- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
-
İşte sakin olamıyorum. Çünkü neredeyse 1 seneyi geçiyor kendimle savaşıyorum resmen bir senedir. Yoruluyorum.Sakın olmaya çalışacaksınız .olay daha yeni galiba. Unutulur.insan neleri unutmuyor ki.
Hayatında biri varken yani unutmuştur. İşte düşünmek istemiyorum sadece duygularım bazen o kadar ağır basıyor ki mantığım tamamen geride kalıyor. Tabikide var kızdığım çok var hemde onunla ilgili mutlu oldugum anlar bile silindi zaten hafızamdan beni üzdüğü çok şey var. Bide yaklaşık 2 seneye yakın bir birlikteliğimiz vardı kimseyle öyle onun gibi olmadı sanırım alışkanlıktan dolayıda böyle oluyor. Umarım öyle olur..O sizi unutmuş . hayatında biri olduğuna gore. Siz niye onu düşünüyorsunuz . olumsuz taraflarını düşünün.sizi uzdugu,kuzdirdigi hicbisey olmadı mı,onları düşünün.umarım karşınıza size değer veren biri çabucak çıkar.
İşte çevremde böyle bana değerleri olduğumu hatırlatacak pek kimseler yok. Bende kendimi çok kolay sevebilen biri değilim. İrademe sahip çıkamıyorum çünkü bu olayda bile kestirip atmam lazımken kendimi kontrol edemiyorum.Unutmanin en kolay yolu ondan cok kendine deger vermek
Ona olan sevginden cok kendini sevmektir
Takip etmiyorum aslında edemiyorum demek daha dogru çünkü beni engelledi. Resim falan telefon sildim zaten onunla ilgili seyleri. Ama bazen profillerine bakıyorum ama öylesine.Sosyal hesaplarını takip ediyorsanız bırakın.resim telefon msj ne varsa silin ve kendinize ugrasacak birsey bulun.
aslında bi yandan haklısınız çünkü kendime bakma yapma etme dedikçe sanki daha çok eğilim gösteriyorum..Unutmayacaksınız ki. Ama zaman geçtikçe duygularınız azalacak ve hiç birşey hissetmeyeceksiniz.
Size kontrol etmeyin, düşünmeyin demeyeceğim. Sadece zamana bırakın, zaman en iyi öğretmen... Siz sadece yeni ortamlara girmeye çalışın, hoşlandığınız hobi kurslarına gidin veya spora başlayın. Yeni arkadaşlar edinin. Zamanı geldiğinde o şahıs a karşı duygularınız nötr olacaktır zaten. Ne demişler zaman herşeyin ilacıdır
teşekkürler..Bir şeyi ne kadar unutmaya çalışırsan o kadar çok hatırlarsın. Unutup unutmamayı umursamayıp gündelik hayatına dön bakalım. Kendine seveceğin yeni uğraşlar edin. Her zamanki ortamını değişmek bile işe yarayabilir.
Tatile girmeden önce uzun süredir devam ettiğim dil kursum vardı sonra baska bi kursa daha gitmiştim aslında onlara giderken daha iyiydim suan hep evdeyim gidecek bi yerde yok üniversite okuyorum zaten.. Tatil bitince tekrar kursa gidecegim..Cok guzel ucretsiz kurslar var. Tatil sezonu biter bitmez mutlaka birini secip kaydolun. Devamsizlik yapmamayi hedefleyin. Bir de imkaniniz varsa biraz uzun bir tatil yapin. Tura cikabilirsiniz mesela.
aslında bi yandan haklısınız çünkü kendime bakma yapma etme dedikçe sanki daha çok eğilim gösteriyorum..
İşte çevremde böyle bana değerleri olduğumu hatırlatacak pek kimseler yok. Bende kendimi çok kolay sevebilen biri değilim. İrademe sahip çıkamıyorum çünkü bu olayda bile kestirip atmam lazımken kendimi kontrol edemiyorum.
Deneyeceğim..Bende aynı süreçlerdeyim.
İnanın en iyisi spor spor spor. Spor mutluluk getiriyor.
Spor yapan insanların yapmayanlara oranla depresyon ve bir çok hastalıklardan daha iyi bir şekilde korunduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Tabii bunların yanısıra, zihnimizin spor yaparken kazandığımız motivasyon ve bedenimizin kazandığı direnç ve dengeyi de unutmamak gerekiyor. Bu çizgiyi takip ettiğimizde ise spor yapmak bizi neden mutlu eder sorusuna verilecek ilk cevap “dopamin miktarını arttırdığından dolayı” olacaktır.
Umarım kurtulurum..Kendine yogunlas yazdigin su huylarindan kurtul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?