- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi bilmiyorummm
- #1.421
esının o kızla aralarında bırsey olmus mu ?
ve esının aılesı yokmu anlatsan durumunu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esının o kızla aralarında bırsey olmus mu ?
daha birkaç sayfa önce markete gittik herşeyi aldık çok mutluyum diyorsunuz şimdi de pilav ve mercimek çorbası yemekten gına geldi diyorsunuz,bu çocukların bezini kim alıyor mamasını kim alıyor ben bunu anlamadım...madem böyle sıkıntılar çekiyorsunuz ki maddi sıkıntı bu bayanla oluşmuş bişey değildir (size müzik kutusu,çerçeve alırken çocukların sütü maması ekmek varmıydı evde??) neden 2.çocuğu yapıyorsunuz çocukların günahına giriyorsunuz???herşeyi ne güzel eşinize söylüyorsunuz madem bizim sıkıntımız var 2.çocuğu sonra düşünelim demediniz??bakın bir bayan benim ailem orada tanınmış kişiler yardımcı olayım her konuda aramızda kalır diyor neden yardımı çeviriyorsunuz??belki ailesi evde yapabileceğiniz işlerde yardımcı olurdu??bu işler yalnızca ağlamakla çocuklara hüzünle bakmakla olmuyor biraz silkelenin sizde de hata var aslında var olan yanlışlara göz yummuşsunuz şimdi başkası yüzünden diyorsunuz??bir erkek eve bakmıyorsa büyük bir suç....şimdi ağlama değil silkelenme herkese karşı ayağa kalkma zamanı eğer çocuklarınızı gerçekten düşünüyorsanız....eşiniz kadar size de kızdım
o babana da ne diyeyim ki ben, memurken çalışırken çocuk başına sen de dahil çocuk yardımı alırken iyiydi devletten, o babanın aldığı emekli maaşında bile senin geçmiş hakkın var yahu. her ay başı koşa koşa bankaya gidiyor ama maaşını çekmeye. o zaman hakkını versin. deli olacağım kime nasıl saracağımı şaşırdım, bir babana ayar oluyorum bir kaynanana vs.
çocuklarının hakkını yedirtme güzelim kimseye git o kocana nafaka davasını aç devlet alsın madem sen alaqmıyosun evinin rızkını kocandan, rezil kepaze olsun, gidip devletten yardım iste o baban da utansın, pek kıymetli emekli polis kızını yardım almaya göndermiş desinler de utansın baban da deli olacağım
o babana da ne diyeyim ki ben, memurken çalışırken çocuk başına sen de dahil çocuk yardımı alırken iyiydi devletten, o babanın aldığı emekli maaşında bile senin geçmiş hakkın var yahu. her ay başı koşa koşa bankaya gidiyor ama maaşını çekmeye. o zaman hakkını versin. deli olacağım kime nasıl saracağımı şaşırdım, bir babana ayar oluyorum bir kaynanana vs.
çocuklarının hakkını yedirtme güzelim kimseye git o kocana nafaka davasını aç devlet alsın madem sen alaqmıyosun evinin rızkını kocandan, rezil kepaze olsun, gidip devletten yardım iste o baban da utansın, pek kıymetli emekli polis kızını yardım almaya göndermiş desinler de utansın baban da deli olacağım
kesinlikle aramızda kalacağından emin olabilirdi evet, ailem tanınmış kişilerdir orada iş arıyosa yardımcı da olurlardı ama kabul etmedi bende ısrar etmek istemedim belkide utandı bilemem ama eğer öyleyse bu durumda utanılacak en son kişisin bilgin olsun...
daha birkaç sayfa önce markete gittik herşeyi aldık çok mutluyum diyorsunuz şimdi de pilav ve mercimek çorbası yemekten gına geldi diyorsunuz,bu çocukların bezini kim alıyor mamasını kim alıyor ben bunu anlamadım...madem böyle sıkıntılar çekiyorsunuz ki maddi sıkıntı bu bayanla oluşmuş bişey değildir (size müzik kutusu,çerçeve alırken çocukların sütü maması ekmek varmıydı evde??) neden 2.çocuğu yapıyorsunuz çocukların günahına giriyorsunuz???herşeyi ne güzel eşinize söylüyorsunuz madem bizim sıkıntımız var 2.çocuğu sonra düşünelim demediniz??bakın bir bayan benim ailem orada tanınmış kişiler yardımcı olayım her konuda aramızda kalır diyor neden yardımı çeviriyorsunuz??belki ailesi evde yapabileceğiniz işlerde yardımcı olurdu??bu işler yalnızca ağlamakla çocuklara hüzünle bakmakla olmuyor biraz silkelenin sizde de hata var aslında var olan yanlışlara göz yummuşsunuz şimdi başkası yüzünden diyorsunuz??bir erkek eve bakmıyorsa büyük bir suç....şimdi ağlama değil silkelenme herkese karşı ayağa kalkma zamanı eğer çocuklarınızı gerçekten düşünüyorsanız....eşiniz kadar size de kızdım
daha birkaç sayfa önce markete gittik herşeyi aldık çok mutluyum diyorsunuz şimdi de pilav ve mercimek çorbası yemekten gına geldi diyorsunuz,bu çocukların bezini kim alıyor mamasını kim alıyor ben bunu anlamadım...madem böyle sıkıntılar çekiyorsunuz ki maddi sıkıntı bu bayanla oluşmuş bişey değildir (size müzik kutusu,çerçeve alırken çocukların sütü maması ekmek varmıydı evde??) neden 2.çocuğu yapıyorsunuz çocukların günahına giriyorsunuz???herşeyi ne güzel eşinize söylüyorsunuz madem bizim sıkıntımız var 2.çocuğu sonra düşünelim demediniz??bakın bir bayan benim ailem orada tanınmış kişiler yardımcı olayım her konuda aramızda kalır diyor neden yardımı çeviriyorsunuz??belki ailesi evde yapabileceğiniz işlerde yardımcı olurdu??bu işler yalnızca ağlamakla çocuklara hüzünle bakmakla olmuyor biraz silkelenin sizde de hata var aslında var olan yanlışlara göz yummuşsunuz şimdi başkası yüzündeen diyorsunuz??bir erkek eve bakmıyorsa büyük bir suç....şimdi ağlama değil silkelenme herkese karşı ayağa kalkma zamanı eğer çocuklarınızı gerçekten düşünüyorsanız....eşiniz kadar size de kızdım
konuyu en baştan beri okuyorum .....
allah yardımcınız olsun ilk önce...
ama bende sende de hatalar görüyorum.. en azından devletten yardım isteyebilirdin.
belediyeler yardım kolileri dağıtıyor kömür odun dağıtıyor..
ya ne bileyim yada komşuların yardımı olabilirlerdi sana bir zenginin yardım etmesini sağlayabilirlerdi.
çevremde var senin gibi insan hem devlet yardım ediyor hemde çevre bence yardımları geri çevirme buradan bile çok yardım çıkar sana...
bunda utanılacak bişey yok ihtiyacı olana yardım etmek sevabtır.
teşekkür ederim düşünceleriniz için..
evet alışveriş yaptık ama sizin oralarda alışveriş nasıl oluyor bılmıyorum ama benım gıttıgım dukkanda ne varsa aldım herseyden bırer tane
çocukların bezını mamasını deterjan vs aldım yıyecek olarakta aldım tabıkı ama nasıl desem gunluk yenecek seyler kahvaltı vs
makarna .pirinç mercimek bulgurr bunları aldım daha en alınırkı onuda bılmıyorum olanlar bunlardı...
.........
evet müzik kutusunu,çerçeveyı ,oyuncagı ben al demedım hıcbırındede haberım yoktuu
hatta kızdım bunlara para verecegıne bana ver o parayıda süt alayım dedim
evet o anda evde sutte yoktu ekmektee o yuzden kızdım zaten
.......
evet bana gelen yardımları gerı cevırıyorum ..çünkü duyulmasından kokruyorum ve halıyle kımsye guvenemem ...
ayrıca kımsenınde vaktını almak benımle ugrasmasını ıstemıyorum
ALLAH hepsınden razı olsun ama olmaz kabul edemem o kadarda düşmedim diye dusnuyorum benden dahada kötüleri varr
..............
evet yanlışlara göz yumdum inkar etmıyorum ama yapacak bırseyım yoktu ailem arkamda degıldı ne yapsaydım ufak bbeeklerımle nereye gıtseydım
.............
evlılıgımızın ılk ayları cok guzeldıı ılk bebegımı kendı ıstegımle yapmıstım ama ıkıncı bebegım süpriz oldu
ve ben ALLAH'IN bahşettiği bu muciyeyii bazı ınsanlar bulamazken bile bile yook edemezdım (haşa)
.............
zaten suan da korunuyorum spıral ile
ilk bebegimden sonra taktıracaktım fakat dogumum cok zor olmustu içimdeki yaralarımın henuz ıyılemedıgını soyleyerek takamadılarr
eşim kendi yontemlerıyle korunmadı (bişe anlamıyromuş)
geri çekme yöntemıyle korunuyordum ama olmadı rabbım verdı bır tane daha...
umarım açıklayıcı olmusturr...
şımdı silkindim evet bazı şeylerin farkına vrdım ışıgı goruyorum az kaldı biticek bu çilee
arkadaşım senin için demiyorum
ama lütfen bebek sahibi olmayı düşünmeyenler geri çekilme yöntemini kullanmasınlar
çok mantıklı bi korunma yöntemi değil
teşekkür ederim düşünceleriniz için..
evet alışveriş yaptık ama sizin oralarda alışveriş nasıl oluyor bılmıyorum ama benım gıttıgım dukkanda ne varsa aldım herseyden bırer tane
çocukların bezını mamasını deterjan vs aldım yıyecek olarakta aldım tabıkı ama nasıl desem gunluk yenecek seyler kahvaltı vs
makarna .pirinç mercimek bulgurr bunları aldım daha en alınırkı onuda bılmıyorum olanlar bunlardı...
.........
evet müzik kutusunu,çerçeveyı ,oyuncagı ben al demedım hıcbırındede haberım yoktuu
hatta kızdım bunlara para verecegıne bana ver o parayıda süt alayım dedim
evet o anda evde sutte yoktu ekmektee o yuzden kızdım zaten
.......
evet bana gelen yardımları gerı cevırıyorum ..çünkü duyulmasından kokruyorum ve halıyle kımsye guvenemem ...
ayrıca kımsenınde vaktını almak benımle ugrasmasını ıstemıyorum
ALLAH hepsınden razı olsun ama olmaz kabul edemem o kadarda düşmedim diye dusnuyorum benden dahada kötüleri varr
..............
evet yanlışlara göz yumdum inkar etmıyorum ama yapacak bırseyım yoktu ailem arkamda degıldı ne yapsaydım ufak bbeeklerımle nereye gıtseydım
.............
evlılıgımızın ılk ayları cok guzeldıı ılk bebegımı kendı ıstegımle yapmıstım ama ıkıncı bebegım süpriz oldu
ve ben ALLAH'IN bahşettiği bu muciyeyii bazı ınsanlar bulamazken bile bile yook edemezdım (haşa)
.............
zaten suan da korunuyorum spıral ile
ilk bebegimden sonra taktıracaktım fakat dogumum cok zor olmustu içimdeki yaralarımın henuz ıyılemedıgını soyleyerek takamadılarr
eşim kendi yontemlerıyle korunmadı (bişe anlamıyromuş)
geri çekme yöntemıyle korunuyordum ama olmadı rabbım verdı bır tane daha...
umarım açıklayıcı olmusturr...
şımdı silkindim evet bazı şeylerin farkına vrdım ışıgı goruyorum az kaldı biticek bu çilee