• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantikli bir akil verin lutfen...

beceriksizhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
3
0
1
36
burayi uzun zamandir takip ediyorum. mantikli bir cozum bulmaniz umuduyla kayit oldum... sorun esim daha dogrusu esimin vara yoga kusmeleri.
2 yillik evliyim esimle aramizda buyuk sorunlar yok, o beni seviyor bende onu seviyorum ama en kucuk seylere bile suratini asip trip atiyor. bende baslarda gormemezlikten geldim. sonralari baktim bitmio sorun ne die oturup konusmaya calistim, bir daha yapmamasi icin tehdit bile ettim ama olmuyor,bir cozum bulamiyorum.... kuslukleri uzun surmuyor maksimum 1 gun suratini asiyor...
su andaki sorunum ise 5 gun once canimi sikti trip attim soguk davraniyorum ama beyfendi neyin var diyecegi yerine oda bana kustu kus kus oturuyoruz 5 gundur.
bi akil verin nasil yapacagim. hic yere 5 gundur zaruri olmadigi surece konusmuyoruz... ne yapmaliyim,bu kusme olayindan nasil vazgecirebilirim... simdiden tesekkur ederim.

E aynısını siz de yapıyorsunuz,
Olay eşinizin küsmesi değil,siz küsünce ilgilenmemesi
Adam işi biliyor,küsenle trip atanla ilgilenilmez,

haklisiniz galiba ama ben kolay kolay trip atip kusmezdim ama huyundan biktigim icin yaptim. birde boyle deneyeyim dedim ama o da olmadi galiba kus kus oturuyoruz simdi...

Aslında küsmek yerine ' bak sende beni kırdın ama ben sana küsmüyorum, konuşarak halletmeye çalışıyorum, sende böyle yaparsan sorun yaşamayız ' deseydiniz, belki sizi anlayabilirdi. Bir süre daha bekleyin olmazsa, bir şey sorma bahanesi ile barışırsınız.

yaa oo konusmayi yaptim anlastik kusmeyecegim dedi. sonralari trip attiginda nie kusuosun diyince inkar etti ama surat 5 karis oturdu. suanda zorunlu kaldikca konusuyoruz tribik tribik ama bu huyundan biktim aynisini yaptim oda isey yaramadi... hic bisey yokmus gibi konusmaya baslasam eminim oda baslar ama bu kusmeleri yoruyor artik. neye kustugunu gunler sonra laf arasinda ogreniyorum.

Back
X