• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantıklı düşünemiyorum :(

Yazdiklarinizin hemen hemen hepsini okudum.
Ister esinizin o kizla iliskisi olsun ister olmasin.
Ister babaniz sizi savunsun ister savunmasin.
Ister kimseniz olsun ister olmasin.
Bir insan sizin yasadiklarinizi yasiyorsa, inanin hicccc insanin umrunda olacak birsey degil bütün bunlar.
Baba olacak o insan azmani, cocuklarinin iki kasik sütü icin bile onca laf edecek ve siz hala biryerlerden birsey bekleyeceksiniz.
Hayat bu, insan olanin basina gelmeyecek sey yok.
Rabbim sinava cekmeye görsün, neler gelir basa neler.
Ama bir durun bir bakin kendinize, merdiven silerim, bulasik yikarim, temizlige giderim hic olmadi siginma evine giderim ama o vicdan fukarasi esiniz gibi adama tahammül etmem.
Hep dedim, hep diyecegim, bir insan önce kendi farkina varmali degerinin.
Yazmak istediim cok sey varda, neyse..
Allah hakkinizda hayirlisini versin.

ama ben gerçekten yapardım bunu
şaka maka değil
çalardım ceplerinden
sıkıysa sorsun neden çaldığımı

Bence yinede sen almazdın o parayı..Önce öyle ya da böyle para kazanmanın yolunu arar, sonrada yol verirdin o adama.

Çocuklarının küçük olması bir kadının çalışması için dezavantaj.Hele arkasında kimse yoksa, o çocuklara bakacak kimsede yoksa ama bulmalı bir yolunu.

canım daha tapu falan kımseye verılmedı ev hepimizin suan öyle gorunuyor ama kısısel olarak kımseye verılmedı daha

Eşinizde evin hakkı yoksa boşayın gitsin. Eşinizin size verdiği paradan daha fazlasını bileğinizin hakkıyla kazanırsınız. En azından evden kovun ayrılmak istiyorum deyin. Gidecek bi yuvası olmasın belki aklı başına gelir. Gelmezse de siz onsuz daha huzursuz olursunuz. Çocuğunuz anaokuluna da artık erken alınabilir. Birkaç yıl ailenize mi baktırırsınız naparsınız bilemiyorum, idare edebilirseniz çocuğunuz da anaokuluna başlayınca çok rahat edersiniz. Bence eşinizi evden uzaklaştırın ve iş arayın.

Bence yinede sen almazdın o parayı..Önce öyle ya da böyle para kazanmanın yolunu arar, sonrada yol verirdin o adama.

Çocuklarının küçük olması bir kadının çalışması için dezavantaj.Hele arkasında kimse yoksa, o çocuklara bakacak kimsede yoksa ama bulmalı bir yolunu.

orası öyle, kesinlikle bi işe girer paramı kazanırdım
ama iş bulana kadar çalardım parasını

Son düzenleme:
ebru, bu sabah yiyeceğiniz ekmeğiniz olmadığından bahsetmişsin. zeytinden, peynirden, reçelden değil ekmekten söz ediyoruz. babandan ekmek parası ister misin gidip? ama eşini şikayet eder gibi değil, borç ister gibi.

ebru, bu sabah yiyeceğiniz ekmeğiniz olmadığından bahsetmişsin. zeytinden, peynirden, reçelden değil ekmekten söz ediyoruz. babandan ekmek parası ister misin gidip? ama eşini şikayet eder gibi değil, borç ister gibi.

canım bu sabah kızkardesıme para vermiş 5 tl ekmek al kızım demiş

kardesımde almıs 1 tanede bana getırmış sagolsun :14:

Eşinizde evin hakkı yoksa boşayın gitsin. Eşinizin size verdiği paradan daha fazlasını bileğinizin hakkıyla kazanırsınız. En azından evden kovun ayrılmak istiyorum deyin. Gidecek bi yuvası olmasın belki aklı başına gelir. Gelmezse de siz onsuz daha huzursuz olursunuz. Çocuğunuz anaokuluna da artık erken alınabilir. Birkaç yıl ailenize mi baktırırsınız naparsınız bilemiyorum, idare edebilirseniz çocuğunuz da anaokuluna başlayınca çok rahat edersiniz. Bence eşinizi evden uzaklaştırın ve iş arayın.

canım benim kayınbabamla (amcam )benım babam ortak yaptılar bu evii yanı ev senın veya benım dıyemezsın ve kımseyıde kovamazsın ...zaten bana yakışmaz o hareket..

ben hayatta çıkarmazdım ki onu evden, kapıyı açmazdım ki
yakasından tutardım heeeyyy nereye derdim
hani para
hani ekmek
kolaymı böyle çekip gitmek??
beni düşünmüyorsan bari çocuklarını düşün merhametsiz adam!

burası oteldi zaten, gel, yemek ye, iç, yat

ebru kim bu arada? bilmiyorum mu?

bi tane ekmek yetmez ki yaa
hepsini ye otur
akşama ekmek olmasın o geldiğinde
yada küflenmiş ekmek falan varsa, eski ekmek, onu koy önüne

Son düzenleme:
bi tane ekmek yetmez ki yaa
hepsini ye otur
akşama ekmek olmasın o geldiğinde
yada küflenmiş ekmek falan varsa, eski ekmek, onu koy önüne

ebru benım canım (acemi cadı koydu bu ismi)

1 ekmek yeter bana evlatlarıma ...
bende tam hamur yoğuracaktım valla en azından poğaca falan yapayım gıbısınden getırıd ekmek sagolsun

ebru benım canım (acemi cadı koydu bu ismi)

1 ekmek yeter bana evlatlarıma ...
bende tam hamur yoğuracaktım valla en azından poğaca falan yapayım gıbısınden getırıd ekmek sagolsun

sağolsun deme gıcık oluyorum

poğaçada yapma, kuru ekmek yesin

Son düzenleme:
artık okuyan arkadaşlrım yuhhh abarttın ,yalan söyluyorsun dıyebılırler

ekmegimi babam alıyordu ama artık oda ekmek almıyor cunku evde kımse yokk kıme alsın

annem tatılde memlekette kız kardesımde ekmek yemıyorr

babam bılmıyorkı eşimin eve ekmek almadıgını

söylesem yıne suçlu ben olcamm
bana desene o ne kazanıyorkı parasımı varr( en bilindik koruma yöntemii acındırarakk parasımı varkii)

............

eşim 2.5 ay oldu eve ekmek almıyor ve ben 1 haftalık ekmegı yedım sabah evlatlarımlaa
ama ekmek kokuyordu artık hemen kaldırdım ..öyle yedık boş boş kahvaltıyı

adamın umrunda bıle degılkıı

idrak edmıyorr..

bır kez dolabı aç yaa ,bır kez bak ne var ne yok ne eksikk..

hadı onu gectım agzımla dedım ekmek al dıyee dıyelı 2 hafta oldu yaa almadı :(

Bilmiyorum;
Gercekten hayatta insanin aklina bil gelmeyecek dramlarin yasandigini biliyorum.
Ama su yukarda ki yazdiklari oku bir kere lütfen.

Adam eve 2-3 aydir ekmek almiyor, babaniz aliyordu oda, anneniz memlekete gittigi, kardesinizde ekmek yemedigi icin artik ekmek almiyor ( kendinide saymiyor demek ki , bir anneniz icin ekmek aliyormus babaniz, oda giidince ekmeksiz kaldi ev)

Siz evde ekmek yok deseniz, babaniz size kizacak, cünkü esinizin parasi yok, aslinda var ama babaniza yok diye acindiracak ve babnizda onu hakli görecek ( Oglum sen calisiyorsun o kadar, kazandigin para bir ekmek alacak kadar bile yokmu diye sormak aklina gelmeyecek)

Sizse hala o evde yasamaya devam edeceksiniz, bir haftalik küflü ekmekleri yiyerek.

Peki ben simdi size ne demek istiyorum, bu anlattiklariniz gercek degil mi demek istiyorum sizce?

Hayir. Sadece bu anlattiklariniz aynen bu sekilde yasaniyorsa, sizde hala o evde oturuyorsaniz birsey yapmadan bu iste gercekten cok büyük bir tuaflik var diyorum.
Gercek disidir, abartili anlatimdir, eglence icindir bilemiyorum ama bu kadarinada olmaz artik diyorum.

ay çıldırcam artık

e ne olmuş kızkardeşın getirdiyse git bi daha iste yaaa:47:

gerçekten hayret bir şeysın arkadaşım git iste babandan şu parayı artık yavaş yavaş duyur insanlara evde yıyecek ekmek yok dıye

ne doğrucu davut çıktın yahu sen...

1 ekmek getırmış dıye oturup ağlıyorsun harekete geç artık ya nerede baban şu anda? ne zaman gelecek eve?

gelir gelmez git ve iste artık...

Back
X