Mantıklı davranamıyorum. Ne yapacağım?

Unutmak istiyorum. Mantığımla düşününce unutmak için o kadar sebep var ki. Tam anlamıyla unutulacak bir adam o hatırlanmaya bile değmeyen birisi. Ama işin içine duygularım girince herşey rezil oluyor nerede mantıklı düşüncelerim hepsi uçuyor. Bir türlü mantığımı öne geçiremiyorum. Ne yapacağım ben bu hep böyle mi gidecek hep ikilemdeyim çok yoruldum. Zaten hayatında da biri var bu unutmak için baş sebeplerden. Siz nasıl unuttunuz kendimi nasıl kontrol edeceğim? Nerde ne yapmış üzgün mü mutlu mu kontrol edip düşünmeden edemiyorum hep duygularım yüzünden.

Hayatınızdaki insanı sevdiğinize emin misiniz?

Zaman herşeyin ilacı
ama sende onu sürekli düşünmek, profiline bakmak yerine kendini oyalayacak şeyler bulmalısın bence
Hickimse vazgeçilmez değildir.
Hem onu seni unutmuş başkasıyla olduğuna göre.

:olamaz:Ha
Ya çok yanlış anlaşılma oldu. Hayatımda kimse yok benim sevgilimle ayrıldığımızdan beri. 1 seneyide geçiyor. Onun hayatında biri var ben onu dediniz sandım yanındakini seviyor mu diye..
hah şimdi oldu.. Ben yanlış okumuşum çok özür diliyorum:olamaz:

Hayatında biri varsa zaten siz tamamen bitmişsiniz demektir.. Zamana bırakıp unutmaya çalışacaksınız, bakmayın yakışıyorlar mı yakışmıyorlar mı önemli değil artık.. Kolay gelsin

Unutmak istiyorum. Mantığımla düşününce unutmak için o kadar sebep var ki. Tam anlamıyla unutulacak bir adam o hatırlanmaya bile değmeyen birisi. Ama işin içine duygularım girince herşey rezil oluyor nerede mantıklı düşüncelerim hepsi uçuyor. Bir türlü mantığımı öne geçiremiyorum. Ne yapacağım ben bu hep böyle mi gidecek hep ikilemdeyim çok yoruldum. Zaten hayatında da biri var bu unutmak için baş sebeplerden. Siz nasıl unuttunuz kendimi nasıl kontrol edeceğim? Nerde ne yapmış üzgün mü mutlu mu kontrol edip düşünmeden edemiyorum hep duygularım yüzünden.

Bende aynı seyleri yasadım çok derinden sarsıldım ama şimdi dimdik ayaktayım böyle düşünme kendine herzaman değerlerin en büyüğünü ver gerçek yüzünü gördüğün insanlara ihtiyaç duyuyormuş hissetme kendini hiçbirzaman

:olamaz:Ha

hah şimdi oldu.. Ben yanlış okumuşum çok özür diliyorum:olamaz:

Hayatında biri varsa zaten siz tamamen bitmişsiniz demektir.. Zamana bırakıp unutmaya çalışacaksınız, bakmayın yakışıyorlar mı yakışmıyorlar mı önemli değil artık.. Kolay gelsin
Bunu söylemeliyim yakışmıyorlar ciddi anlamda yani bu kıskandımda yakışmıyolar demek değil kız sönük kalmış yanında:KK70:sanki aceleyle birini bulmuş gibu:KK48:

Back
X