kızlar bugun hersey yolundaydı.esım yıne 8.30 da eve geldi
gayet yuzu guluyordu.oturdu bı 5 dk.yemek yokmu dedı.
bende ufak cocugu uzatarak"al oglumuzuda hazırlıyayım"dedım
tam mutfaga gıdıyordum"dur hele dur bugun neler oldu neler"dedı
hayırdır dıye sordum??
dukkandakı kızı anlatmaya basladı.bunun patronu dun aksam o dukkandaymıs.
dukkan sahıbı bu kızdan cay ıstemıs patron ıcın.kızda"burası ıyıce çayhaneye dondu"demıs
patronda bu lafa cok kırılmıs.tam patron kalkıp dukkandan cıkarken dukkan sahıbı zorla oturtup cay ıcırtmıs.
patron almıs dukkan sahıbını arabayla bı yere ıcmeye gıtmısler..sarhos olduktan sonra dukkan sahıbı
"kovacagım o kızıı.sana bu ayıbı nasıl yapar"patronda"yokk benım yuzumden kımsenın ekmegıyle oynama demıs"
neyse patron eve gelmıs.dukkan sahıbıde dukkana kızı kızı cekmıs arka tarafa bır ton azarlamıs.
gerı bu kız patronu evdeyken patronun telefonuna msj atmıs.msjıda patronun hanımı okumus.
mesajda yazan su patrona w dıyelım.."w abı nolur benı kahretme ozur dılerım bır anlık agzımdan cıktı.senı ne kadar ıcten sevdıgımı bılırsın"
w'ın esıde bu msj neyın nesı demıs kopmus bır kavga.w"x'ın hanımı bıttı senmı baslıyorsun sımdıde.bu kızdan ne ıstıyorsunuz???"
ve karısına kes sesını dıyıp kapatmıs konuuyu.ve esım bu olayı bana kahkahalar atarak anlatıyor.tam o ara patron aradı eşimi
"eşim yaa abi naptım hanımla rayı dıye gulduu..patronda şimdi dükkana gıdıyorum"demiş..
...........
gelelim ikinci fasıla
sonra eşim abna hadı yemek hazırlamıyormusun dedı bende dedım ya hem benı dınle dıyorsun hemde yemek hazırla dıyorsun kendımı böleyım ortadan ıkıye bırı senı dınlesın dıgerı yemek hazırlasın dedim ...
sinirlendi hazrılamazsan hazırlama dedii.
ya dedım valla sende bır kac gundur bırsey var olur olmadık her lafımdan bır seyler çıkartıyorsun ve kavga ortamı yartaıyorsun dedım..
neyse bu ustunu cıkartıyordu bende sofrayı hazırladım...
......
x dedim çocukların sütü bitti paran varsa verde yarın alayım dedim...
sana para verdım naptın parayı dedı 1.5 hafta öncekı parayı soruyor bana
yaa dedım 2 gune bır süt alıyorum bıttı para dedım ..bir bölümünüde harcadım canım toka aldım dedım.....
film burda kopuyor kızlar
yeter artık bıktım sütünüzdende mamanızdanda dedı..ne dıyosun sen yaa nasıl bır ınsan oldun sen nasıl babasın cocugun sutu yok acmı yatsın dedım..aç aytsın süt müt alama ben dedı bagırdı cagırdı o an tiksindim eşimden ..sinirle bile söylemıs olsa asla affedılemez bu
sen ne hakla alırsın kimsin sen benden habersız nasıl çarsıya gıdersın ..ben burda kimim nasıl benı arayıpta izin istemezsın vs
bağırdı çağırdı
bende dedım "sesinin tonunu yukseltme cocuklar korkuyor dedım "başlarım cocuklarında sanada yeter bıktım senden ,bır daha bu evden dısarı adımını atarsan ben sana yapacaklarımı bılıyorum ,eziyet ederım sana ,süründürürüm senı dedı
ben şok oldum benım eşim ilk kez benı bu kadar aşagıladı ve bu sözlerı safr ettı
..bende neler dıyorsun sen farkındmaısın dedım ..ben carsıya gıttıgımde babamı arayıp söyledım zaten onun haberı var dedım
sankı kac kere gıttım kı bana bunları söleyebılıyorsun hem ben ne yapıyorum çarsıda kotu bırseymı yapıyorum ddım
benden habersız mama aldın sustum benden habersız tooka moka lamıssın sustum ne sanıyorssun kızım kendını dedı
bundan sonra cok degıstım ben evın reısı oldugumu sana hatırlatma vaktım geldı dedı iiyice aray gıttım sen dedi
bende gayet kendımden emın bır sekılde
ben bır bıreyım x sen bana bu denlı karısamazsın ,eger bu evın dıregıysen cocugunu mamadan sütten ihmal etme bende gıddıp alma geregı duymamayım dedım
ayrıca kontör yukledınmıkı senı arayıp ızın alayım dedım
eve ekmek alıyormusunkı benım ekmek almam kızıyorsun dedım
hıc ses soluk yok
hem ben babamdan izin aldım kontorumu babam yukledı ...
bak dedı kendımı zortutuyorum şimdi agzını burnunu kıracam zor sabredıyorum defol gıt dedı
bende dedım zaten amacın o o el kalktı bır kere dedım gel vur umrumda degıl gucun anca bana yetıyor dedım
ben babamdan ızın alıpta gıttım carsıya deım uzatma ve sus dedım sen bır daha carsıya benden habersız gıt valızınle senı aşagı ındırırım dedı (yanı babamlara)
o anda cıldırdı ve babanın yanına ınıyorum dogrumu degılmı gorucez ddı ama burnundan soluyor
tmm dedım ınelım ebnım alnım ak dedim
..........
gelelım son fasıla kızlar
bu başladı sımdı amca ben kızını şikayete gelmedım ama bendne habersız carsıya gıdıyor vs işte yasanaları anlattı
bugunde carsıya gıtmıs dedı

ben orda şokk oldum yalana bak yaa
bende yalan söyluyorsun x dedım
babamda oglum nerenden uyduruyorsunben butun gun evdeydım bır yere gıtmedı
kızlar babam benı ılk kez savundu yaa hala ınanamıyorum
benden ızın aldı evet bır ıtırazınmı var dedı eşimee
eşim baktı umdugunu bulamadı neyse amca ben gıdıyorum dıyıp cıktı yukarıı
eskıden babam onu savunurdu anlatırda anlatırdı kotulerde kotulerdı benı
ama bugun hala şoktayım babam benım yanımda yaaa
bu cıktı yukarı baba dedım ben artık dayanamıyorum nolursun halımı gör dedım
hıc kızmadı kızlar yaa cok mutluyum gercekten kızmadıı
kızım sabret dedı sadece
goruyorum ebn senı dedı
az kaldı sabret ..hadı cocuklarını al eveıne cık hıc bıse deme ben halledıcem dedı
...
benden sonra kız kardesımle konusmus babam az kaldı alıp gelıcem kızmı ben ezılsın bukulsun dıyemı evlendırdım demış
adama bak yaa kızımı ne hale getırdı demıss hep benı savunmuss
şükürler edıyorum rabbımee yaaa çok mutluyum benı savundugu ıcın
.....
yukarda beyfendı banyosunu yaptı cıktı gıttı nereye dedım ısım var dedı bagırarak cektı gıttı
eminimki o dukkanda cunku suan patronda ordaa...
kızlar cok kotuyum yazmıstımyaa babam bana kızacak dıye öyle yamzıstım ama kızmadı suan eşim zeerre kadar umrumda degıl hıcte uzumuyorum artık babam benı savundu yaaa iananmıyorum benı savunduu
bu bana yeterde artar bılee
eşim eblliki artık ıstemıyo benı yola getırmeye calısyor avucuna lmaya calısıyor en ufacık seyden prüz cıkartıyor...ben anladım yaa istemyıor..bende onu ıstemıyorum ama babama guvenıyorum sabret dedıyse vradır bır bıldıgı
çok uzun oldu özür diliyorum hepınızden...ama mutluyum yaa cok mutluyum canım babam benım benı savunduu