirim, yini ildim :):):):)Şöyle açıklayabiliriz canım, adam mektupların arasinda cicek bulmus ve onu saklamaya baslamis. Onceden sakladigi bir sey degil bulmus ve sonra saklamaya baslamis. Bu arada kafan cok guzelmis:))
Belki de büyük dertlerimi bunları düşünerek basıtırıyorumAllahım bu kadar dertsiz olayım amin
Birazdan burası karışır. Espri anlayışı olmayanlar konuyu çok farklı yerlere çekecekler gibi bir his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?