Mantık mı ? Kalp mi ? Akıl verin ne olur

govent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
24
0
86
45
Kayseri
lütfen yardım edin

benimle aynı işyerinde çalışan birisi vardı gelip benden hoşlandığını görüşmek istediğini söyledi bende msn de görüşmeyi kabul ettim. Ama ilgisi fazla olduğu için beklenti yaratmak istemedim ve bir iki gün sonra arkadaş kalalım dedim... Sonrasında bazı preblemler oldu , bana tavır yaptı ve bende görüşmeyi kestim.. Yaz tatilinde ev arkadaşım beni birisiyle tanıştırdı başlarda pek istememiştim ama nasıl olduysa ona aşık oldum ama bana göre olmadığını da biliyorum.. Başka bi şehirde , dersenade çalışıyor . bana gerekli değeri vermiyor mantığım yanlış yaptın diyor ama kalbim dinlemiyor.. Ve bu arada önceki arkadaşımla tekrar görüşmeye başladım bana çok değer veriyor aynı okulda çalışıyoruz... Şimdi keşke onu reddetmeseydim , keşke bi şansımız olsaydı diyorum...Bana kimsenin onun kadar değer vermeyeceğini biliyorum.... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten hep böle olur seni seveni sen sevmessin senin sevdiğin sana değer vermes zamana bırakmaktan başka şansın yok bence çünkü böle bi aşamada sağlıklı karar veremeyebilirsin birazcık kendine zaman ver kendine zaman ayır zaten olucak şey olur

Eğer mantığımı dinleyebilsem sorun kalmayacak.... Ama hata yaptım biliyorum ve bu hatadan geri dönemiyorum...

hakkında hayırlısı olsun ama kaderinde ne varsa neticede o olacak yane hangisi varsa o olur

İşte ben kaderimi kontrol etmek istiyorum ama olmuyor... Bana kimse onu kadar değer vermeyeceğini hakettiğimi bulamayacağımı biliyorum... Mantığım hata yaptın diyor..Ama olmuyor

Çok açıklayıcı bir anlatım olmuş"lütfen yardım".

benimle aynı işyerinde çalışan birisi vardı gelip benden hoşlandığını görüşmek istediğini söyledi bende msn de görüşmeyi kabul ettim. Ama ilgisi fazla olduğu için beklenti yaratmak istemedim ve bir iki gün sonra arkadaş kalalım dedim... Sonrasında bazı preblemler oldu , bana tavır yaptı ve bende görüşmeyi kestim.. Yaz tatilinde ev arkadaşım beni birisiyle tanıştırdı.. kendime uygun olmadığı için reddettim , sadece arkadaşça görüşüyorduk ama nasıl olduysa ona aşık oldum ama bana göre olmadığını da biliyorum.. Ben öğretmenim o ise Başka bi şehirde , dersenade çalışıyor . bana gerekli değeri vermiyor mantığım yanlış yaptın diyor ama kalbim dinlemiyor.. Ve bu arada önceki arkadaşımla tekrar görüşmeye başladım... Bana evinden uzak kaldığı için yanlış hissettiğini söyledi... Arkadaşça görüşmeye başladık ama şimdi bana karşı duygularının devam ettiğini öğrendim , bana çok değer veriyor aynı okulda çalışıyoruz... Şimdi keşke onu reddetmeseydim , keşke bi şansımız olsaydı diyorum...Bana kimsenin onun kadar değer vermeyeceğini biliyorum.... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
illa ikisinden biriyle olman gerekiyor mu :uhm:
birini gönlün istememiş birini mantığın kabul etmiyor
o zaman 3. seçenek diğer yerimseniben

kaçan kovalanır hesabı olmuş seninki ilkini istememenin nedeni bence onun sana herşeyi sunması ve senin onu elde etmek için hiç bir şey yapmaman diğeri içinde muhtemelen uğraşmışsındır ama işte bazı gerçekler zamanla ortaya çıkıyo keşke ilkiyle biraz daha görüşseydin ama en iisi ikisine de boşver olan olmuş

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.ama siz bi başkasına aşık olduğunuzu bir diğerinininde size çok değer verdiğini ve onu kaybetmiş olmaktan üzüntü duyduğunuzu söylüyorsunuz.siz bir ilişkim olsunda nasıl olursa olsun gibi davranıyorsunuz.bence oluruna bırakın.şayet çok hoşlanıyor ve mantık evliliği yapmak istiyorum diyorsanız hazır işyerinizdeymiş o şahıs,samimi davranabilirsiniz..

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... mantığım yanlış yaptın diyor ama bu yanlıştan dönemiyorum keşke ilk söylediğinde hemen karar vermeseydim... keşke daha önce tanımaya başlasaydım

Anladığım kadarıyla şuan zaten aklında mantığında iş arkadaşını istiyor
Bunun ayıbı falan olmaz eğer ilişkiyi istemiyorsan devam etmek istemediğini söylersin.
kaydirigubbakcemile2

işte işyerimde olanı başta reddetmiştim mantığıma uygun birisi... şu an onu seviyorum diyemem ama sevgi olabilirdi keşke daha önce tanımaya başlasaydım...:1no2::1no2::1no2::1no2:

Anladığım kadarıyla şuan zaten aklında mantığında iş arkadaşını istiyor
Bunun ayıbı falan olmaz eğer ilişkiyi istemiyorsan devam etmek istemediğini söylersin.
kaydirigubbakcemile2

işyerindeki ile şuan sadece arkadaş olarak görüşüyoruz ama bana karşı ilgisi sürüyormuş.. daha önce tanımaya başlasam aramızda sevgi olabilirdi.. ama yanlış kişiyi tercih ettim insan kimin ne kadar değer vereceğini bilemiyor.. vaz geçmek istiyorum hata olduğunu biliyorum ama gönül ferman dinlemiyor...:1no2::1no2::1no2:

şuan bence herşeyi akışına bırak,içinden geldiği gibi davran her iki kişiyede...acelen yoksa eğer yaşayacakların seni yönlendirecektir kuşkun olmasın...belkide yeni biri çıkar karşına...gönül işlerine kimsenin aklı yetmez,çünkü hayatın nerde ne gösterdiği belli değil...yerimseniben

Son düzenleme:
yani ilk reddettiğin adamla beraber mi olmak istiyorsun? sonuç bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…