Mantıklı düşünemez oldum, ne olur bi yardım edin. :'((

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
İyi geceler hanımlar.. Size ne zamandan beri danışmayı düşünüyordum bu konu hakkında ama ne yazıkki bu şekilde değil.. Nereden başlasam bilemiyorum ama giriş yapıyorum, aşığım.. Umutsuzca, deli gibi, imkansıza aşığım.. Abimin çok yakın bir arkadaşına aşığım. Ama öyle ki, ne bunu söyleyebileceğim bir samimiyetimiz oldu, ne de ondan karşılık alacak bir ortamım.. Hayaliyle yaşadım hep.. Bir adım atmalı mıyım acaba diye düşünürdüm ki az önce biriyle yeni yeni görüşmeye başladığını öğrendim. Öyle canım yanıyor ki tarif edemem.. Yapacak hiçbir şeyim yok aslıda ama bir yanım da diyor ki söylersem hiçbir şey kaybetmem. En kötü ihtimalle reddeder.. Ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Bi yardım edin, fikir verin ne olursunuz.. :'(

zor bi durum,kaç yaşındasın bilmiyorum,ama abinin arkadaşı sırf abine ters düşmesin diye sana yan gözle bile bakmaz,,, evlenecek yaşlardaysan hani ciddi düşünüyorum gibisinden bişeyler istediğiniz gibi gelişebilir ama sırf sevgili olarak biraz sıkıntı yaratır bu durum...zaten o da başkasıyla görüşmeye başlamış ama yinede herşeye rağmen ilgini belli edebilirsin ona,belki karşılık verir...yolun açık olsun...

22 yaşındayım. Ben ciddi düşünüyorum, ki zaten o da öyle bir insan. Dediğiniz gibi abim arada olduğu için hiçbir zaman dikkatini çekemedim ama ilk gördüğümden beri aşığım ya

ortada abın olduğu ıcın sana o gozle pek bakmaz ama hıc bıesey kaybetmezsın en fazla hayır der belki senın onu da abı olarak gorduğunu dusunuyordur

Yaşınız kaç ?
Açılırsanız abinizin tepkisi ne olur ?

Yaşım 22. Açılırsam abimin tepkisi ne olur bilmiyorum, öğrenmez diye umuyorum zaten. Cevabı ne olursa olsun gidip de abime anlatacak kadar boş biri olmadığını düşünüyorum. Ama bi kez onunla ilgili annemle konuşurken abim duymuştu. Pek ciddiye almadı, sadece onu hoş buluyorum falan sandı. Ama yorumu; şaka bir yana ama öyle bir şey olsa, çıkıp karşıma biz birbirimizi seviyoruz deseniz çok mutlu olurum ona çok güveniyorum demişti. Tabi benim karşılıksız aşkımla pek ilgisi yok bu yorumun..

ortada abın olduğu ıcın sana o gozle pek bakmaz ama hıc bıesey kaybetmezsın en fazla hayır der belki senın onu da abı olarak gorduğunu dusunuyordur

Aptal işte anlasa bi.. Deli gibi aşığım. Zaten hayır demesi kesin gibi bir şey ama belki düşünür, o gözle bakar diye istiyorum söylemeyi.

Bence çok şanslısın anlayışlı bi annen ve abin var anladığım kadarıyla
Annenle paylaşmışsın,abinle de paylaşabilirsin gibi geldi bana
Eğer öyle bi imkanın varsa abinle de paylaş,o senden daha iyi tanır arkadaşını
Ayrıca açılsam abime söylemez diyosun dediğin gibi gerçekten boş değil o zaman
Açıl istersen ne kaybedersin ama ilişkisi varken açılma

22 yaşındayım. Ben ciddi düşünüyorum, ki zaten o da öyle bir insan. Dediğiniz gibi abim arada olduğu için hiçbir zaman dikkatini çekemedim ama ilk gördüğümden beri aşığım ya
ama şöyle bi durum var, ben de o yaşlardayken abimin bi arkadaşı bana aşıktı, abimin düğünüden sonra artık bana açıldı ama benim sevgilim vardı tabi oldugunu bilmiyodu...bana dediği seninle ciddi düşünüyorum başka türlü olsa bakamazdım olmuştu... yani sana karşı bişiler hissetse ve karşılıklı olsa ciddiyeti nedeniyle abine açılabilirsiniz... o yüzden belli et dedim, belki o da senden hoşlanıyodur.

Evet annem, teyzelerim herkesle paylaştım.. Tutamam ben bu tarz şeyleri pek içimde.. Abimle açık açık paylaşamam, çok utanırım ne kadar anlayışlı olsa da. Yaşadığı şey bi ilişki mi, ne kadar ciddi falan hiçbir şey bilmiyorum ama içimde tutmak istemiyorum. Bilemiyorum ki kafam öylesine karışık..

Hoşlanıyor mu bilemem ama aslında onun da bana bakışını yakalamıştım en son gördüğümde. Zaten ondan sonra cesaretlenmiştim ama işte şu son haberi almasaydım..

Hoşlanıyor mu bilemem ama aslında onun da bana bakışını yakalamıştım en son gördüğümde. Zaten ondan sonra cesaretlenmiştim ama işte şu son haberi almasaydım..

sen şöyle bi yem at,face de filan ekle belki o da sana karşı boş diildir, inşallah aşkına karşılık görürsün cnm...

Canımm..kıyamam ben sana..yorumları okudum..ben olsam ne yapardım diye düşündümm..
Öncelikle telefon numarası falan var mı sende? Varsa eğer ben olsam mesaj atardım nasılsın göremedim seni uzun zamandır gibi yani muhabbetiniz nasıldır bilmiyorum ama..Yada facesi varsaeğer faceden atardım..Direk olarak söylemesemde belli ederdim ona karşı bişiyler hissettiğimi..Sonradan keşke diyeblicen bişiyi hiç erteleme bence..
Hem belki oda bişiyler hissediyodur..İmkansız gibi bişiy demişssin ama niye imkansız olsun..bi mubabbeti kur önce sen sonra gerisi gelir diye düşünüyorum.

ben olsam abime soylerdim sonuçta evlenecek yaştasın , abinin arkadşaı sonuçta onu en iyi tanıyan insan , abin bu olaya yön verebilecek tek insan bence...

Canım teşekkür ederim yorumun benim için önemliydi.. Muhabbetimiz ne yazıkki pek yok. Yani yüzyüzeyken gayet güzel konuşup sohbet ediyoruz ama o kadar işte.. Numarası yok. Facede bile eklememiştim aptal gibi.. Ama ekleyebilirim, o bile dikkatini çeker diye düşünüyorum. Görüşmeyeli epey zaman oldu ve ben şimdi eklersem ne alaka der diye düşünmüştüm ama zaten ben de anlamasını istiyorum.

ben olsam abime soylerdim sonuçta evlenecek yaştasın , abinin arkadşaı sonuçta onu en iyi tanıyan insan , abin bu olaya yön verebilecek tek insan bence...

Tamam abim çok anlayışlıdır falan ama böyle açıkça da söyleyemem ki. Ayrıca belirtmiştim, durumları nasıl bilmiyorum ama görüşmeye başladığı biri varmış. Şimdi ben abime oturup ona ne hissettiğimi ayrıntılı anlatsam bile kestirip atar sırf bu yüzden. (

Yaaaa canım kaybedecek hiç birşeyin yok söyle , ima et.
O belki abin arada diye çekiniyordur.

bence abine bahsetmesen çünkü bunun bir adı olacak mı olmayack mı :26: sen abinin arkadaşıyla abin dışında ortak bi arkadaş yok mu ki ne biliyim aracı şart gibi ya da arkadaşların dediği gibi faceden filen adım at hayırlıysa olsun kalbinin sesini dinle mantıklı ve sağlıklı kararlar hangisi sana göreyse bi adım atmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…